Skład na sezon 2005
Jeśli już mamy gdybać to dobrze byłoby wiedzieć ilu obcokrajowców będzie mogło startować, czy obywatele UE będą traktowani jako obcokrajowcy i ilu juniorów będzie w składzie. Chyba będzie ich jednak dwóch i również dwóch juniorów. W takiej sytuacji składy będa pewnie 8-osobowe jak w sezonie 2003.
Z obecnego składu w e-lidze poza Karlssonem, ja widział bym Knappa, ewentualnie Piszcza. Pozostali mnie nie przekonują, może Jeleń jako zaplecze na wypadek kontuzji. Niezależnie od regulaminu w wypadku awansu czekają nas spore zakupy, bo może się to skończyć tak jak w Rybniku.
Z obecnego składu w e-lidze poza Karlssonem, ja widział bym Knappa, ewentualnie Piszcza. Pozostali mnie nie przekonują, może Jeleń jako zaplecze na wypadek kontuzji. Niezależnie od regulaminu w wypadku awansu czekają nas spore zakupy, bo może się to skończyć tak jak w Rybniku.
-
łukasz
-
łukasz
- Helder Postiga
-
Gość
Odnośnie Hliba, obecnie klub stawia sobie za najważniejszy cel zatrzymanie naszej perelki w szeregach Stali, jeżeli chodzi o kwoty jakie Pawel ma dostac na przyszly sezon w Gorzowie, to jest to suma porownywalna do tego co oferuja Gdansk czy Wroclaw, wklejam wypowiedz Chomskiego z 12 pazdziernika 2004 roku za http://www.gazeta .pl
"To prawda, że Pawłowi Hlibowi wygasł kontrakt. I co z tego? - denerwuje się trener Stali Gorzów Stanisław Chomski. - To jeszcze nic nie znaczy. My jesteśmy już po rozmowach z nim. Wiemy, czego oczekuje, i spełnimy jego warunki. Zresztą on sam wcale nie pali się, by gdziekolwiek odchodzić. Mogę tylko zdradzić, że ewentualne koszty sprowadzenia tego zawodnika oscylują wokół kwoty 500 tysięcy złotych. My postaramy się podpisać z nim kontrakt jeszcze przed ukazaniem się listy transferowej, na początku grudnia." Pozdro
"To prawda, że Pawłowi Hlibowi wygasł kontrakt. I co z tego? - denerwuje się trener Stali Gorzów Stanisław Chomski. - To jeszcze nic nie znaczy. My jesteśmy już po rozmowach z nim. Wiemy, czego oczekuje, i spełnimy jego warunki. Zresztą on sam wcale nie pali się, by gdziekolwiek odchodzić. Mogę tylko zdradzić, że ewentualne koszty sprowadzenia tego zawodnika oscylują wokół kwoty 500 tysięcy złotych. My postaramy się podpisać z nim kontrakt jeszcze przed ukazaniem się listy transferowej, na początku grudnia." Pozdro
łukasz pisze:chyba sie nie ma co dziwic ze Gorzow chce za wszelka cene zatrzymac Hliba.
Dokladnie jak mowisz chcemy zatrzymac Hliba i mysle ze jakis sponsor sie znajdzie i zatrzyammy go nasi dzialcze jednym z wywiadow mowili insteresuje nas tylko ekstraliga a zespol mamy kompletowac zaczynawszy od Hliba potem mozna myslec o jakis wzmocnieniach .
Stal Gorzow !
falubaz zielona gora - 1 liga 2006
No to Hliba mamy z glowy ale nie wiem czy Stal zdola go utrzymac bo ponoc Wroclaw tez ma na niego ochote. A jak rozpadnie sie Apator bo sponsor sie wycofuje to moze uda sie pozyskac Zabika i Miedziaka? No i caly czas powtarzam ze bedzie punktowac Kacper a w 2006 jeszcze Klimek. A w moim podpisie jest recepta na lepsze czasy dla lubelskiego zuzla tylko jak to bywa nie zawsze jest kasa na zrealizowanie recepty. Pozdrawiam
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
boxing pisze:No to Hliba mamy z glowy ale nie wiem czy Stal zdola go utrzymac bo ponoc Wroclaw tez ma na niego ochote. A jak rozpadnie sie Apator bo sponsor sie wycofuje to moze uda sie pozyskac Zabika i Miedziaka? No i caly czas powtarzam ze bedzie punktowac Kacper a w 2006 jeszcze Klimek. A w moim podpisie jest recepta na lepsze czasy dla lubelskiego zuzla tylko jak to bywa nie zawsze jest kasa na zrealizowanie recepty. Pozdrawiam
hehe nie tylko wroclaw , gdansk , czestochowa ktos by sie jeszcze znalaz z 2 kluby
Stal Gorzow ! 
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
W obecnej sytuacji muszę nieco zmienic swoje typy co do przyszłego sezonu. Jedynym rozsądnym wyjściem z sytuacji jest w tym momencie... osłabienie rywali. Ponieważ najgroźniejsze mogą być marne józki (Rybnik chyba nie) można im podkupić Kuciapę. Nie przepadam za tym zawodnikiem ale poza meczami z nami jezdzi przeważnie nieźle. Bez niego Rzeszów traci 50 procent wartości. Koniecznie junior - niezmiennie stawiam na Buczka. Teraz pole do popisu mają sponsorzy, którzy deklarowali pomoc.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Dzisiejszy mecz pokazał, że jeśli myślimy realnie o awansie do e-ligi w przyszłym roku konieczne są spore wzmocnienia. Ja chętnie w szeregach TŻ zobaczyłbym Świderskiego - chłopak jest młody, ambitny i sporo potrafi. Potrzebny byłby też lider, który niezmiennie jest w stanie przywieźć 10-13 pkt. w meczu. W moim względzie przy odpowiednim sprzęcie mógłby to być Tomek Rempała, któremu wybitnie leży także nasz tor.
Metalliczny pisze:Dzisiejszy mecz pokazał, że jeśli myślimy realnie o awansie do e-ligi w przyszłym roku konieczne są spore wzmocnienia. Ja chętnie w szeregach TŻ zobaczyłbym Świderskiego - chłopak jest młody, ambitny i sporo potrafi. Potrzebny byłby też lider, który niezmiennie jest w stanie przywieźć 10-13 pkt. w meczu. W moim względzie przy odpowiednim sprzęcie mógłby to być Tomek Rempała, któremu wybitnie leży także nasz tor.
Tomasz Rempała - zdecydowanie nie. Wystarczy popatrzec na jego wyniki z zeszłego sezonu, kiedy razem z braciszkiem zostali zgodnie obwołani duetem szmaciarzy. W tym roku jeździł w kratkę, a takich chimerycznych zawodników mamy nadmiar i kolejny jest niepotrzebny. A to, że mu pasuje nasz tor to żaden argumet. Naszym też pasuje, a awans uzyskuje się w meczach wyjazdowych