Marek Kępa - jego rola w klubie

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#51 Postautor: Prymus » 25 września 2004, o 12:50

Heh... Jestes browara w plecy! :D
"Pozdrowienia dla TÅ» Sipma Lublin" 8)

Ale musialem sie nakombinowac troszke... :)

Pozdro
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#52 Postautor: mikas » 25 września 2004, o 12:53

ravajas pisze:
ciesz się, że nie pisze tzw. signtextem: przykład: |>02|)r()\/\/|3|\|IA |)l4 +ż 5||>|\/|4 |_vb|_I|\|

pozdrawia:
Rafał Borowski

PS. kto rozszyfruje temu stawiam |>i\/\/() na meczu z zielonkÄ… :)

Możemy sie razem napic piwka :D :wink:

edit:
Ehh.. Prymus był pierwszy :( :wink:
Ostatnio zmieniony 25 września 2004, o 12:56 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

JAG
Senior

#53 Postautor: JAG » 25 września 2004, o 12:55

mikas pisze:JAG, ale wystarczy napisac trening tego i tego dnia o tej i o tej godzinie. A jesli odwołany to tez wystarczy jedno zdanie.

to nie ulega wątpliwości
pozdr.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#54 Postautor: mikas » 25 września 2004, o 13:13

Regdal pisze:
nie wspominając już o ich wspaniałej polszczyźnie. Do książek i na siłownie a nie forum zaśmiecać

Zanim coÅ› o kimÅ› napiszesz przyjrzyj siÄ™ sobie.

A Ty Regdal jesteś ojcem Klimka czy co?? Chłopak nie napisał jeszcze na tym forum jednego mądrego postu poprawną polszczyzną. Sorry ale ten chłopak może być w przyszłości idolem dla innych a jak ludzie zobaczą jak sie zachowuje, co wypisuje itd. to naprawde nie wiem czy będą mieli do niego szacunek. Ciekawe co byś powiedział gdyby np. Jeleń czy Dawid pisali takie bzdury. Rafał reprezentuje nasz klub jako że należy do szkółki i nie robi tego w należyty sposób. Gdybym był trenerem zakazałbym szkólkowicziom wypowiadac sie na forum. Jak już muszą pisac bzdury to niech przynajmniej nie przyznaja się że są ze szkółki, bo to jest wstyd dla całego klubu. Jak sobie pomyślę zę za kilka lat będę krzyczał na meczu Rafał Klimek ciesząc sie z jego zwycięstw(taką mam nadzieję, chociaż coraz mniejszą) i dołoże do tego obraz analfabety i nierozgarniętego dziecka to na samą myśl o tym robi mi sie niedobrze. Od reprezentanta klubu trzeba wymagać więcej niż od pierwszego lepszego dzieciaka z ulicy.
Rafał mam nadzieje,że przemyślisz to co napisałem, pamiętaj że teraz też pracujesz swoim zachowaniem na to jak będą Ciebie postrzegali kibice w przyszłości, jeśli nie zmarnujesz swojego talentu,to samo zresztą dotyczy sie wszystkich szkółkowiczów. Piszcie sobie na forum, ale róbcie to w mądry sposób.
Pozdrawiam.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

djrafix

#55 Postautor: djrafix » 25 września 2004, o 13:29

mikas pisze:
Regdal pisze:
nie wspominając już o ich wspaniałej polszczyźnie. Do książek i na siłownie a nie forum zaśmiecać

Zanim coÅ› o kimÅ› napiszesz przyjrzyj siÄ™ sobie.

A Ty Regdal jesteś ojcem Klimka czy co?? Chłopak nie napisał jeszcze na tym forum jednego mądrego postu poprawną polszczyzną. Sorry ale ten chłopak może być w przyszłości idolem dla innych a jak ludzie zobaczą jak sie zachowuje, co wypisuje itd. to naprawde nie wiem czy będą mieli do niego szacunek. Ciekawe co byś powiedział gdyby np. Jeleń czy Dawid pisali takie bzdury. Rafał reprezentuje nasz klub jako że należy do szkółki i nie robi tego w należyty sposób. Gdybym był trenerem zakazałbym szkólkowicziom wypowiadac sie na forum. Jak już muszą pisac bzdury to niech przynajmniej nie przyznaja się że są ze szkółki, bo to jest wstyd dla całego klubu. Jak sobie pomyślę zę za kilka lat będę krzyczał na meczu Rafał Klimek ciesząc sie z jego zwycięstw(taką mam nadzieję, chociaż coraz mniejszą) i dołoże do tego obraz analfabety i nierozgarniętego dziecka to na samą myśl o tym robi mi sie niedobrze. Od reprezentanta klubu trzeba wymagać więcej niż od pierwszego lepszego dzieciaka z ulicy.
Rafał mam nadzieje,że przemyślisz to co napisałem, pamiętaj że teraz też pracujesz swoim zachowaniem na to jak będą Ciebie postrzegali kibice w przyszłości, jeśli nie zmarnujesz swojego talentu,to samo zresztą dotyczy sie wszystkich szkółkowiczów. Piszcie sobie na forum, ale róbcie to w mądry sposób.
Pozdrawiam.

