Motor-GTÅ» 45-45 - mecz prawdy, smutnej dla nas prawdy.....
-
Siwek Patataj
Hollywood pisze:WojtekF czy ty umiesz liczyć ?
z 5:1 czyli 4 pkt przewagi (5-1=4) na 3:3 czyli 0 ptk przewagi (3-3=0)
z 5:1 czyli 4 pkt przewagi (5-1=4) na 2:4 czyli 4 ptk przewagi -(-2) ptk czyli 4+2 = 6
4+6 =10 45 + 10 = 55 !!!!
naucz sie liczyć wale , ośmieszasz sie tak jak Lucki , bohaterzy z przed klawitury , idź na forum Stali Rzeszów , a nie może i nie bo na tamtejszym forum też już stalowcy z Ciebie drwią.
Zobacz przesympatyczny Hollywoodzie, co masz w sygnaturce!!! Tyle w końcu wyniosłeś z nauki Ojca Świętego, którego sobie wstawiłeś swego czasu jako niemal pierwszy do avatara? Jesteś największym hipokrytą tutaj na Forum.
bez pozdrowień
lucki73
-
Gość
bieg 1 - 1:5
bieg 2 - 4:2
bieg 3 - 3:3 (1:5)
bieg 4 - 4:2
bieg 5 - 5:1
bieg 6 - 4:2
bieg 7 - 3:3
bieg 8 - 3:3
bieg 9 - 3:3
bieg 10 - 3:3
bieg 11 - 2:4
bieg 12 - 2:4
bieg 13 - 5:1
bieg 14 - 5:1 (2:4)
bieg 15 - 5:1
wychodzi 52:38 czyli ani ja a ni ty lucki nie mieliśmy racji.
ps.Ty za to jesteś największym frajerskim cwaniakiem tu na forum , ukłony
bieg 2 - 4:2
bieg 3 - 3:3 (1:5)
bieg 4 - 4:2
bieg 5 - 5:1
bieg 6 - 4:2
bieg 7 - 3:3
bieg 8 - 3:3
bieg 9 - 3:3
bieg 10 - 3:3
bieg 11 - 2:4
bieg 12 - 2:4
bieg 13 - 5:1
bieg 14 - 5:1 (2:4)
bieg 15 - 5:1
wychodzi 52:38 czyli ani ja a ni ty lucki nie mieliśmy racji.
ps.Ty za to jesteś największym frajerskim cwaniakiem tu na forum , ukłony
holly przyznaj sie do błędu, bo to przestaje być śmieszne, 2+3=5, czyli 45+5=50, nie wiem jak dokladniej to zobrazowac
EDIT: w biegu 6-tym było 2:4 a nie 4:2 i dlatego wychodzi Ci 52:38
EDIT: w biegu 6-tym było 2:4 a nie 4:2 i dlatego wychodzi Ci 52:38
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2005, o 22:36 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Siwek Patataj
PeeR pisze:Do...XIV biegu był dokładnie taki wynik jak wytypowałem, a od IX biegu wynik był przeze mnie niemal idealnie wytypowany. I gdyby nie głupota Grudziądza, który przywiózł ze sobą Kempińskiego zamiast skorzystać z ZZ Grudziądz wyjechałby z tarczą z Lublina. Dziękować trzeba losowi, że taktycy z Grudziądzan żadni i dali ciała wystawiając "Kempesa".
Lucki - moze przed nazwaniem kogos glupim upewniłbyś sie czy masz rację??
Na początku przywitam Cię, bo widzę że to Twój pierwszy wpis. Ale i od razu pozwolisz, że zapytam Ciebie: gdzie, w którym miejscu napisałem, że KTOKOLWIEK jest głupi??? Z góry dziękuję za wskazanie.
