Jeśli już mamy gdybać to dobrze byłoby wiedzieć ilu obcokrajowców będzie mogło startować, czy obywatele UE będą traktowani jako obcokrajowcy i ilu juniorów będzie w składzie. Chyba będzie ich jednak dwóch i również dwóch juniorów. W takiej sytuacji składy będa pewnie 8-osobowe jak w sezonie 2003.
Z obecnego składu w e-lidze poza Karlssonem, ja widział bym Knappa, ewentualnie Piszcza. Pozostali mnie nie przekonują, może Jeleń jako zaplecze na wypadek kontuzji. Niezależnie od regulaminu w wypadku awansu czekają nas spore zakupy, bo może się to skończyć tak jak w Rybniku.
Skład na sezon 2005
-
łukasz
-
łukasz
- Helder Postiga
-
Gość
Odnośnie Hliba, obecnie klub stawia sobie za najważniejszy cel zatrzymanie naszej perelki w szeregach Stali, jeżeli chodzi o kwoty jakie Pawel ma dostac na przyszly sezon w Gorzowie, to jest to suma porownywalna do tego co oferuja Gdansk czy Wroclaw, wklejam wypowiedz Chomskiego z 12 pazdziernika 2004 roku za http://www.gazeta .pl
"To prawda, że Pawłowi Hlibowi wygasł kontrakt. I co z tego? - denerwuje się trener Stali Gorzów Stanisław Chomski. - To jeszcze nic nie znaczy. My jesteśmy już po rozmowach z nim. Wiemy, czego oczekuje, i spełnimy jego warunki. Zresztą on sam wcale nie pali się, by gdziekolwiek odchodzić. Mogę tylko zdradzić, że ewentualne koszty sprowadzenia tego zawodnika oscylują wokół kwoty 500 tysięcy złotych. My postaramy się podpisać z nim kontrakt jeszcze przed ukazaniem się listy transferowej, na początku grudnia." Pozdro
"To prawda, że Pawłowi Hlibowi wygasł kontrakt. I co z tego? - denerwuje się trener Stali Gorzów Stanisław Chomski. - To jeszcze nic nie znaczy. My jesteśmy już po rozmowach z nim. Wiemy, czego oczekuje, i spełnimy jego warunki. Zresztą on sam wcale nie pali się, by gdziekolwiek odchodzić. Mogę tylko zdradzić, że ewentualne koszty sprowadzenia tego zawodnika oscylują wokół kwoty 500 tysięcy złotych. My postaramy się podpisać z nim kontrakt jeszcze przed ukazaniem się listy transferowej, na początku grudnia." Pozdro