Bartosz Zmarzlik
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Re: Bartosz Zmarzlik
Ja kulisów rozmów z Łodzią nie znam. Natomiast jeśli Kępa obiecywał coś Zmarzlikowi, co nie było jeszcze dogadane formalnie, to kolejny tego typu błąd prezesa w ostatnich latach - wiara w cos, czego nie ma na papierze.
To fakt. Słowo i uścisk dłoni ważniejsze jak papier. Jak to kiedyś powiedział w którejś wypowiedzi co do MM.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
I dokładnie te słowa powiedział Bartek, ale tym razem właśnie co do KK. Polecam ogólnie fragment tego wywiadu od 19:00 minuty.
zgłoś się na prezesa Ty wszystko załatwisz
Może Bartek też ma swoją czarną listę?
Jak zwykle gówno burza. Z obejrzenia wypowiedzi Bartka na temat tego gdzie będziemy jeździć też powiedział że nie wie tego jeszcze na 100%. Ale ogólnie że Łódź byłaby mu bliżej no i że przy ustalaniu lokalizacja była mu nieznana czyli nikt mu nie powiedział że to będzie Łódź.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Bartek z reguły jest skąpy w deklaracjach, ale tutaj Puka strasznie go ciągnął za język. Słychać żal, może nawet słowa o podaniu dłoni nie były przypadkowe, ale jeszcze 2 lata kontraktu, mnóstwo czasu na przegadanie i wyjaśnienie tematu. Choć gdybym miał stawiac dziś to faktycznie, myślę że kolejnego kontraktu może już nie być. Tylko za miesiąc może się wszystko zmienić ;)
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
No właśnie Bartek doskonale wie, jak ucinać tematy, o których nie chce mówić, nie jest świeżynką w mediach, a tu jednak dał się namówić Puce na wyznania wobec Kępy. To też chyba może świadczyć o tym, że siedzi w nim ta zmiana planów z Łodzi na Tarnów.
Jak napisałem na poprzedniej stronie. W grudniu/styczniu trafiały do mnie info, że jazda w Łodzi jest mocnym argumentem w sprawie negocjacji kontraktowych z Bartkiem. Tu mówi o tym, że deklaracja na gębę jest dla niego ważna i pewnie o to właśnie chodzi.
Rusek pisze:przy ustalaniu lokalizacja była mu nieznana czyli nikt mu nie powiedział że to będzie Łódź.
Jak napisałem na poprzedniej stronie. W grudniu/styczniu trafiały do mnie info, że jazda w Łodzi jest mocnym argumentem w sprawie negocjacji kontraktowych z Bartkiem. Tu mówi o tym, że deklaracja na gębę jest dla niego ważna i pewnie o to właśnie chodzi.
Karamba pisze:zgłoś się na prezesa Ty wszystko załatwisz
Ale on mógłby sie zgłosić na prezesa każdego klubu - z wyjątkiem Motoru. Najchętniej zostałaby prezesem klubu, który w danym momencie jest pierwszy w tabeli.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
To zaszczyt, że moja skromna osoba jest komentowana w temacie Bartka Zmarzlika. Nie spodziewalem się tego :) ale myślę, że jednak należy kolejne posty poświęcać Bartkowi :)