PeeR pisze:Bo jej nie miales... Akurat w tym przypadku Grudziadz zastępstwa zawodnika zastosowac NIE mógł, bo Fajfer BYŠna zwolnieniu dopiero od 7 dni, a jak wiadomo ZZ dotyczy zawodników z trzema najwyższymi średnimi w danej drużynie, którzy BĘDĄ przebywali na zwolnieniu lekarskim dłużej niż 9 dni...
Po pierwsze: informacja o możliwości skorzystania z ZZ dotarła... nie skądindziej jak właśnie z Grudziądza!!! Nie weryfikowałem tego, uznałem a priori, że kibice z Grudziądza wiedzą o czym piszą.
Po drugie: to co napisałeś powyżej, absolutnie nie przeczy jednak temu, że z ZZ można było skorzystać. Piszesz bowiem, że ZZ dotyczy tych zawodników, którzy na L4 będą przebywali dłużej niż 9 dni. Piszesz także, że Fajfer na zwolnieniu lekarskim przebywa od 7 dni. Ale... NIE PISZESZ NA ILE DNI JEST L4 FAJFERA!!!. Jeśli więc L4 Fajki jest na okres dłuższy niż 9 dni (pomimo tego, że na zwolnieniu pozostaje on dopiero od 7 dni), to ZZ mogłoby być zastosowane. Logiczne, prawda?
Obawiam się więc drogi przyjacielu z Grudziądza, że... dostałem cięgi od Ciebie niezasadnie, nieprawdaż?
pozdrawiam
lucki73
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2005, o 22:39 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 1 raz.
Szkoda, wielka szkoda
Ale panowie, jak moglismy wygrac skoro w naszym zespole poraz kolejny punktowalo zaledwie 3 zawodnikow. Jak zwykle najwieksze pretensje wszyscy mamy do Jensena, moim zdaniem zasluzenie. Slyszalem wiele glosow ze przesadzilismy z Jensenem, dla mnie to smieszne. Wedlug mnie "stranieri" to jak ktos juz wspomnial "Kopalnia punktow", zawodnik ktory ciagnie wynik i nie popelnia razacych bledow, Jensen jest tego zaprzeczeniem. Fakt, zrownalismy go z blotem, ale przynajmniej bedzie wiedzial ze nie ma juz miejsca na sentymenty, rozmawialismy z nim i dalismy mu ostatnia szanse, tylko od niego samego zalezy czy ja wykorzysta. Osobiscie jakos nie wierze w jakies cudowne "ozdrowienie" Jensena, ale ma juz ostatnia szanse. Frankow zaslugiwal na jeszcze wieksze gwizdy niz Jensen, gdyby nie "trening" pewnie by je dostal. Ogromne wrazenie zrobili na mnie Piszcz i Focus, w 15 biegu pokazali prawdziwy kunszt, zwlaszcza Piszcz zachowal sie jak "profesor"
Focus dysponuje kapitalnymi startami, ale na dystansie jest jeszcze cos do zrobienia, przyklad to bieg z Fijalkowskim. Swietnie tez Jelen, nie poznaje chlopaka, wielka wola walki, dobry sprzet, oby tak dalej Daniel ! Juniorzy standardowo, poza przeblyskiem Kacpra za co naleza sie brawa.
Reasumujac, 2 pkt powinny byc nasze. Znowu zawalil Jensen, do tego defekt Jelenia. Czekaja nas teraz 2 bardzo trudne mecze, wyjazdowy w Ostrowie i u siebie z Rybnikiem, trudno byc optymista, zwlaszcza ze Rybnik wykrecil dzis 43 pkt. Jeszcze jedno, z Siwkiem niektorzy przesadzili, gdyby nie Jensen i Franek prawdopodobnie teraz mielibysmy 4 pkt, chyba ze chcecie zeby sam jezdzil ?
Reasumujac, 2 pkt powinny byc nasze. Znowu zawalil Jensen, do tego defekt Jelenia. Czekaja nas teraz 2 bardzo trudne mecze, wyjazdowy w Ostrowie i u siebie z Rybnikiem, trudno byc optymista, zwlaszcza ze Rybnik wykrecil dzis 43 pkt. Jeszcze jedno, z Siwkiem niektorzy przesadzili, gdyby nie Jensen i Franek prawdopodobnie teraz mielibysmy 4 pkt, chyba ze chcecie zeby sam jezdzil ?
