Bartosz Zmarzlik
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Re: Bartosz Zmarzlik
Ja kulisów rozmów z Łodzią nie znam. Natomiast jeśli Kępa obiecywał coś Zmarzlikowi, co nie było jeszcze dogadane formalnie, to kolejny tego typu błąd prezesa w ostatnich latach - wiara w cos, czego nie ma na papierze.
To fakt. Słowo i uścisk dłoni ważniejsze jak papier. Jak to kiedyś powiedział w którejś wypowiedzi co do MM.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
I dokładnie te słowa powiedział Bartek, ale tym razem właśnie co do KK. Polecam ogólnie fragment tego wywiadu od 19:00 minuty.
zgłoś się na prezesa Ty wszystko załatwisz
Może Bartek też ma swoją czarną listę?
Jak zwykle gówno burza. Z obejrzenia wypowiedzi Bartka na temat tego gdzie będziemy jeździć też powiedział że nie wie tego jeszcze na 100%. Ale ogólnie że Łódź byłaby mu bliżej no i że przy ustalaniu lokalizacja była mu nieznana czyli nikt mu nie powiedział że to będzie Łódź.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Bartek z reguły jest skąpy w deklaracjach, ale tutaj Puka strasznie go ciągnął za język. Słychać żal, może nawet słowa o podaniu dłoni nie były przypadkowe, ale jeszcze 2 lata kontraktu, mnóstwo czasu na przegadanie i wyjaśnienie tematu. Choć gdybym miał stawiac dziś to faktycznie, myślę że kolejnego kontraktu może już nie być. Tylko za miesiąc może się wszystko zmienić ;)
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
No właśnie Bartek doskonale wie, jak ucinać tematy, o których nie chce mówić, nie jest świeżynką w mediach, a tu jednak dał się namówić Puce na wyznania wobec Kępy. To też chyba może świadczyć o tym, że siedzi w nim ta zmiana planów z Łodzi na Tarnów.
Jak napisałem na poprzedniej stronie. W grudniu/styczniu trafiały do mnie info, że jazda w Łodzi jest mocnym argumentem w sprawie negocjacji kontraktowych z Bartkiem. Tu mówi o tym, że deklaracja na gębę jest dla niego ważna i pewnie o to właśnie chodzi.
Rusek pisze:przy ustalaniu lokalizacja była mu nieznana czyli nikt mu nie powiedział że to będzie Łódź.
Jak napisałem na poprzedniej stronie. W grudniu/styczniu trafiały do mnie info, że jazda w Łodzi jest mocnym argumentem w sprawie negocjacji kontraktowych z Bartkiem. Tu mówi o tym, że deklaracja na gębę jest dla niego ważna i pewnie o to właśnie chodzi.
Karamba pisze:zgłoś się na prezesa Ty wszystko załatwisz
Ale on mógłby sie zgłosić na prezesa każdego klubu - z wyjątkiem Motoru. Najchętniej zostałaby prezesem klubu, który w danym momencie jest pierwszy w tabeli.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
To zaszczyt, że moja skromna osoba jest komentowana w temacie Bartka Zmarzlika. Nie spodziewalem się tego :) ale myślę, że jednak należy kolejne posty poświęcać Bartkowi :)
Bardzo by było niedobrze gdyby ocznym kolwiek w klubie decydowały zawodnicy a nie zarząd .
- Lumpproletariacki
- Szkółkowicz
Przecież to zarząd zdecydował. Zawodnikowi się to nie podoba, co uważam za normalne.
Dość ryzykowne zagranie nie dotrzymywać ustaleń ze Zmarzlikiem.
Dość ryzykowne zagranie nie dotrzymywać ustaleń ze Zmarzlikiem.
To damy Bartka na wypożyczenie ;-)
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'