Tomasz Piszcz kontuzjowany!
moze troche wyluzujcie? troche to glupio i wrecz niesmacznie wyglada, gdy zawodnik doznaje kontuzji, awwszyscy w tym momencie zaczynaja na niego "wjezdzac". To nie sa raczej latwe chwile dla Tomka, i moze raczej nalezy mu sie wsparcie? To rowniez nie ejst zawodnik z mojej bajki, ale zycze mu jak najszybszego powrotu do zdrowia i formy! Wiecej szacunku! Bo zaraz zaczniecie pisac, zeby Piszcz skonczyl kariere itd.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ej beskitu teraz trzeba go wspierac bo Tomek punktuje i co prawda jest teraz najwaleczniejszym zawodnikiem drużyny!! Jęzdzi czasami bardzo ostro widać było to w meczu z RKM-em. Tylko co roku Tomek ma cholernego pecha:/ 3sezonu z rzedu kontuzja wykluczyła go na prawie 2miechy:( życze mu szybkiego powrotu do zdrowia!! Dla mnie to on narazie najbardzij widowiskowo jeżdził i to on jest moim leaderem drużyny!! może spał troszke na startach ale zaraz zaczynał gonitwe która konczyła sie zamierzonym celem ataki pod sama bandą a czasem krawiężnik. Jęździ ostro i skutecznie ostatni mecz i Tomka Występ można było porównać do występu G.Knappa!! Mi też Grzecha brakuje w drużynie bo teraz byśmy mieli 2bardzo walecznych zawodników. Grzesiek zawsze miał wieksze szczeście bo jakby sie nie wywrócił to nic nie złamał!! a Tomek jak tylko fiknie to musi sie na bawić kontuzji!! Tomkowi życze powrotu do zdrowia pozdrawiam!!
- yamahaR1
- Senior