"Pozdrowienia dla TÅ» Sipma Lublin"
Ale musialem sie nakombinowac troszke...
Pozdro
ravajas pisze:
ciesz się, że nie pisze tzw. signtextem: przykład: |>02|)r()\/\/|3|\|IA |)l4 +ż 5||>|\/|4 |_vb|_I|\|
pozdrawia:
Rafał Borowski
PS. kto rozszyfruje temu stawiam |>i\/\/() na meczu z zielonkÄ…
Regdal pisze:nie wspominając już o ich wspaniałej polszczyźnie. Do książek i na siłownie a nie forum zaśmiecać
Zanim coÅ› o kimÅ› napiszesz przyjrzyj siÄ™ sobie.
mikas pisze:Regdal pisze:nie wspominając już o ich wspaniałej polszczyźnie. Do książek i na siłownie a nie forum zaśmiecać
Zanim coÅ› o kimÅ› napiszesz przyjrzyj siÄ™ sobie.
A Ty Regdal jesteś ojcem Klimka czy co?? Chłopak nie napisał jeszcze na tym forum jednego mądrego postu poprawną polszczyzną. Sorry ale ten chłopak może być w przyszłości idolem dla innych a jak ludzie zobaczą jak sie zachowuje, co wypisuje itd. to naprawde nie wiem czy będą mieli do niego szacunek. Ciekawe co byś powiedział gdyby np. Jeleń czy Dawid pisali takie bzdury. Rafał reprezentuje nasz klub jako że należy do szkółki i nie robi tego w należyty sposób. Gdybym był trenerem zakazałbym szkólkowicziom wypowiadac sie na forum. Jak już muszą pisac bzdury to niech przynajmniej nie przyznaja się że są ze szkółki, bo to jest wstyd dla całego klubu. Jak sobie pomyślę zę za kilka lat będę krzyczał na meczu Rafał Klimek ciesząc sie z jego zwycięstw(taką mam nadzieję, chociaż coraz mniejszą) i dołoże do tego obraz analfabety i nierozgarniętego dziecka to na samą myśl o tym robi mi sie niedobrze. Od reprezentanta klubu trzeba wymagać więcej niż od pierwszego lepszego dzieciaka z ulicy.
Rafał mam nadzieje,że przemyślisz to co napisałem, pamiętaj że teraz też pracujesz swoim zachowaniem na to jak będą Ciebie postrzegali kibice w przyszłości, jeśli nie zmarnujesz swojego talentu,to samo zresztą dotyczy sie wszystkich szkółkowiczów. Piszcie sobie na forum, ale róbcie to w mądry sposób.
Pozdrawiam.
mikas pisze:Ciesze sie Rafał,że jednak potrafisz pisać mądrze i poprawnie, szkoda że tak rzadko z tej umiejętności korzystasz na forum.
Regdal jeśli masz jakieś konkretne uwagi do tego co pisze to z chęcią wysłucham, na razie co do swoich wypowiedzi na forum nie mam dużych zastrzeżeń, a Ty oprócz wątpliwej rady abym przyjrzał sie sobie nic konkretnego nie napisałeś plemizując ze mną.
Regdal jeśli masz jakieś konkretne uwagi do tego co pisze to z chęcią wysłucham, na razie co do swoich wypowiedzi na forum nie mam dużych zastrzeżeń, a Ty oprócz wątpliwej rady abym przyjrzał sie sobie nic konkretnego nie napisałeś plemizując ze mną.
