Kto do TÅ» ?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#401 Postautor: Manitou » 22 maja 2005, o 21:53

papi mój forumowy przyjacielu :wink: weź pod uwagę, że to E-liga. Mówiąc o Kesslerze wziąłeś to pod uwagę, a już mowiąc o Alanie nie wspoinasz o tym. Poza tym zauważ co ostatnio Alan wyczyniał w jakichś tam zawodach młodzieżowych...robił resztę małolatów jak chciał. Moim zdaniem na pewno byłby lepszy niż Krzyś "Domino" Dominiczak.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#402 Postautor: papi » 22 maja 2005, o 22:10

faktycznie to pominąłem :oops: . Widziałem wyniki Alana z tamtych zawodow, mnie tez zaskoczyly, ale podczas rozmow z Opolem, TŻ i Gnieznem pokazal sie z niezbyt dobrej strony, łatwo było zauwzyc ze jest dosyc konfliktowy, uwaza sie za gwiazde. Jest zbyt pewny siebie, choc nie wiem z czego to wynika, ale masz racje, ze nie zwrocilem uwagi ze to zawsze liga nizej, byc może byłby wiekszym wzmocnieniem od Domina, ale to tylko gdybanie. W tej chwili z juniorow tak naprawde ostał tylko Dzik i najlepiej sie na nim skupić. Jeszcze chciałbym zwrócic uwage na Osumka. Sporo osób (w tym ja) było zwolennikiem sprowadzenia go do TŻu. Zdaje sie ze sporo klubow 1 ligi ostrzylo sobie zęby na Rafała. Dzis ogladalem mecz Apator-Włókniarz i jak zobaczylem jego jazde to sie przerazilem :x . Nawet biorąc poprawke ze to e-liga to i tak słaby argument. Osa jezdzi fatalnie, mam wrazenie ze nie jest przygotowany do jazdy ani sprzętowo, ani fizycznie, ani psychicznie. Nie było w nim widać woli walki, nie chcialbym go skreslac, ale obawiam sie ze zbyt dlugo to on juz nie pojezdzi :(

[ Dodano: PiÄ… 27 Maj, 2005 10:56 ]
Oto co Mirek Kowalik powiedział na temat swoich dalszych startów, m. in. w Lublinie:
Ze mną kontaktowało się ostatnio co najmniej pięć 1-ligowych klubów. Nie chcialbym wymieniać nazw, bo nie o to chodzi, ale telefony rzeczywiście były. Telefony z zapytaniem, czy nie chciałbym spróbować. Cały problem polega na tym, że te kluby się obudziły za późno o .... pół roku. Ja wiem, że powstały dziury w składach, są kontuzje, nie ma kto jeździć, ale ja nie mam zamiaru zrobić sobie krzywdy w maju. Jeżeli ktoś chciał ze mną rozmawiać i był zainteresowany, to powinien o tym myśleć w styczniu, czy w lutym, a nie teraz. Czy nie ma szans, żeby mnie przekonać do powrotu na tor :?: To jest tak, że brzydko mówiąc za pieniądze to i ksiądz się pomodli. Pewnie, że jakby ktoś przyszedł i powiedział, że daje mi jakieś dobre pieniądze, to pewnie zacząłbym się zastanawiać, ale raczej takich możliwości nie widzę. Tak realnie na to wszystko patrząc, bo moja przygoda z żużlem już sie skończyła. Nigdy nie można mówić nigdy, nie można przewidzieć wszystkiego do końca, ale trudno mi sobie wyobrazić, jaka sytuacja musiałaby zaistnieć, żebym nagle zmienił zdanie. Na 99% na tor nie powrócę, ale ten 1% gdzieś tam sobie zostawiam. Moje starty są raczej niemożliwe.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#403 Postautor: boxing » 28 maja 2005, o 12:27

Mam pytanie: czy zwyciestwo w Opolu oznacza zamkniecie skladu i rezygnacje z poszukiwan ewentualnych uzupelnien (bo o wzmocnienia trudno) skladu? Na ile prawdziwa jest informacja, ze do klubu wplynela oferta startow od jednego z krajowych zawodnikow?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
papi
Trener

