Niestety ale na extralige musimy poczekać
-
borys88
-
AndrewFalubaz
rks napisał : kolego z zielonej gory sparta atakowala zwyklych ludzi bo fan club tz nie ma nic wspolnego z ruchem kibicowskim.prawda jest taka ze gdyby pilkarski motor traktowalby was powaznie to wyjechalibyscie bez szalikow i flag z lublina szybciej niz wam sie wydaje.
A wy to już wogle macie farta że dzisiaj nie było od nas kibiców z ping-ponga bo byście do tego zadupiastego pacanowa w skarpetkach wracali
ps. ale wy jesteście PAJACE!!!!!!!
A wy to już wogle macie farta że dzisiaj nie było od nas kibiców z ping-ponga bo byście do tego zadupiastego pacanowa w skarpetkach wracali
FALUBAZ KING
I po barażach. Wygrała drużyna lepsza bezdyskusyjnie w dwumeczu. Stachyra zrealizował założony cel przed sezonem czyli baraże o ekstraligę.
Co do braku opieki nad forum to się zgadzam ale co do porównywania poziomu forów to już przesada (nie znam forum Zielonki ale doskonale znam forum rzeszowskie i lubelskie)... Nie będę komentował poziomu wypowiedzi lubelskich adminów bo musiałbym się zniżyć do ich poziomu...
Pozdrowienia z Rzeszowa i do zobaczenia w przyszłym sezonie!
Jablo pisze:Ehh gdzie sa administratorzy . Robi sie tu taki chlew jak na forum w Rzeszowie i ZG. :-/
Co do braku opieki nad forum to się zgadzam ale co do porównywania poziomu forów to już przesada (nie znam forum Zielonki ale doskonale znam forum rzeszowskie i lubelskie)... Nie będę komentował poziomu wypowiedzi lubelskich adminów bo musiałbym się zniżyć do ich poziomu...
Pozdrowienia z Rzeszowa i do zobaczenia w przyszłym sezonie!
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"
-
dupman
Michał K. pisze:Mam nadzieję że żaden sponsor nie ma zwyczaju zaglądać na forum żużlowe, zarówno to nasze jak i naszych "przeciwników". Na szczęście nie jestem na miejscu sponsorów, ale jakbym zobaczył taki poziom coniektórych kibiców, to bym miał duże wątpliwości czy w ten sport warto inwestować pieniądze.
Jeśli podobna kultura panuje wszędzie, to nie ma sie co dziwić że żużel stoi na takim poziomie.
Przecież to jest sport i wpisane są w niego zwycięstwa i porażki. A kibice powinni podziwiać widowisko a nie skupiać się na wyzywaniu siebie na wzajem. Opanujcie się trochę ludzie bo to do niczego dobrego nie prowadzi.
Gratulacje za wygranÄ…!
Pozdrawiam normalnie myślących kibiców!
dokladnie
ZG pisze:Nie słuchajcie tego pajaca który zwie się Fanatykiem, po prostu to jakiś burak i tyle. Ośmiesza Zieloną Górę, a 99% kibiców Falubazu nie zgadza się z jego opiniami.
Pozdrawiam.
pozdrawiam serdecznie i zgadzam sie z toba ...................... fanatykiem to on jest ale na pewno nie "czarnego sportu"
minia pisze:ZG pisze:Nie słuchajcie tego pajaca który zwie się Fanatykiem, po prostu to jakiś burak i tyle. Ośmiesza Zieloną Górę, a 99% kibiców Falubazu nie zgadza się z jego opiniami.
Pozdrawiam.
pozdrawiam serdecznie i zgadzam sie z toba ...................... fanatykiem to on jest ale na pewno nie "czarnego sportu"![]()
![]()
Również się zgadzam.
Jestem przybity - bo nie było dużym problemem utrzymanie 13 pkt przewagi buraków z Zielonki - Daniel pokazał że można - gdyby każdy przywiózł choć 7 pkt byliby sponsorzy stadion transfery i kasa dla nich samych - a tak i kibice i sami zawodnicy zostali z niczym
STADION POTRZEBNY OD ZARAZ!!!!!!!
Chodzi o styl porażki!!!!!!! Człowieku - widze wynik punktowy i jestem zdruzgotany!! Dało się pojechać lepiej!!!!! Daniel mógł a reszta nie?????? Choć połolwę tego co Daniel ! Czyli co jeśli wola walki była to czego zabrakło??? Szczęścia?? Kpiny! Silników? To z czym do eligi w takim razie. To był ważny moment - mieliśmy awans baaardzo blisko i po lubelsku załatwili chłopcy sprawę - zupełnie jak w Lublinie z Rzeszowem..... w wakacje....
STADION POTRZEBNY OD ZARAZ!!!!!!!
-
łukasz
szkoda szkoda
Szkoda szansy i już ;(
Zielonka jest cięzka do objechania u siebie, stawiałem 60:30 ale było mniej. Szkoda , szkoda i jeszcze raz szkoda
....Zielonka to nie Bydgoszcz
Zielonka jest cięzka do objechania u siebie, stawiałem 60:30 ale było mniej. Szkoda , szkoda i jeszcze raz szkoda
....Zielonka to nie Bydgoszcz
- Jasiek_Sydney
- Kontakt:
No to niewiele dalej zajechaliscie od Rzeszowa w sezonie 2004
.
