Skład na sezon 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#1426 Postautor: jas » 18 listopada 2004, o 14:18

no to skoro odpadl moj wielki faworyt Swiderski, to nalezaloby sie teraz zakrecic wokol kandydatury nr 2 na mojej prywatnej liscie zyczen - ANDY SMITH. juz kiedys o ni wspominalem, paru osobom pomysl sie spodobal, teraz po upadku kandydatury Swiderskiego sam, jak widze, wyplynal. mysle, ze bylby on pewnym puktem druzyny i stac go na robienie 10 pkt w kazdym meczu 1 ligi (nie wazneczy na wyjezdzie czy na zygmuntowskich)

ps. widze, ze powiniene sie powoli oswoic z mysla o przyszlorocznej jezdzie Franka w naszej druzynie :? . no coz moze bedzie mial lepszy sezon :P .
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Danio

#1427 Postautor: Danio » 18 listopada 2004, o 14:29

Popieram Cię Jas :D . Własnie się dowiedziałem Gawrzyk że w wrocku zrezygnowano z Drabika- tak liczyłem na Słabonie albo Świdra :wink: u nas 8) Atlas postawił na młodych i z przyszłością zawodników. Na Drabika nie mamy szans!! Ale może Zielonej G. uda się go zdobyć to wtedy zrezygnowali by z Staszewskiegoi można by porozmawiać z nim :wink: . Tylko aby Drabik nie trafił do Ostrowa albo Rzeszowa :evil: Słyszałem że podobno Ostrów zaproponował lepsza ofertę od Częstochowy!!W tym Ostrowie napadli na Bank czy co??Karlsson, Drabik, Jędrzejak, Pietraszko, Dym iTrener Grabowski w takiej wichurze???Sa do wzięcia Gollobowie i Rickardsson :P za 1,6 mln zł. łącznie :lol: Ciekawie robi się w Tarnowie czyżby spadek, mistrz i drużyna jednego sezonu?Jak chcemy Wardzałe to musimy się pospieszyć!!!Działacze Obudżcie się!!!

Gość

#1428 Postautor: Gość » 18 listopada 2004, o 14:29

Rzeszów ma jeszcz sznase pozyskać braci Gollobów :D
Jeśli zostanie finanosowo zlustrowny strategiczny sponsor Unii Tarnów.

Gość

#1429 Postautor: Gość » 18 listopada 2004, o 14:33

Drabik może wrócić do Częstochowy , a wtedy Drabik , Ułamek , Walasek , Holta i Sullivan i mają mistrza w kieszeni.

meesha
Trener
Kontakt:

#1430 Postautor: meesha » 18 listopada 2004, o 14:37

Danio pisze:W tym Ostrowie napadli na Bank czy co??

Nie napadli a upadli i nie na bank a na głowę :lol: 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#1431 Postautor: Talib » 18 listopada 2004, o 14:40

W Ostrowie to musieli ze dwa banki obrobić. Oprócz Drabika rozmawiają jednoczesnie z Ułamkiem i Balińskim. Taki casting sobie zorganizowali.

Michael

#1432 Postautor: Michael » 18 listopada 2004, o 14:55

Ale sie narobilo.
Szykuje sie goracy okres.
Bracie z Bydgoszczy nie maja podpisanych jeszcze kontraktow nie wesolo jest u ich sponsora...
Bedzie ciekawie.
A u nas tak jak jest cisza to bedzie (tak sobie mysle) to cisza przed burza.
Oby tak bylo i oby nie za pozno.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1433 Postautor: grzesieck » 18 listopada 2004, o 15:00

Danio pisze:M. Kowalik można by zaryzykować może w I lidze byłby solidnym seniorem jak R. Sawina w GKM :o

Mirek Kowalik nie zakonczyl przypadkiem kariery? Mowil o tym na lamach jakiejs gazety....kontuzje te sprawy...jak z nim sytuacja wyglada?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Michael

#1434 Postautor: Michael » 18 listopada 2004, o 15:06

No wlasnie.
Mirek dal sobie spokoj z ta zabawa chyba.
Ale taki nierozjezdzony zawodnik, bez sprzetu.
Po co nam taki.
Jego czasy juz minely i juz nic z tego nie bedzie.