hehe :), bede pisal polszczyznÄ… jakÄ… bede chcial.A ze takÄ… polszczyznÄ… tutaj pisze to nei znaczy ze tak mowie jak z kims rozmawiam.Pan Redgal jest moim najlepszym przyjacielem i nie interesuj sie dalej kim jest.Zajmij sie sobÄ…, i nikt nie bedzie nie pozwalal mi i caly szkolkowiczom pisac na forum.Na meczu nie musisz krzyczec wcale Rafal Klimek, krzycz sobie krzysztow Wrona :wink:. Hehe, Pozdrawiam
=>rAfIx:)<=

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#56 Postautor: Regdal » 25 września 2004, o 13:29

mikas - Czy przyjrzałeś się dokładnie sobie skoro tak obszerne banały o innych piszesz ?

djrafix

#57 Postautor: djrafix » 25 września 2004, o 13:35

Nom, wlasnie ten Typ chyba się sobie nie przyjrzał.Bo zkrytykować kogoś to niejest wcale tak trudno.

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#58 Postautor: Regdal » 25 września 2004, o 13:44

Wszystko na to wskazuje ,że koleś pomylił forum o dobrym wychowaniu i języku polskim z forum żużlowym.Durujmy mu to bo może nie przymślał dobrze tego co chciał powiedzieć.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#59 Postautor: mikas » 25 września 2004, o 13:46

Ciesze sie Rafał,że jednak potrafisz pisać mądrze i poprawnie, szkoda że tak rzadko z tej umiejętności korzystasz na forum.
Regdal jeśli masz jakieś konkretne uwagi do tego co pisze to z chęcią wysłucham, na razie co do swoich wypowiedzi na forum nie mam dużych zastrzeżeń, a Ty oprócz wątpliwej rady abym przyjrzał sie sobie nic konkretnego nie napisałeś plemizując ze mną.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

djrafix

#60 Postautor: djrafix » 25 września 2004, o 13:46

hehe, :lol: i chyba ma Pan świętą racje.Darujemy Ci mikas to wszystko 8)

djrafix

#61 Postautor: djrafix » 25 września 2004, o 13:48

mikas pisze:Ciesze sie Rafał,że jednak potrafisz pisać mądrze i poprawnie, szkoda że tak rzadko z tej umiejętności korzystasz na forum.
Regdal jeśli masz jakieś konkretne uwagi do tego co pisze to z chęcią wysłucham, na razie co do swoich wypowiedzi na forum nie mam dużych zastrzeżeń, a Ty oprócz wątpliwej rady abym przyjrzał sie sobie nic konkretnego nie napisałeś plemizując ze mną.

Nom, oki fajnie doszlismy do porozumienia :wink: .Nie kucmy sie tylko zyjmy wszyscy w zgodzie :lol:

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#62 Postautor: Regdal » 25 września 2004, o 14:00

Jak na razie nie odczuwam takiej potrzeby aby wdawać się w niepotrzebne dyskusje na temat zasad dobrego wychowania i poprawnej pisowni.

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#63 Postautor: Maciek » 25 września 2004, o 15:29

Dokladnie Mikas niewypowiadaj sie na temat szkolki nie wiem o co ci chodzi z tym ze bysmy szli na silownie i do ksiazek czlowieku zastanow sie co ty mowisz kazdy z nas cwiczy we wlasnym zakresie tak samo jak sie uczymy odrabiamy lekcje przygotujemyu sie do szkoly tak jak inni a potem mamy czas wolny a ty nam gadasz o ksiazkach i o silowni to jak juz jezdzimy w szkolce tzn. ze niemozemy posiedziec przy komputerze kazdy musi sie zrelaksowac w jakis sposob :!: a z twoich komentarzy wynika ze niemozna nam korzystac z komputera i ze siedzimy przy nim non stop i ze jak jezdzimy na zuzlu to juz niemamy takich praw jak ty ze mozemy sie wpisac na forum czy cos w tym stylu zastanow sie zanim cos o nas napiszesz i prosze cie nie komentuj nas na forum chcesz powiedz nam to na gg a nie obrabiasz nam za przproszeniem dupe i nieinteresuj sie ile spedzamy przed komputerem czasu i niech cie niemartwi nasz polszczyzna nic do ciebie nie mam ale prosze nie wypowiadaj sie na nasz temat oki pozdrawiam 8)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#64 Postautor: ravajas » 25 września 2004, o 21:30

