GRISZA pisze:Cóż znowu sie potwierdziło powiedzenie,że łaska kibica na pstrym koniu jeździ...
Raczej łaska pacanów. Ziółkowski nie zasłużył na gwizdy... Było mi przykro, ale Jackowi Z. nastrój szybko poprawili wasi zawodnicy.
Dudi pisze:Lucki, Twoje analizy nie maja sobie równych, choć klepiesz to wszystko, co zostało juz 100 razy napisane. Ale to nic, błagam, nie rób więcej symulacji na następne mecze! Raz, że to nikogo nie interesuje jak przewidujesz przebieg spotkania, a dwa , ze masz wyjątkowo kiepską intuicję, lub brak rozeznania. Zadałem sobie fatyge i porównałem Twoje prognozy do rzeczywistości...Jasnowidzem, to Ty nie jesteś! Jensen 17 pkt, to jest najciekawsze...
Lucki, bądź więc konsekwentny i nie dopisuj przy Baranie "gdyby nie defekt..." bo co mnie, Ciebie i innych kibiców obchodzi, że Baran miał defektlucki73 pisze:Do Krzysia: a co mnie, Ciebie i innych kibiców obchodzi, że Jeleniewskiemu słabł silnik? Ja przyznam, że nawet tego nie zauważyłem. Może rzeczywiście zbyt dokładnie przyglądałem się, ale na torze jest jeszcze 2 innych zawodników, więc nie sposób dostrzec wszystkiego.
Bimmer pisze:Lucki. Albo mi się wydaje, albo wszem i wobec tłumaczysz ludziom, że lepiej być pięknym, zdrowym i bogatym, niż brzydkim chorym i biednym. Innymi słowy, że lepiej mieć na prowadzenie drużyny 3 mln do dyspozycji niż 1 mln. Czy nie to nazywasz właśnie frazesem?
Bimmer pisze:Moim zdaniem, nie ma szans na utworzenie profesjonalnej organizacji sportowej na lubelszczyźnie. Żeby zgromadzić konkretne środki konieczna jest konkurencja (potencjalnych) sponsorów. Tymczasem u nas istnieją dwa-trzy prywatne, dobrze prosperujące, duże przedsiębiorstwa, z czego większość jest kompletnie niezainteresowana tym sportem. SIPMA S.A. jest monopolistą i chyba nikt nie oczekuje, że będzie ona zwiększać swoje zobowiązania na rzecz Klubu, tym bardziej, że w opinii jej prezesa Klub ten nadal nie uporządkował kilku ważnych spraw. Te zaś prawdopodobnie nie mogą zostać uporządkowane przez społeczników. Zatrudnienie profesjnalnej kadry doprowadziłoby natomiast do upadłości w ciągu kilkunastu miesięcy. To jest błędne koło.
Bimmer pisze:Jedyne, na co nas stać, to prowadzenie "rozsądnie ryzykownej" polityki personalnej, jaka jest prowadzona od początku TŻ. Do tej pory niemal wszystko się udawało, nawet wbrew logice. W tym roku dobra passa się skończyła, ale nie dlatego, że ktoś coś spieprzył. Passa ta mogła się równie dobrze skończyć rok temu i dwa lata temu, bo działania prowadzono w sposób identyczny.
Bimmer pisze:Nigdy nie będzie sportu na wysokim poziomie tam, gdzie nie ma bogatych przedsiębiorstw, a ludzie rezygnują z chodzenia na mecze po podwyższeniu ceny biletów, czy programów o cenę jednego taniego piwa - czyli tam, gdzie ludzie są biedni.
rob7 pisze:[b]pozostaje mi się zgodzić z Lucky'm zarząd który się pomylił podaje się do dymisji lub jest odwoływany
Shack pisze:rob7 pisze:pozostaje mi się zgodzić z Lucky'm zarząd który się pomylił podaje się do dymisji lub jest odwoływany
Rozumiem, ze ma odejsc zabierajac tym samym srodki, które inwestuje w klub. Przypominam ze w Lublinie --> [b]zarzad to głowni sponsorzy. Wtedy po cichutku, powolutku rob7 i Lucki oworza swoje konta bankowa i zaczną pompować swoja kasiorke wskakujac na ich miejsce. Inaczej trzeba będzie zlikwidować klub.
Krzyś pisze:Mam nadzieję, że czyta to Jarosław Siwek:
WIELKI DYREKTORZE I ZNAWCO SPEEDWAYA, PAMIĘTAJ Å»E WCZORAJ NAWET PRZYCZEPNY TOR BY CI NIE POMÓGÅ I ODPOWIEDZ LUDZIOM ILE KASY WYDAÅEÅš NA TEN SUPER SPRZĘT (ZWÅASZCZA DLA PISZCZA I FRANKOWA)? POWIEDZ LUDZIOM (O ILE CI JESZCZE W COKOLWIEK UWIERZÄ„) JAKIM SPRZĘTEM W KROÅšNIE BĘDZIE DYSPONOWAÅ JUREK MORDEL BO Z TEGO CO SÅYSZAÅEM (A ŹRÓDÅA MÓWIÄ„ PRAWDĘ) NA CHWILÄ„ OBECNÄ„ NIE MA Å»ADNEGO. A POWAÅ»NÄ„ ROZMOWĘ TO PRZEPROWADŹ SOBIE Z GAWEÅKIEM, A OD TRENERA TO WARA!!!