WojtekF pisze:Krzysiu nie pogrzebuj tak szybko drużyny.
Wojtku w tym cały problem że nie ma tu drużyny. Dla mnie jest nie pojętne jest, że IMŚJ robi tak kuriozalne błędy, których nie popełnia zawodnik, który tak naprawdę nic jeszcze nie osiągnął w swojej karierze (Jeleń). Para Piszcz-Jensen powinna w tym meczu przywieźdź przynajmniej dwa razy 4-2, a było 3-3!!! Frankow, który ma podobno sprzet z najwyższej półki zachowuje się jakby męczyła go jazda na żużlu.
p.s.
Mam dwa pytania do Gawrzyka i Siwka - Co robi Wasz super majster z Częstochowy, skoro tak koszmarne wyniki osiąga drużuna? Czy po dwóch fatalnych meczach Frankowa i Jensena, zostanął wyciągniete jakieś konsekwencje wobec tych zawodników?
Hollywood pisze:WojtekF czy ty umiesz liczyć ?
z 5:1 czyli 4 pkt przewagi (5-1=4) na 3:3 czyli 0 ptk przewagi (3-3=0)
z 5:1 czyli 4 pkt przewagi (5-1=4) na 2:4 czyli 4 ptk przewagi -(-2) ptk czyli 4+2 = 6
4+6 =10 45 + 10 = 55 !!!!
naucz sie liczyć wale , ośmieszasz sie tak jak Lucki , bohaterzy z przed klawitury , idź na forum Stali Rzeszów , a nie może i nie bo na tamtejszym forum też już stalowcy z Ciebie drwią.
naprawde zrobilo sie tu calkiem wesolo
Jensen to typowy średniak to fakt!Ale to co go spotkało w 14 biegu,to
był taki sam pech jak defekt Jelenia na prowadzeniu!
W tą samą dziurę wpadł na meczu z Rzeszowem bodajże Baran.
Po meczu Jensen próbował tłumaczyc się trochę wściekłym na niego kibicom
(brawo za odwagÄ™
)
Mówił o swoich problemach ze sprzęgłem,mówił że się stara jak może
że jest tylko człowiekiem.Jutro (powiedział)odbiera dwa nowe silniki
od B.Kargera ,ma je testować od meczu w Szwecji.
Że jest mu przykro itp.jak sobie coś jeszcze przypomnę to napiszę.
był taki sam pech jak defekt Jelenia na prowadzeniu!
W tą samą dziurę wpadł na meczu z Rzeszowem bodajże Baran.
Po meczu Jensen próbował tłumaczyc się trochę wściekłym na niego kibicom
(brawo za odwagÄ™
Mówił o swoich problemach ze sprzęgłem,mówił że się stara jak może
że jest tylko człowiekiem.Jutro (powiedział)odbiera dwa nowe silniki
od B.Kargera ,ma je testować od meczu w Szwecji.
Że jest mu przykro itp.jak sobie coś jeszcze przypomnę to napiszę.
-
Gość
Może Jensenowi nikt nie uświadomił tego że stranieri w polskich klubach ma za zadanie robić 13-15 ptk u siebie , 10-12 na wyjeździe (średnio)
Oczywiście można przyznać tłumaczenia że wpadł w dziure , ale dlaczego zawodnik takiej renomy przegrywa starty z juniorami ?
Nie bardzo słyszałem co mówił przy bramie , ale czy Jensen jedzie do Ostrowa ?
Oczywiście można przyznać tłumaczenia że wpadł w dziure , ale dlaczego zawodnik takiej renomy przegrywa starty z juniorami ?
Nie bardzo słyszałem co mówił przy bramie , ale czy Jensen jedzie do Ostrowa ?