#404 Postautor: papi » 3 czerwca 2005, o 22:30

co prawda nie wiem czy kandydatura Księzniaka była wogle brana pod uwage, i nie wiem jak jest z jego zdrowiem, ale 7 czerwca jest egzamin na licencje "Ż", a jakis czas temu troche dyskusji bylo na ten temat. Jeszcze można porozmawiac jeszcze z kilkoma zawodnikami, np. Petranov albo Korolew :lol: :lol: chyba że jezdzą gdzies w 2 lidze, a jak nie to mogliby być batem na Frankiego :P

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#405 Postautor: Apocalips » 3 czerwca 2005, o 22:41

papi pisze:co prawda nie wiem czy kandydatura Księzniaka była wogle brana pod uwage, i nie wiem jak jest z jego zdrowiem, ale 7 czerwca jest egzamin na licencje "Ż", a jakis czas temu troche dyskusji bylo na ten temat. Jeszcze można porozmawiac jeszcze z kilkoma zawodnikami, np. Petranov albo Korolew :lol: :lol: chyba że jezdzą gdzies w 2 lidze, a jak nie to mogliby być batem na Frankiego :P

Korolev odpada, jeździ w Daugavpils w II lidze :wink:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#406 Postautor: kilar » 3 czerwca 2005, o 22:43

Lapmy sie za zawodnikow Wandy Krakow, w koncu bedzie jakas rywalizacja w skladzie :D.

Zart zartami, ale szczrze mowiac, to nawet jakby przyszedl jakis "nowy", to wydaje mi sie, iz ciezko mu by bylo przebic sie do skladu, no chyba zeby jakas niespodziewana kontuzja nas znowu dopadla :?

Pozdro

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#407 Postautor: Talib » 4 czerwca 2005, o 12:20

A po co kogokolwiek jeszcze sprowadzać? Wystarczy wygrać z Opolem, co zdaje się trudne nie będzie, następnie odjechać pozostałe mecze bez kontuzji (czytaj: bez walki) i sprężyć się na Krosno u siebie. A później? Chwalebna 6 lokata zdobyta, można dostać baty od kogoś z czołówki i do zobaczenia w sezonie 2006.

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#408 Postautor: auganoff » 4 czerwca 2005, o 21:01

Talib pisze:A po co kogokolwiek jeszcze sprowadzać? Wystarczy wygrać z Opolem, co zdaje się trudne nie będzie, następnie odjechać pozostałe mecze bez kontuzji (czytaj: bez walki) i sprężyć się na Krosno u siebie. A później? Chwalebna 6 lokata zdobyta, można dostać baty od kogoś z czołówki i do zobaczenia w sezonie 2006.

Oj tak, tak, tak!!!To nieładnie nie dodawać od siebie nic nowego, ale wszedłem tu po to, żeby napisać dokładnie to samo i jak przeczytałem, to zrobiło mi się siebie żal, że już mnie ktoś ubiegł. :D

Awatar użytkownika
papi
Trener

#409 Postautor: papi » 6 czerwca 2005, o 20:59

heh, kto przed sezonem pomyslal, ze Marcinkowski jest w stanie wygrywać z takimi zawodnikami jak Klecha czy Buczkowski :roll: Wczoraj pokonał obu w biegu juniorskim, wiec w 1 lidze byłby chyba dosyć mocnym punktem, przynajmniej na ropoczęcie meczu, bo jego ogólny bilans z tego meczu lepiej przemilczeć :lol: (3,t,-,0,w)

Geest
Senior

#410 Postautor: Geest » 6 czerwca 2005, o 21:04

papi pisze:heh, kto przed sezonem pomyslal, ze Marcinkowski jest w stanie wygrywać z takimi zawodnikami jak Klecha czy Buczkowski :roll: Wczoraj pokonał obu w biegu juniorskim

podobnie w biegu juniorskim w Toruniu, gdzie wygral Jamrozy. fakt, upadl Miedzinski, ale na 2. pozycji.
Jednak z tego, co czytalem, w obu przypadkach karty porozdawal troche deszcz...