"KUŹWA!!!! Widzę, ze omineła mnie bardzo ciekawa dyskusja i cholerka nie zdążyłem przeczytać żadnego wpisu Dudiego ( jaka szkoda )."
Nic się nie martw jak przeczyta, że
" Z odpowiedzi wnioskuje, że było gorąco no i niestety kompletnie bez konkretów. Po czterech stronach pisaniny nikt nie odkrył niczego nowego. "
to zaraz Ci dołoży do pieca i sobie poczytasz jego najnowsze mądrości.
Akurat mądrych ludzi na tym forum jest jak na lekarstwo, zresztą jak widzę klub i tak ich nie potrzebuje. Żałuję, ze harrego ominęła dyskusja, bo jednak kilka konkretów padło (ze strony Dudiego też). Nie po raz pierwszy dobre koncepcje kwitowane są milczeniem lub ironią. Jak brakuje kontrargumentów można się zawsze odwołać do firmowego dania Lublina pt "a skąd na to kasa, jak jesteś taki mądry to przynieś pieniądze". To forum zdominowali małoletni ekonomiści, co najwyraźniej jest na rękę harrym, gawrzykom i innym. Mozna w ten sposób wytłumaczyć wszystkie błędy, a tych trochę się uzbierało. Największym było naiwne czekanie na zmianę przepisów o zatrudnianiu obcokrajowców. O ile pamiętam uprzedzałem, że nie ma na co liczyć i zostaniemy z ręką w nocniku. I wyszło na moje. Ktoś będzie sie zachwycał składem z Jensenem, Frankiem, Trumińskim i Jeleniewskim, ale ja do nich nie należę. Ten skład to porażka... to tyle z mojej strony na tym forum