ps. widze, ze powiniene sie powoli oswoic z mysla o przyszlorocznej jezdzie Franka w naszej druzynie
Skład na sezon 2005
- jas
- Senior
- Kontakt:
no to skoro odpadl moj wielki faworyt Swiderski, to nalezaloby sie teraz zakrecic wokol kandydatury nr 2 na mojej prywatnej liscie zyczen - ANDY SMITH. juz kiedys o ni wspominalem, paru osobom pomysl sie spodobal, teraz po upadku kandydatury Swiderskiego sam, jak widze, wyplynal. mysle, ze bylby on pewnym puktem druzyny i stac go na robienie 10 pkt w kazdym meczu 1 ligi (nie wazneczy na wyjezdzie czy na zygmuntowskich)
ps. widze, ze powiniene sie powoli oswoic z mysla o przyszlorocznej jezdzie Franka w naszej druzynie
. no coz moze bedzie mial lepszy sezon
.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
-
Danio
Popieram CiÄ™ Jas
. Własnie się dowiedziałem Gawrzyk że w wrocku zrezygnowano z Drabika- tak liczyłem na Słabonie albo Świdra
u nas
Atlas postawił na młodych i z przyszłością zawodników. Na Drabika nie mamy szans!! Ale może Zielonej G. uda się go zdobyć to wtedy zrezygnowali by z Staszewskiegoi można by porozmawiać z nim
. Tylko aby Drabik nie trafił do Ostrowa albo Rzeszowa
Słyszałem że podobno Ostrów zaproponował lepsza ofertę od Częstochowy!!W tym Ostrowie napadli na Bank czy co??Karlsson, Drabik, Jędrzejak, Pietraszko, Dym iTrener Grabowski w takiej wichurze???Sa do wzięcia Gollobowie i Rickardsson
za 1,6 mln zł. łącznie
Ciekawie robi się w Tarnowie czyżby spadek, mistrz i drużyna jednego sezonu?Jak chcemy Wardzałe to musimy się pospieszyć!!!Działacze Obudżcie się!!!
-
Gość
-
Gość
Danio pisze:W tym Ostrowie napadli na Bank czy co??
Nie napadli a upadli i nie na bank a na głowę
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Michael
-
Michael
coś kurczą nam się kandydaci do zasilenia naszej druzyny, może uda nam się zatrzymać knapa, piszcza. wydaje mi się że pewnie znowu będziemy oglądać frankiego iiiiiii na 90% wardzałe (sprawdzone żródło), pewnie zostanie ktoś z dwójki trumna jeleń,
nie jest po super wizja naszego składu
marcinza pisze:coś kurczą nam się kandydaci do zasilenia naszej druzyny, może uda nam się zatrzymać knapa, piszcza. wydaje mi się że pewnie znowu będziemy oglądać frankiego iiiiiii na 90% wardzałe (sprawdzone żródło), pewnie zostanie ktoś z dwójki trumna jeleń,
w barwach TŻ-u w przyszlym sezonie na 90% bedzie jezdzic Sławomir Drabik (sprawdzone źródło)
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
grzesieck pisze:marcinza pisze:coś kurczą nam się kandydaci do zasilenia naszej druzyny, może uda nam się zatrzymać knapa, piszcza. wydaje mi się że pewnie znowu będziemy oglądać frankiego iiiiiii na 90% wardzałe (sprawdzone żródło), pewnie zostanie ktoś z dwójki trumna jeleń,
w barwach TŻ-u w przyszlym sezonie na 90% bedzie jezdzic Sławomir Drabik (sprawdzone źródło)
No to podniosłeś mnie na duchu
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
grzesieck pisze:marcinza pisze:coś kurczą nam się kandydaci do zasilenia naszej druzyny, może uda nam się zatrzymać knapa, piszcza. wydaje mi się że pewnie znowu będziemy oglądać frankiego iiiiiii na 90% wardzałe (sprawdzone żródło), pewnie zostanie ktoś z dwójki trumna jeleń,
w grudniu przypomnisz sobie moje słowa!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to jak bedzie Knapp, Piszcz i dodatkowo Wardzała (chociaz nie chce mi sie bardzo wierzyc) bedziemy mieli teoretycznie lepszy krajowy sklad niz w zeszlym sezonie! Nie ma co rozpaczac, wydaje mi sie ze wstrzemiezliwosc naszych dzialaczy jest w tym momencie plusem. Wole ogladac pozadny zuzel od poczatku do konca sezonu, a nie bankruta, gdzie w meczu z powodu oszczednosci beda wystawiani juniorzy.
Wszyscy rzucili sie na "hurrraaa!!!" na kazdego lepszego zawodnika w kraju. Wogole sie nie zdziwie, jesli zmienia sie przepisy i taki Gorzow, Ostrow czy Rzeszow beda sobie pluc w brode bo przeplacili obco...
Ja w kazdym razie czekam cierpliwie na kontrakty.
