$korzen$ pisze:Boze jedyny jeszcze kilka takich postow i padne na zawal. Rekinico, kazdego z wyzej wymienionych przez ciebie zawodnikow nie da sie nazwac przecietniakiem, moze poza Ljungiem ktory ma czasami przeblyski niewatpliwie duzego talentu, ale reszta ? wypisujac ich raczej sie zblaznilas. Nam potrzebny jest doswiadczony zawodnik ! dlatego juz od kilku dni pisze to samo, NIKLAS KLINGBERG
A ja zapytam, ile razy widziałeś Ich na torze? Ja miałam okazję oglądać każdego z wyżej wymienionych. Poza tematem, jak mi powiedziano przez sezonem, że mamy zakontraktować Renata Gafurova, to zrobiłam dokładnie taką (:|) minę. W życiu Go nie widziałam na oczy, ale teraz widzę, że to było rewelacyjne posunięcie. Duży wkład w ściągnięcie Renata miał Roman Povazhny, kolega z ligi rosyjskiej. A wracając już do tematu, jeśli patrzeć na tych bardziej doświadczonych zawodników, to faktycznie skłaniałabym się do Niklasa Klingberga, bądź Chrisa Louisa. Obawiam się natomiast, że mogą Oni prezentować formę podobną do Jensena, albo po prostu przedstawić za wysokie wymagania. Zostawiłabym Duńczyka...