Awatar użytkownika
marcinza

#1435 Postautor: marcinza » 18 listopada 2004, o 18:17

coś kurczą nam się kandydaci do zasilenia naszej druzyny, może uda nam się zatrzymać knapa, piszcza. wydaje mi się że pewnie znowu będziemy oglądać frankiego iiiiiii na 90% wardzałe (sprawdzone żródło), pewnie zostanie ktoś z dwójki trumna jeleń,

nie jest po super wizja naszego składu

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1436 Postautor: grzesieck » 18 listopada 2004, o 18:22

marcinza pisze:coś kurczą nam się kandydaci do zasilenia naszej druzyny, może uda nam się zatrzymać knapa, piszcza. wydaje mi się że pewnie znowu będziemy oglądać frankiego iiiiiii na 90% wardzałe (sprawdzone żródło), pewnie zostanie ktoś z dwójki trumna jeleń,

w barwach TŻ-u w przyszlym sezonie na 90% bedzie jezdzic Sławomir Drabik (sprawdzone źródło) :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#1437 Postautor: Apocalips » 18 listopada 2004, o 18:24

grzesieck pisze:
marcinza pisze:coś kurczą nam się kandydaci do zasilenia naszej druzyny, może uda nam się zatrzymać knapa, piszcza. wydaje mi się że pewnie znowu będziemy oglądać frankiego iiiiiii na 90% wardzałe (sprawdzone żródło), pewnie zostanie ktoś z dwójki trumna jeleń,

w barwach TŻ-u w przyszlym sezonie na 90% bedzie jezdzic Sławomir Drabik (sprawdzone źródło) :lol:

No to podniosłeś mnie na duchu :wink: Już myślałem, że ze spektakularnych transferów w Lublinie nici :wink: :wink: :lol:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
marcinza

#1438 Postautor: marcinza » 18 listopada 2004, o 18:25

grzesieck pisze:

w grudniu przypomnisz sobie moje słowa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#1439 Postautor: Prymus » 18 listopada 2004, o 18:26

No to jak bedzie Knapp, Piszcz i dodatkowo Wardzała (chociaz nie chce mi sie bardzo wierzyc) bedziemy mieli teoretycznie lepszy krajowy sklad niz w zeszlym sezonie! Nie ma co rozpaczac, wydaje mi sie ze wstrzemiezliwosc naszych dzialaczy jest w tym momencie plusem. Wole ogladac pozadny zuzel od poczatku do konca sezonu, a nie bankruta, gdzie w meczu z powodu oszczednosci beda wystawiani juniorzy.
Wszyscy rzucili sie na "hurrraaa!!!" na kazdego lepszego zawodnika w kraju. Wogole sie nie zdziwie, jesli zmienia sie przepisy i taki Gorzow, Ostrow czy Rzeszow beda sobie pluc w brode bo przeplacili obco...

Ja w kazdym razie czekam cierpliwie na kontrakty.
Obrazek

Awatar użytkownika
Pablomasa
Kontakt:

#1440 Postautor: Pablomasa » 18 listopada 2004, o 20:10

No i mamy Jespera!! :) :) :) Jeszcze tylko Staszewski albo Drabik i jedziemy!

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1441 Postautor: Mars » 18 listopada 2004, o 20:14

grzesieck pisze:

hyhy Tomek Gollob tez w tej bajce byl??

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1442 Postautor: grzesieck » 18 listopada 2004, o 20:21

Mars pisze:
grzesieck pisze:

hyhy Tomek Gollob tez w tej bajce byl??

Tak, w pakiecie z Rickardssonem 8)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Gość

#1443 Postautor: Gość » 19 listopada 2004, o 08:37

Po tym jak usłyszałem,że będzie jeździł u nas Jensen to się całkowicie załamałem... Najlesze lata ma już dawno za sobą,więc nie sądzę żey godnie zastąpił"okularnika".
Zobaczycie,że ten transfer to porażka !!

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#1444 Postautor: Ar2rB » 19 listopada 2004, o 08:54

zdunek pisze:Po tym jak usłyszałem,że będzie jeździł u nas Jensen to się całkowicie załamałem... Najlesze lata ma już dawno za sobą,więc nie sądzę żey godnie zastąpił"okularnika".
Zobaczycie,że ten transfer to porażka !!

Najlepsze lata ma za sobą? :lol: :lol: :lol: ot znawca sie znalazł.

