Susic pisze:P.S. Wniosek z powyższych postów: oficjalna strona lubelskiego klubu podaje nieprawdziwe informacje (tzn. kłamie).
Raczej podaje informacje wygodne dla działaczy
Mam nieodparte wrażenie, że to już byłoLublin_Fan pisze:No to wolał chłopak pojechać nad jezioro i sie zrelaksować.
meesha pisze:Mam nieodparte wrażenie, że to już byłoLublin_Fan pisze:No to wolał chłopak pojechać nad jezioro i sie zrelaksować.Czy losy Szymka potoczą się dalej tak jak Darka
![]()
Przekonamy się już wkrótce
![]()
![]()
papi pisze:PS. Ciekawe jak Mariusz dojedzie na najblizsze zawody. Żeby tylko w Niemcach nie wylądował, bo nazwa dosyć podobna. Szkoda, ze w sobote startuje gdzie indziej, bo w innym przypadku ściągnąłbym go juz dzis do Lublina, zeby nie wmawiał nowego pretekstu - zmęczenie podróza. Obawiam sie, ze Franek zacznie sie teraz tłumaczyc w taki sposob. Tak tłumaczył niepowodzenia kolegow w Gorzowie, więc skoro innym sie zdarza to chyba jemu tez moze, tym bardziej, ze od półtora raku nie może sie porozumiec z naszym torem
![]()
Lublin_Fan pisze:Ja tylko odnośnie Bałabucha bo Kamil78 pisał, że wystawił on klub do wiatru. Szymonowi rozsypał sie totalnie sprzęt a z klubu nie dostał ani złotówki. No to wolał chłopak pojechać nad jezioro i sie zrelaksować.
Pozdr.