Jakkolwiek mozna bylo to przewidziec, to mozna z cala pewnoscia mowic
o duzym rozczarowaniu ze strony zawodnikow TZ. Karlsson i Piszcz na
pewno powinni byli zrobic po kilka punktow wiecej.
Zastanawia mnie osoba Jeleniewskiego. Niektorzy mowia, ze byl to jego
ostatni mecz w barwach TZ. A moze to zle myslenie? Moze lepiej
pozegnac Truminskiego i Frankowa, a dac szanse swojemu
wychowankowi? Przeciez Jeleniewski potrafi dobrze jezdzic i moze jako
senior zdola polepszyc swoje jazde. Przyklad Karola Barana z Rzeszowa
pokazuje, ze cos takiego jest mozliwe.
A poki co sezon 2005 spedzicie znow w pierwszej lidze z Rzeszowem,
Krosnem, Gorzowem itp.
Jakkolwiek mozna bylo to przewidziec, to mozna z cala pewnoscia mowic
o duzym rozczarowaniu ze strony zawodnikow TZ. Karlsson i Piszcz na
pewno powinni byli zrobic po kilka punktow wiecej.
Zastanawia mnie osoba Jeleniewskiego. Niektorzy mowia, ze byl to jego
ostatni mecz w barwach TZ. A moze to zle myslenie? Moze lepiej
pozegnac Truminskiego i Frankowa, a dac szanse swojemu
wychowankowi? Przeciez Jeleniewski potrafi dobrze jezdzic i moze jako
senior zdola polepszyc swoje jazde. Przyklad Karola Barana z Rzeszowa
pokazuje, ze cos takiego jest mozliwe.
A poki co sezon 2005 spedzicie znow w pierwszej lidze z Rzeszowem,
Krosnem, Gorzowem itp.
Regards from Sydney
Jasiek
Jasiek
- WojtekF
- Szkółkowicz
Gelo napisał: [quote]Trzeba zbudować zespół na awans z pierwszego miejsca a już za rok zamienimy się z Zielonką miejsacami - co ma wisieć nie Antoni [/quote]
Co to za dywagacje? Jeszcze nie było ruchów transferowych a Ty już chcesz prorokować, kto wejdzie a kto spadnie. Na podstawie informacji dostępnych w lokalnej prasie i kuluarach zapowiada się, iż szykuje się w Z.G. stabilny sponsor i rzeczywiście perspektywa walki o miejsca 1-4. Jak będzie? Zobaczymy. Ja mam nadzieję, że będzie dobrze, a jakiekolwiek wstępne sądy będzie można wysnuwać po zakończeniu okresu transferowego.
Co to za dywagacje? Jeszcze nie było ruchów transferowych a Ty już chcesz prorokować, kto wejdzie a kto spadnie. Na podstawie informacji dostępnych w lokalnej prasie i kuluarach zapowiada się, iż szykuje się w Z.G. stabilny sponsor i rzeczywiście perspektywa walki o miejsca 1-4. Jak będzie? Zobaczymy. Ja mam nadzieję, że będzie dobrze, a jakiekolwiek wstępne sądy będzie można wysnuwać po zakończeniu okresu transferowego.
Co do meczu .
Nie spodziewałem się aż takiej porażki Lublina. Uffff toż to porządne lanie. Zawiedli wszyscy oprócz Jelenia. Piszcz, Knapp, Karlik, Trumna,.... Dno
Zielonka pojechała znakomicie i zasłużenie została w e-lidze. Cieszy to, że tzw małe derby znowu będą w przyszłym sezonie.
Co do pseudokibiców.
Kompletne dno po jednej jak i drugiej stronie.
Co do poziomu forum.
Miejmy nadzieję , że admini wrócą i zrobią z tym porządek
Co do forumowiczów.
Dziwi mnie to że znów mówicie zle o swoich zawodnikach i co niektórzy twierdzą że sprzedali mecz. Podobno miała powtórzyć się historia z 11.07.2004.
Śmiać się czy płakać
Boże macie zawodników sprzedawczyków
Co mają niektórzy tok myślenia to aż
zbiera.
A tak poza tym to widać na dłoni że jak wam Stachyra nie spreparuje toru to jesteście ciency jak... Ale to tylko moje przemyślenia i nie bierzcie tego na serio.
Pozdrawiam i już nie mogę doczekać sie oby
emocjonujących meczów w przyszłym sezonie. Oj będzie się działo. Pokój
Nie spodziewałem się aż takiej porażki Lublina. Uffff toż to porządne lanie. Zawiedli wszyscy oprócz Jelenia. Piszcz, Knapp, Karlik, Trumna,.... Dno
Co do pseudokibiców.
Kompletne dno po jednej jak i drugiej stronie.
Co do poziomu forum.
Miejmy nadzieję , że admini wrócą i zrobią z tym porządek
Co do forumowiczów.
Dziwi mnie to że znów mówicie zle o swoich zawodnikach i co niektórzy twierdzą że sprzedali mecz. Podobno miała powtórzyć się historia z 11.07.2004.
A tak poza tym to widać na dłoni że jak wam Stachyra nie spreparuje toru to jesteście ciency jak... Ale to tylko moje przemyślenia i nie bierzcie tego na serio.
Pozdrawiam i już nie mogę doczekać sie oby
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!