A jak marzył ci sie lepszy obcy to było sie do niego dorzucic ze swojego kieszonkowego hehe.

nie rozumiem takich ludzi. mnie cieszy zakontraktowanie tego zawodnika.
i myśle, ze bedzie dobrze.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1445 Postautor: Gelo » 19 listopada 2004, o 09:22

Najlesze lata ma już dawno za sobą,więc nie sądzę żey godnie zastąpił"okularnika".

Ups. co jak co, ale jest młodszy od takiego Śledzia - 8 lat!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#1447 Postautor: ravajas » 19 listopada 2004, o 10:13

Michael pisze:A u nas tak jak jest cisza to bedzie (tak sobie mysle) to cisza przed burza.

ja wolałbym, żeby to była cisza przed Burzą !

pozdrawia:
Rafał Borowski

Danio

#1448 Postautor: Danio » 19 listopada 2004, o 11:41

Zdunek Napisał:
Najlesze lata ma już dawno za sobą,więc nie sądzę żey godnie zastąpił"okularnika
".
On ma dopiero 27 lat- i jest młody oraz najlepsze lata może jeszcze mieć przed soba! w porównaniu do Karlssona który z roku na rok może być niewiadomą gdyż on ma 35 lat!!!

Podobno mają kontraktować Roberta Wardzałe :?: czy to dobra kandydatura waszym zdaniem? mnie coś się wydaje że jemu mało kiedy pasuje nasz tor- nigdy u nas nie punktował dobrze :evil: Nie lepszy byłby ANDY SMITH choć w klubie podobno nie kwapią się do rozmów wz nim :(

Proponuje na drugiego obcokrajowca IVERSEN, K. BJERRE

Pozdro- siemasz Rafał B.- kope lat :D
Daniel Zielonka

Kilok

#1449 Postautor: Kilok » 19 listopada 2004, o 12:06

Danio pisze:Zdunek Napisał:
Najlesze lata ma już dawno za sobą,więc nie sądzę żey godnie zastąpił"okularnika
".
On ma dopiero 27 lat- i jest młody oraz najlepsze lata może jeszcze mieć przed soba! w porównaniu do Karlssona który z roku na rok może być niewiadomą gdyż on ma 35 lat!!!

Podobno mają kontraktować Roberta Wardzałe :?: czy to dobra kandydatura waszym zdaniem? mnie coś się wydaje że jemu mało kiedy pasuje nasz tor- nigdy u nas nie punktował dobrze :evil: Nie lepszy byłby ANDY SMITH choć w klubie podobno nie kwapią się do rozmów wz nim :(

Proponuje na drugiego obcokrajowca IVERSEN, K. BJERRE

Pozdro- siemasz Rafał B.- kope lat :D
Daniel Zielonka

Oprocz sezonu 2003 Wardzala zawsze bardzo pozytywnie prezentowal sie w Lublinie i byl prawie zawsze najlepszym zawodnikiem Unii zdobywajac okolo 10 pkt.
Jak pamietam w 1998 roku dzialacze starali sie o tego zawodnika (chodzily wtedy plotki ze wraz z Robertem przybylby jego ojciec na funkcje trenera)

17 RUNDA DM2L 1998: 30-8-1998
3 R.WARDZAŁA 10 (2,3,3,2,0)

Turniej 50-lecia sportu żużlowego w Lublinie: LKŻ "Dream Team" - "All Stars" - Lublin 26/9/1998
11 Robert Wardzała 8 (2,0,3,3)

12 RUNDA DM2L 1999: 13-6-1999
1 R.WARDZAŁA 10 (2,1,2,3,0,2)

5 RUNDA DM2L 2000: 28-5-2000
1 R.WARDZAŁA 9 (0,3,3,3,wnj)

9 RUNDA DM2L 2001: 22-7-2001
1 R.WARDZAŁA 11+1 (2,2,3,2,2*)

11 RUNDA DM1L 2003: 18-7-2003
2 R.WARDZAŁA 6+3 (1,2*,1*,0,2*)

15 RUNDA DM1L 2003: 10-8-2003
2 R.WARDZAŁA 0 (0,0)

Danio

#1450 Postautor: Danio » 19 listopada 2004, o 12:12

Nie liczy się co zawodnik przedstawiał 3-5 lat temu, fakt jest faktem że w ubiegłym roku u nas wcale nie zapunktował a w tym roku mało razy wyjeżdżał na extra ligowych torach, bo o miejsce w składzie nawet przegrywał z G. Rempałą i czy to ma być senior poważny na wzmocnienie w 2005 r. Ale obym się mylił i działacze przede wszystkim :D