Tomasz Piszcz kontuzjowany!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#76 Postautor: Cooper » 19 maja 2005, o 12:01

moze troche wyluzujcie? troche to glupio i wrecz niesmacznie wyglada, gdy zawodnik doznaje kontuzji, awwszyscy w tym momencie zaczynaja na niego "wjezdzac". To nie sa raczej latwe chwile dla Tomka, i moze raczej nalezy mu sie wsparcie? To rowniez nie ejst zawodnik z mojej bajki, ale zycze mu jak najszybszego powrotu do zdrowia i formy! Wiecej szacunku! Bo zaraz zaczniecie pisac, zeby Piszcz skonczyl kariere itd.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#77 Postautor: Gelo » 19 maja 2005, o 12:14

Moje rozczarowanie nie ma nic wspolnego z szacunkiem lub jego braku. Uważam, że Tomek jest pewnym punktem drużyny, co tylko źle swiadczy o poziomie tej drużyny. Z taką jazdą powinien być czwarty/piąty w drużynie, a nie drugi.

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#78 Postautor: Maciek » 19 maja 2005, o 12:18

Ej beskitu teraz trzeba go wspierac bo Tomek punktuje i co prawda jest teraz najwaleczniejszym zawodnikiem drużyny!! Jęzdzi czasami bardzo ostro widać było to w meczu z RKM-em. Tylko co roku Tomek ma cholernego pecha:/ 3sezonu z rzedu kontuzja wykluczyła go na prawie 2miechy:( życze mu szybkiego powrotu do zdrowia!! Dla mnie to on narazie najbardzij widowiskowo jeżdził i to on jest moim leaderem drużyny!! może spał troszke na startach ale zaraz zaczynał gonitwe która konczyła sie zamierzonym celem ataki pod sama bandą a czasem krawiężnik. Jęździ ostro i skutecznie ostatni mecz i Tomka Występ można było porównać do występu G.Knappa!! Mi też Grzecha brakuje w drużynie bo teraz byśmy mieli 2bardzo walecznych zawodników. Grzesiek zawsze miał wieksze szczeście bo jakby sie nie wywrócił to nic nie złamał!! a Tomek jak tylko fiknie to musi sie na bawić kontuzji!! Tomkowi życze powrotu do zdrowia pozdrawiam!!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#79 Postautor: yamahaR1 » 19 maja 2005, o 12:19

Cooper pisze:moze troche wyluzujcie? troche to glupio i wrecz niesmacznie wyglada, gdy zawodnik doznaje kontuzji, awwszyscy w tym momencie zaczynaja na niego "wjezdzac". To nie sa raczej latwe chwile dla Tomka, i moze raczej nalezy mu sie wsparcie? To rowniez nie ejst zawodnik z mojej bajki, ale zycze mu jak najszybszego powrotu do zdrowia i formy! Wiecej szacunku! Bo zaraz zaczniecie pisac, zeby Piszcz skonczyl kariere itd.

Teraz to ty się rozpędzasz. O co wam chodzi z tym brakiem szacunku, jak zawodnik jest kontuzjowany to złego słowa nie można powiedzieć tylko mam się za niego modlić bo jak nie to będzie brak szacunku? Chyba troche mylisz pojęcia. Jak najbardziej go szanuję tylko mówie, że budowanie w oparciu o niego składu nie jest najlepszym rozwiązaniem, ale nie wiem gdzie tu jest jakiś brak szacunku. Za miesiąc Tomek wróci i będzie dalej robił swoje punkty co nie zmienia faktu, że nie ciągnie wyniku drużyny jak "prawdziwy lider" i tylko o to chodzi.

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt: