Szkoda, że Cię nie było w Zielonej, tam na każdego kibica z Lublina, a było ich sporo, przypadało kilku ochroniarzy lub policjantów uzbrojonych po zębyManitou pisze:Postawmy sprawę jasnoOchrona dała d...
Nad sektorem w którym siedziało 2(słownie dwóch) kibiców Opola stało 2(słownie dwóch) ochroniarzy(całkiem niezłych karków) - po jednym na łebka(myślałem, że to goście z Talibanu, że się tak ich pilnuje), a przy bramce na krytą stał jeden chłopaczyna, któremu do postury Pudziana brakowało jakieś 100 kilo. I jak on biedny miał to ogarnąć jak się na niego rzuciło 100 osób naraz
Pewnie do dziś się cieszy, że to przeżył
A co do chronienia się pod daszkiem w czasie deszczu - na Gorzowie też lało i ja osobiście schroniłem się pod daszkiem, ale Cepeenu, a nie trybuny, za którą nie zapłaciłem.
Wysyp idiotów na stadionie
istred pisze:przyznam że na poprzedniej stronie przestałem czytać, napisze tylko swoje zdanie...
Czy w cenie biletu na krytą jest wliczone to, że inni nie mogą wejść ?
Dostaliście to za co zapłaciliście,
Zajmijcie siÄ™ sobÄ…, a nie innymi.
A to szkoda, że poprzestałeś na poprzedniej stronie. Poszukaj sobie, jeśli masz ochotę, postu o tym, jak to klub mógłby sprzedawać bilety, a jeśli miejsca by trochę zostało - wpuszczać tych, którzy ich nie kupili. Przecież tamci, co kupili - dostali to, za co zapłacili, nie?
"Najtazsim Hriehom Je Nepit Dobre Pivo"
yamahaR1 pisze:benim pisze:kiedyś pzrzytrafiło się tak że jechałam motocyklem i była straszna zlewa.
Hmmm dziewczyna, która lubi żużel i jeździ na motocyklu, chyba się zakochałem![]()
![]()
No to stary, nie zazdroszcze-czeka Cie bliskie spotkanie I-ego stopnia z Andmazem
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]