Prymus pisze:Heh... Jestes browara w plecy! :D

Pozdro

to masz dwa powody do radości:
po pierwsze primo: wygrałeś browara
po drugie primo: ciesz się, że djrafix tak nie pisze swoich postów (chociaż kogo to obchodzi ;) )

pozdrawia:
Rafał Borowski

PS. moje gg 1109978, na browca na meczu się jakoś umówimy :) no chyba, ze na nie jednego po meczu ;) (chociaz ja piwa nie pije, to winem moge się uwalić za zwycięstwo nad żużlowcami z grodu - nomen omen - Bachusa :)

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#65 Postautor: ravajas » 25 września 2004, o 21:33

mikas pisze:
ravajas pisze:
ciesz się, że nie pisze tzw. signtextem: przykład: |>02|)r()\/\/|3|\|IA |)l4 +ż 5||>|\/|4 |_vb|_I|\|

pozdrawia:
Rafał Borowski

PS. kto rozszyfruje temu stawiam |>i\/\/() na meczu z zielonkÄ… :)

Możemy sie razem napic piwka :D :wink:

edit:
Ehh.. Prymus był pierwszy :( :wink:

nic się nie martw: nie napisałem, ze kto pierwszy tylko, ze kto w ogóle rozszyfruje.

UWAGA UWAGA: NINIEJSZYM ZAMYKAM KONKURENCJĘ ;)

pozdrawia:
Rafał Borowski

Ty tez siÄ™ odezwij na gg to siÄ™ ustawimy

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#66 Postautor: Prymus » 25 września 2004, o 22:28

Winko tez moze byc.... Nawet to zdecydowanie mało wytrawne.
A juz najlepiej rocznik wtorek. :D

Pozdro
Obrazek

djrafix

#67 Postautor: djrafix » 25 września 2004, o 22:59

ravajas pisze:

Pozdro

po drugie primo: ciesz się, że djrafix tak nie pisze swoich postów (chociaż kogo to obchodzi ;) )

pozdrawia:
Rafał Borowski

PS. moje gg 1109978, na browca na meczu się jakoś umówimy :) no chyba, ze na nie jednego po meczu ;) (chociaz ja piwa nie pije, to winem moge się uwalić za zwycięstwo nad żużlowcami z grodu - nomen omen - Bachusa :)

zawsze pisze i bede pisał posty 8)

djrafix

#68 Postautor: djrafix » 25 września 2004, o 23:03

Maciek pisze:Dokladnie Mikas niewypowiadaj sie na temat szkolki nie wiem o co ci chodzi z tym ze bysmy szli na silownie i do ksiazek czlowieku zastanow sie co ty mowisz kazdy z nas cwiczy we wlasnym zakresie tak samo jak sie uczymy odrabiamy lekcje przygotujemyu sie do szkoly tak jak inni a potem mamy czas wolny a ty nam gadasz o ksiazkach i o silowni to jak juz jezdzimy w szkolce tzn. ze niemozemy posiedziec przy komputerze kazdy musi sie zrelaksowac w jakis sposob :!: a z twoich komentarzy wynika ze niemozna nam korzystac z komputera i ze siedzimy przy nim non stop i ze jak jezdzimy na zuzlu to juz niemamy takich praw jak ty ze mozemy sie wpisac na forum czy cos w tym stylu zastanow sie zanim cos o nas napiszesz i prosze cie nie komentuj nas na forum chcesz powiedz nam to na gg a nie obrabiasz nam za przproszeniem dupe i nieinteresuj sie ile spedzamy przed komputerem czasu i niech cie niemartwi nasz polszczyzna nic do ciebie nie mam ale prosze nie wypowiadaj sie na nasz temat oki pozdrawiam 8)

hehe :D , Qmpel dobre to było tak 3mać 8) .Wlasnie niech nie komentuje mitas naszychpostów a bedize oki..Mysle mitas, ze jak bedizesz na tyle inteligentny jesli to zrozumiesz jesli nie, twoja sprawa :lol: . Pozdro :wink: :arrow:

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#69 Postautor: Prymus » 25 września 2004, o 23:15

djrafix pisze:
ravajas pisze:

Pozdro

pozdrawia:
Rafał Borowski

zawsze pisze i bede pisał posty 8)

Człowieku jak komus chcesz odpowiedziec na jakis konkretny temat to nie czytaj ostatniej linijki, czy tez posta tylko zorientuj sie najpierw o co dokladni chodzi. Bo najwidoczniej teraz nie wiesz do konca co i jak.