Wszyscy rzucili sie na "hurrraaa!!!" na kazdego lepszego zawodnika w kraju. Wogole sie nie zdziwie, jesli zmienia sie przepisy i taki Gorzow, Ostrow czy Rzeszow beda sobie pluc w brode bo przeplacili obco...
Ja w kazdym razie czekam cierpliwie na kontrakty.

hyhy Tomek Gollob tez w tej bajce byl??
Mars pisze:grzesieck pisze:marcinza pisze:coś kurczą nam się kandydaci do zasilenia naszej druzyny, może uda nam się zatrzymać knapa, piszcza. wydaje mi się że pewnie znowu będziemy oglądać frankiego iiiiiii na 90% wardzałe (sprawdzone żródło), pewnie zostanie ktoś z dwójki trumna jeleń,
hyhy Tomek Gollob tez w tej bajce byl??
Tak, w pakiecie z Rickardssonem
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Gość
zdunek pisze:Po tym jak usłyszałem,że będzie jeździł u nas Jensen to się całkowicie załamałem... Najlesze lata ma już dawno za sobą,więc nie sądzę żey godnie zastąpił"okularnika".
Zobaczycie,że ten transfer to porażka !!
Najlepsze lata ma za sobÄ…?
A jak marzył ci sie lepszy obcy to było sie do niego dorzucic ze swojego kieszonkowego hehe.
nie rozumiem takich ludzi. mnie cieszy zakontraktowanie tego zawodnika.
i myśle, ze bedzie dobrze.
-
Danio
Zdunek Napisał:
On ma dopiero 27 lat- i jest młody oraz najlepsze lata może jeszcze mieć przed soba! w porównaniu do Karlssona który z roku na rok może być niewiadomą gdyż on ma 35 lat!!!
Podobno mają kontraktować Roberta Wardzałe
czy to dobra kandydatura waszym zdaniem? mnie coś się wydaje że jemu mało kiedy pasuje nasz tor- nigdy u nas nie punktował dobrze
Nie lepszy byłby ANDY SMITH choć w klubie podobno nie kwapią się do rozmów wz nim
Proponuje na drugiego obcokrajowca IVERSEN, K. BJERRE
Pozdro- siemasz Rafał B.- kope lat
Daniel Zielonka
".Najlesze lata ma już dawno za sobą,więc nie sądzę żey godnie zastąpił"okularnika
On ma dopiero 27 lat- i jest młody oraz najlepsze lata może jeszcze mieć przed soba! w porównaniu do Karlssona który z roku na rok może być niewiadomą gdyż on ma 35 lat!!!
Podobno mają kontraktować Roberta Wardzałe
Pozdro- siemasz Rafał B.- kope lat
Daniel Zielonka
Danio pisze:Zdunek Napisał:".Najlesze lata ma już dawno za sobą,więc nie sądzę żey godnie zastąpił"okularnika
Podobno mają kontraktować Roberta Wardzałeczy to dobra kandydatura waszym zdaniem? mnie coś się wydaje że jemu mało kiedy pasuje nasz tor- nigdy u nas nie punktował dobrze
Nie lepszy byłby ANDY SMITH choć w klubie podobno nie kwapią się do rozmów wz nim
Pozdro- siemasz Rafał B.- kope lat![]()
Daniel Zielonka
Oprocz sezonu 2003 Wardzala zawsze bardzo pozytywnie prezentowal sie w Lublinie i byl prawie zawsze najlepszym zawodnikiem Unii zdobywajac okolo 10 pkt.
Jak pamietam w 1998 roku dzialacze starali sie o tego zawodnika (chodzily wtedy plotki ze wraz z Robertem przybylby jego ojciec na funkcje trenera)
17 RUNDA DM2L 1998: 30-8-1998
3 R.WARDZAÅA 10 (2,3,3,2,0)
Turniej 50-lecia sportu żużlowego w Lublinie: LKŻ "Dream Team" - "All Stars" - Lublin 26/9/1998
11 Robert Wardzała 8 (2,0,3,3)
12 RUNDA DM2L 1999: 13-6-1999
1 R.WARDZAÅA 10 (2,1,2,3,0,2)
5 RUNDA DM2L 2000: 28-5-2000
1 R.WARDZAÅA 9 (0,3,3,3,wnj)
9 RUNDA DM2L 2001: 22-7-2001
1 R.WARDZAÅA 11+1 (2,2,3,2,2*)
11 RUNDA DM1L 2003: 18-7-2003
2 R.WARDZAÅA 6+3 (1,2*,1*,0,2*)
15 RUNDA DM1L 2003: 10-8-2003
2 R.WARDZAÅA 0 (0,0)
-
Danio
Nie liczy się co zawodnik przedstawiał 3-5 lat temu, fakt jest faktem że w ubiegłym roku u nas wcale nie zapunktował a w tym roku mało razy wyjeżdżał na extra ligowych torach, bo o miejsce w składzie nawet przegrywał z G. Rempałą i czy to ma być senior poważny na wzmocnienie w 2005 r. Ale obym się mylił i działacze przede wszystkim