Niestety ale na extralige musimy poczekać

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
borys88

#126 Postautor: borys88 » 17 października 2004, o 22:57

i tu kolega rks ma rację...Kogut trzy razy nie zapiałby, a wy już szukalibyście eskorty...

AndrewFalubaz

#127 Postautor: AndrewFalubaz » 17 października 2004, o 23:03

rks napisał : kolego z zielonej gory sparta atakowala zwyklych ludzi bo fan club tz nie ma nic wspolnego z ruchem kibicowskim.prawda jest taka ze gdyby pilkarski motor traktowalby was powaznie to wyjechalibyscie bez szalikow i flag z lublina szybciej niz wam sie wydaje.

A wy to już wogle macie farta że dzisiaj nie było od nas kibiców z ping-ponga bo byście do tego zadupiastego pacanowa w skarpetkach wracali :D ps. ale wy jesteście PAJACE!!!!!!!
FALUBAZ KING

Awatar użytkownika
weslake

#128 Postautor: weslake » 17 października 2004, o 23:06

I po barażach. Wygrała drużyna lepsza bezdyskusyjnie w dwumeczu. Stachyra zrealizował założony cel przed sezonem czyli baraże o ekstraligę.
Jablo pisze:Ehh gdzie sa administratorzy . Robi sie tu taki chlew jak na forum w Rzeszowie i ZG. :-/

Co do braku opieki nad forum to się zgadzam ale co do porównywania poziomu forów to już przesada (nie znam forum Zielonki ale doskonale znam forum rzeszowskie i lubelskie)... Nie będę komentował poziomu wypowiedzi lubelskich adminów bo musiałbym się zniżyć do ich poziomu...
Pozdrowienia z Rzeszowa i do zobaczenia w przyszłym sezonie!
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"

dupman

#129 Postautor: dupman » 17 października 2004, o 23:32

Michał K. pisze:Mam nadzieję że żaden sponsor nie ma zwyczaju zaglądać na forum żużlowe, zarówno to nasze jak i naszych "przeciwników". Na szczęście nie jestem na miejscu sponsorów, ale jakbym zobaczył taki poziom coniektórych kibiców, to bym miał duże wątpliwości czy w ten sport warto inwestować pieniądze.
Jeśli podobna kultura panuje wszędzie, to nie ma sie co dziwić że żużel stoi na takim poziomie.
Przecież to jest sport i wpisane są w niego zwycięstwa i porażki. A kibice powinni podziwiać widowisko a nie skupiać się na wyzywaniu siebie na wzajem. Opanujcie się trochę ludzie bo to do niczego dobrego nie prowadzi.
Gratulacje za wygranÄ…!
Pozdrawiam normalnie myślących kibiców!

dokladnie :) i ja cie pozdrawiam prosto z rzeszowa :)))))))

ZG

#130 Postautor: ZG » 17 października 2004, o 23:32

Nie słuchajcie tego pajaca który zwie się Fanatykiem, po prostu to jakiś burak i tyle. Ośmiesza Zieloną Górę, a 99% kibiców Falubazu nie zgadza się z jego opiniami.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
minia

#131 Postautor: minia » 17 października 2004, o 23:35

ZG pisze:Nie słuchajcie tego pajaca który zwie się Fanatykiem, po prostu to jakiś burak i tyle. Ośmiesza Zieloną Górę, a 99% kibiców Falubazu nie zgadza się z jego opiniami.

Pozdrawiam.

pozdrawiam serdecznie i zgadzam sie z toba ...................... fanatykiem to on jest ale na pewno nie "czarnego sportu" :lol: :lol: :lol:

garneee

#134 Postautor: garneee » 18 października 2004, o 00:10

minia pisze:
ZG pisze:Nie słuchajcie tego pajaca który zwie się Fanatykiem, po prostu to jakiś burak i tyle. Ośmiesza Zieloną Górę, a 99% kibiców Falubazu nie zgadza się z jego opiniami.

Pozdrawiam.

pozdrawiam serdecznie i zgadzam sie z toba ...................... fanatykiem to on jest ale na pewno nie "czarnego sportu" :lol: :lol: :lol:

Również się zgadzam.

garneee

#135 Postautor: garneee » 18 października 2004, o 00:12

Szanuję lubelskich kibiców którzy przyjechali na mecz bo to duże wyzwanie:)

Stołek

#136 Postautor: StoÅ‚ek » 18 października 2004, o 00:59

Czyli chłopakom zabrakło po prostu profesjonalizmu !!! Ni ejst normalne - powiedZiał Kępa w telewizji że ktoś robi 13 pkt w jednym meczu a potem 1 słownie jeden!!!!!!!!! Z czym do ekstraligi!! Mogli przegrać - Ok ale to wyglądało na wyprzedaż!!!!
STADION POTRZEBNY OD ZARAZ!!!!!!!

Stołek

#138 Postautor: StoÅ‚ek » 18 października 2004, o 01:01

Jestem przybity - bo nie było dużym problemem utrzymanie 13 pkt przewagi buraków z Zielonki - Daniel pokazał że można - gdyby każdy przywiózł choć 7 pkt byliby sponsorzy stadion transfery i kasa dla nich samych - a tak i kibice i sami zawodnicy zostali z niczym

Stołek

#139 Postautor: StoÅ‚ek » 18 października 2004, o 01:06

Chodzi o styl porażki!!!!!!! Człowieku - widze wynik punktowy i jestem zdruzgotany!! Dało się pojechać lepiej!!!!! Daniel mógł a reszta nie?????? Choć połolwę tego co Daniel ! Czyli co jeśli wola walki była to czego zabrakło??? Szczęścia?? Kpiny! Silników? To z czym do eligi w takim razie. To był ważny moment - mieliśmy awans baaardzo blisko i po lubelsku załatwili chłopcy sprawę - zupełnie jak w Lublinie z Rzeszowem..... w wakacje....