Pzdr
Obrazek

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#70 Postautor: $korzen$ » 25 września 2004, o 23:22

Prymus, Klimek "gwiazdorze" :lol: , dajcie juz spokoj !, nie dosc ze robicie burdel z forum to jeszcze tego GOWNA nie da sie czytac. Gawrzyk zrob cos z tym bo to paranoja. Jeszcze jedno Gwiazdorze jest cos takiego jak "EDIT" czyli edycja posta !, jesli nie wiesz co to poczytaj FAQ a nie piszesz po 3 posty po kolei. Co masz wogole z Polskiego analfabeto ?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#71 Postautor: mikas » 25 września 2004, o 23:51

djrafix pisze:hehe :D , Qmpel dobre to było tak 3mać 8) .Wlasnie niech nie komentuje mitas naszychpostów a bedize oki..Mysle mitas, ze jak bedizesz na tyle inteligentny jesli to zrozumiesz jesli nie, twoja sprawa :lol: . Pozdro :wink: :arrow:

Rafałku, rozmawiałem z Maćkiem na gg i myślę ze juz dokładnie wie o co mi chodziło i to zrozumiał,przynajmniej tak mi sie wydaje bo nie kwestionował tego co napisałem. Jeśli chcesz to poproś Go niech Ci prześle naszą rozmowę.
Pozdrawiam.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#72 Postautor: Maciek » 26 września 2004, o 01:04

mikas pisze:
djrafix pisze:hehe :D , Qmpel dobre to było tak 3mać 8) .Wlasnie niech nie komentuje mitas naszychpostów a bedize oki..Mysle mitas, ze jak bedizesz na tyle inteligentny jesli to zrozumiesz jesli nie, twoja sprawa :lol: . Pozdro :wink: :arrow:

Rafałku, rozmawiałem z Maćkiem na gg i myślę ze juz dokładnie wie o co mi chodziło i to zrozumiał,przynajmniej tak mi sie wydaje bo nie kwestionował tego co napisałem. Jeśli chcesz to poproś Go niech Ci prześle naszą rozmowę.
Pozdrawiam.

Dokladnie wiec ja proponuje juz zakonczyc ta klotnie ktora do niczego nie prowdzi wiec przestanmy zasmiecac forum tymi bzdurnymi postami skupmy sie na temacie na tym polega dyskusja a nie wyzywajmy sie od analfabetow itd. trzeba ztym skonczyc bo to nudne powoli sie staje. Pozdrawiam i prosze to przmyslec czy jest sens dalszej klotni chyba NIE :!:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#74 Postautor: Regdal » 26 września 2004, o 09:10

Posty w tym temacie miały dotyczyć roli Marka Kepy w klubie.Załóżcie inny temat bo uważam że tu nie ma miejsca na takie pogawędki.

8) 8) 8)

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#75 Postautor: mikas » 26 września 2004, o 10:32

sting126 pisze:
Rafałku, rozmawiałem z Maćkiem na gg i myślę ze juz dokładnie wie o co mi chodziło i to zrozumiał

czytajac post wyzej obawiam sie, ze nie zrozumial... a szkoda...

A ja czytając post Maćka jestem pewny że zrozumiał, bo właśnie tym postem to udowodnił. Brawo Maciek.
Również myślę,że juz czas aby zakończyć.

Co do trenerów, to za mało wiem jakie panują relacje na linii trener-dyrektor, kto za co tak naprawde odpowiada w czasie meczu i przed nim oraz kto podejmuje decyzje. Czasami mam wrażenie jakby to dyrektor podejmował decyzje, tylko z drugiej strony Janusz Stachyra nie jest typem człowieka który pozwala wchodzić sobie w parade.Z trzeciej :wink: strony widac że dyrektor z trenerem bardzo dobrze sie dogadują i wspólpracują i chyba dość często mają takie samo zdanie.Nie wiem dokładnie jak to wszystko wygląda dlatego nie podejmuje sie ocenić czy zmiana trenera na Marka Kępę jest konieczna. Napewno dobrze wyszłaby na tym szkólka, ale czy także reszta drużyny to nie wiem.
Pozdrawiam.
MOTOR LUBLIN
Obrazek