Prymus pisze:Heh... Jestes browara w plecy!![]()
"Pozdrowienia dla TÅ» Sipma Lublin"![]()
Ale musialem sie nakombinowac troszke...![]()
Pozdro
mikas pisze:ravajas pisze:
ciesz się, że nie pisze tzw. signtextem: przykład: |>02|)r()\/\/|3|\|IA |)l4 +ż 5||>|\/|4 |_vb|_I|\|
pozdrawia:
Rafał Borowski
PS. kto rozszyfruje temu stawiam |>i\/\/() na meczu z zielonkÄ…
Możemy sie razem napic piwka![]()
edit:
Ehh.. Prymus był pierwszy![]()
ravajas pisze:Prymus pisze:Heh... Jestes browara w plecy!![]()
Pozdro
to masz dwa powody do radości:
po pierwsze primo: wygrałeś browara
po drugie primo: ciesz się, że djrafix tak nie pisze swoich postów (chociaż kogo to obchodzi)
pozdrawia:
Rafał Borowski
PS. moje gg 1109978, na browca na meczu się jakoś umówimyno chyba, ze na nie jednego po meczu
(chociaz ja piwa nie pije, to winem moge się uwalić za zwycięstwo nad żużlowcami z grodu - nomen omen - Bachusa
Maciek pisze:Dokladnie Mikas niewypowiadaj sie na temat szkolki nie wiem o co ci chodzi z tym ze bysmy szli na silownie i do ksiazek czlowieku zastanow sie co ty mowisz kazdy z nas cwiczy we wlasnym zakresie tak samo jak sie uczymy odrabiamy lekcje przygotujemyu sie do szkoly tak jak inni a potem mamy czas wolny a ty nam gadasz o ksiazkach i o silowni to jak juz jezdzimy w szkolce tzn. ze niemozemy posiedziec przy komputerze kazdy musi sie zrelaksowac w jakis sposoba z twoich komentarzy wynika ze niemozna nam korzystac z komputera i ze siedzimy przy nim non stop i ze jak jezdzimy na zuzlu to juz niemamy takich praw jak ty ze mozemy sie wpisac na forum czy cos w tym stylu zastanow sie zanim cos o nas napiszesz i prosze cie nie komentuj nas na forum chcesz powiedz nam to na gg a nie obrabiasz nam za przproszeniem dupe i nieinteresuj sie ile spedzamy przed komputerem czasu i niech cie niemartwi nasz polszczyzna nic do ciebie nie mam ale prosze nie wypowiadaj sie na nasz temat oki pozdrawiam
djrafix pisze:ravajas pisze:Prymus pisze:Heh... Jestes browara w plecy!![]()
Pozdro
to masz dwa powody do radości:
po pierwsze primo: wygrałeś browara
po drugie primo: ciesz się, że djrafix tak nie pisze swoich postów (chociaż kogo to obchodzi)
pozdrawia:
Rafał Borowski
PS. moje gg 1109978, na browca na meczu się jakoś umówimyno chyba, ze na nie jednego po meczu
(chociaz ja piwa nie pije, to winem moge się uwalić za zwycięstwo nad żużlowcami z grodu - nomen omen - Bachusa
zawsze pisze i bede pisał posty

djrafix pisze:hehe, Qmpel dobre to było tak 3mać
.Wlasnie niech nie komentuje mitas naszychpostów a bedize oki..Mysle mitas, ze jak bedizesz na tyle inteligentny jesli to zrozumiesz jesli nie, twoja sprawa
. Pozdro
![]()
mikas pisze:djrafix pisze:hehe, Qmpel dobre to było tak 3mać
.Wlasnie niech nie komentuje mitas naszychpostów a bedize oki..Mysle mitas, ze jak bedizesz na tyle inteligentny jesli to zrozumiesz jesli nie, twoja sprawa
. Pozdro
![]()
Rafałku, rozmawiałem z Maćkiem na gg i myślę ze juz dokładnie wie o co mi chodziło i to zrozumiał,przynajmniej tak mi sie wydaje bo nie kwestionował tego co napisałem. Jeśli chcesz to poproś Go niech Ci prześle naszą rozmowę.
Pozdrawiam.
sting126 pisze:Rafałku, rozmawiałem z Maćkiem na gg i myślę ze juz dokładnie wie o co mi chodziło i to zrozumiał
czytajac post wyzej obawiam sie, ze nie zrozumial... a szkoda...