Stołek

#141 Postautor: StoÅ‚ek » 18 października 2004, o 01:07

I nie szukaj winy u sędziego tylko u półmózga Trumińskiego!!!

Stołek

#143 Postautor: StoÅ‚ek » 18 października 2004, o 01:10

A co się działo jeśli chodzi o jakieś zadymy?? są fotki?? A propos - jak można wstawić fotki na forum bo mam trochę fajnych......

Stołek

#144 Postautor: StoÅ‚ek » 18 października 2004, o 01:12

No właśnie - i dlatego uważam że dla idiotów nie ma miejsca w drużynie. A i co do taktyki Stachyry wiele osób ma zastrzeżenia - czekam na Kępów w drużynie....

łukasz

#145 Postautor: Å‚ukasz » 18 października 2004, o 01:51

kto nie byl niech nie gada bzdur!!!
gawrzyk napisal wszystko dokladnie jak bylo... po meczu chlopaki byli troche przybici i rozgoryczeni... moim zdaniem trzeba im podziekowac za to co zrobili w tym sezonie!!!
moze dalo by sie zoorganizowac jakies spotkanie z kibicami na zakonczenie sezonu?

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

szkoda szkoda

#146 Postautor: GIGI » 18 października 2004, o 01:59

Szkoda szansy i już ;(

Zielonka jest cięzka do objechania u siebie, stawiałem 60:30 ale było mniej. Szkoda , szkoda i jeszcze raz szkoda

....Zielonka to nie Bydgoszcz

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#147 Postautor: Jasiek_Sydney » 18 października 2004, o 05:57

No to niewiele dalej zajechaliscie od Rzeszowa w sezonie 2004 :twisted: .
Jakkolwiek mozna bylo to przewidziec, to mozna z cala pewnoscia mowic
o duzym rozczarowaniu ze strony zawodnikow TZ. Karlsson i Piszcz na
pewno powinni byli zrobic po kilka punktow wiecej.

Zastanawia mnie osoba Jeleniewskiego. Niektorzy mowia, ze byl to jego
ostatni mecz w barwach TZ. A moze to zle myslenie? Moze lepiej
pozegnac Truminskiego i Frankowa, a dac szanse swojemu
wychowankowi? Przeciez Jeleniewski potrafi dobrze jezdzic i moze jako
senior zdola polepszyc swoje jazde. Przyklad Karola Barana z Rzeszowa
pokazuje, ze cos takiego jest mozliwe.

A poki co sezon 2005 spedzicie znow w pierwszej lidze z Rzeszowem,
Krosnem, Gorzowem itp.
Regards from Sydney
Jasiek

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#148 Postautor: WojtekF » 18 października 2004, o 07:38

Gelo napisał: [quote]Trzeba zbudować zespół na awans z pierwszego miejsca a już za rok zamienimy się z Zielonką miejsacami - co ma wisieć nie Antoni [/quote]

Co to za dywagacje? Jeszcze nie było ruchów transferowych a Ty już chcesz prorokować, kto wejdzie a kto spadnie. Na podstawie informacji dostępnych w lokalnej prasie i kuluarach zapowiada się, iż szykuje się w Z.G. stabilny sponsor i rzeczywiście perspektywa walki o miejsca 1-4. Jak będzie? Zobaczymy. Ja mam nadzieję, że będzie dobrze, a jakiekolwiek wstępne sądy będzie można wysnuwać po zakończeniu okresu transferowego.

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#149 Postautor: GRISZA » 18 października 2004, o 08:06

Co do meczu .
Nie spodziewałem się aż takiej porażki Lublina. Uffff toż to porządne lanie. Zawiedli wszyscy oprócz Jelenia. Piszcz, Knapp, Karlik, Trumna,.... Dno :!: Zielonka pojechała znakomicie i zasłużenie została w e-lidze. Cieszy to, że tzw małe derby znowu będą w przyszłym sezonie.

Co do pseudokibiców.
Kompletne dno po jednej jak i drugiej stronie.

Co do poziomu forum.
Miejmy nadzieję , że admini wrócą i zrobią z tym porządek :wink:

Co do forumowiczów.
Dziwi mnie to że znów mówicie zle o swoich zawodnikach i co niektórzy twierdzą że sprzedali mecz. Podobno miała powtórzyć się historia z 11.07.2004. :lol: :lol: :lol: Śmiać się czy płakać 8) Boże macie zawodników sprzedawczyków :!: Co mają niektórzy tok myślenia to aż :D zbiera.
A tak poza tym to widać na dłoni że jak wam Stachyra nie spreparuje toru to jesteście ciency jak... Ale to tylko moje przemyślenia i nie bierzcie tego na serio.

Pozdrawiam i już nie mogę doczekać sie oby :lol: emocjonujących meczów w przyszłym sezonie. Oj będzie się działo. Pokój
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#150 Postautor: RadeKas » 18 października 2004, o 08:12

Mozesz nam wierzyc ze twoich przemyslen (zwlaszcza co do toru), nikt tu nie bierze na serio ;]
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.