mini pisze:Tak, to prawda. To jest rok Lee. Poza drobnymi miepowodzeniami na początku sezonu w Szwecji teraz jeździ znakomicie. Co do Hansa, to nie zgadzam się z Maxxem, że wszystko olewa. Wczoraj w wywiadzie w dzienniku wschodnim sam przyznał, że nie może dopasować się do lubelskiego toru. Bo po co by podpisywał kontrakt w Lublinie jeżeli miałby nas olewać??? To chyba byłaby strata czasu. Mam nadzieje, że również Hans wreszcie zacznie zdobywać duzo punktów dla nas.
Pozdrawiam
Nigdzie nie napisałem, że Hans NAS olewa tylko, że generalnie nie podchodzi do startów w polskiej lidze tak jak można by tego wymagać od zawodowca. Problemem Hansa jest sprzęt a właściwie jego brak. Motocykle, którymi dysponuje Duńczyk są dobre ale na krótkie typowo techniczne tory a takich w Polsce nie ma. Sprzęt spasowany na ligę angielską w Polsce jest właściwie bezużyteczny i stąd też wspomniałem o tym, że aby Hans robił w meczach te 8-10 punktów to niestety ale musi zainwestować w zakup przynajmniej dwóch nowych motocykli i dostosować je u porządnego tunera na dłuższe tory a wtedy problemy Hansa się skończą ponieważ umiejętności i woli walki odmówić mu przecież nie można.
Pozdrawiam