Falubaz Zielona Góra - Motor Lublin 40:50, 28.06.2026
Falubaz Zielona Góra - Motor Lublin 40:50, 28.06.2026
Już za kilka dni mecz o wszystko – albo przedłużymy szanse na play-offy, albo definitywnie je pogrzebiemy. Jeszcze wczoraj po południu byłem pewny, że jesteśmy faworytami, ale kolejne wydarzenia brutalnie zmieniły moją optykę. Musimy ograć Falubaz, pokonać Stal i liczyć na reset formy chłopaków podczas lipcowej przerwy wakacyjnej. Jest szansa, że to się nie uda.
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2026, o 20:42 przez kdsz, łącznie zmieniany 2 razy.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Re: Falubaz Zielona Góra - Motor Lublin, 28.06.2026, godz. 17:00
musimy liczyć i nic nam więcej nie pozostało, choć w to, że drużyna zmieni swoją moc o "360*" ;) w ciągu tygodnia będzie niezwykle ciężko
w obecnej chwili to my nie zasługujemy na walkę o medale DMP...
w obecnej chwili to my nie zasługujemy na walkę o medale DMP...
360 stopni to za dużo. Nam wystarczy lajtowe 180.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Falubłazny w pelnym skladzie plus nasz "forma" to idealny przepis na jakies 51-39 dla rywala.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Realnie bez czarnowidztwa to będzie na styku.
Nadzieja umiera ostatnia . Od dawna widać było, że drużyna stacza się w dół. O trenerze już kiedyś pisałem . To, że Lublin nie ma trenera większość wie poza prezesem , za to ma w zespole świetnego indywidualistę, którego interesują tylko własne osiągi, nie drużyny!!! Pan Jacek mówi, że zawodnicy przez cały tydzień będą trenować. Tylko kto te treningi ma prowadzić pan Kuciapa? Zresztą cytując klasyka // tutaj niema już co trenować , tu trzeba dzwonić// . Kibicuję lubelskiemu żużlowi od bardzo dawna i muszę z przykrością powiedzieć, że obecny sezon chyba mamy przegrany. Jest to smutne, ale trzeba wyciągnąć mądre wnioski na przyszłość i stworzyć drużynę od podstaw, zakontraktować zawodników, którzy będą walczyć dla zespołu, a nie jeździć w kółko na końcu, no i jeden indywidualista który ciągle się cieszy z własnych sukcesów.
- niespokojny
- Trener