Wysyp idiotów na stadionie

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
istred
Trener

#101 Postautor: istred » 7 czerwca 2005, o 14:28

Manitou pisze:Postawmy sprawę jasno :!: Ochrona dała d... :!: Nad sektorem w którym siedziało 2(słownie dwóch) kibiców Opola stało 2(słownie dwóch) ochroniarzy(całkiem niezłych karków) - po jednym na łebka(myślałem, że to goście z Talibanu, że się tak ich pilnuje), a przy bramce na krytą stał jeden chłopaczyna, któremu do postury Pudziana brakowało jakieś 100 kilo. I jak on biedny miał to ogarnąć jak się na niego rzuciło 100 osób naraz :roll: Pewnie do dziś się cieszy, że to przeżył :mrgreen: A co do chronienia się pod daszkiem w czasie deszczu - na Gorzowie też lało i ja osobiście schroniłem się pod daszkiem, ale Cepeenu, a nie trybuny, za którą nie zapłaciłem.
Szkoda, że Cię nie było w Zielonej, tam na każdego kibica z Lublina, a było ich sporo, przypadało kilku ochroniarzy lub policjantów uzbrojonych po zęby :) . Kordony policji, eskorta paredziesiąt kilometrów... Zmobilizowana była chyba cała policja z miasta :lol:

Tomal

#102 Postautor: Tomal » 7 czerwca 2005, o 14:33

istred pisze:przyznam że na poprzedniej stronie przestałem czytać, napisze tylko swoje zdanie...

Czy w cenie biletu na krytą jest wliczone to, że inni nie mogą wejść ?
Dostaliście to za co zapłaciliście,
Zajmijcie siÄ™ sobÄ…, a nie innymi.

A to szkoda, że poprzestałeś na poprzedniej stronie. Poszukaj sobie, jeśli masz ochotę, postu o tym, jak to klub mógłby sprzedawać bilety, a jeśli miejsca by trochę zostało - wpuszczać tych, którzy ich nie kupili. Przecież tamci, co kupili - dostali to, za co zapłacili, nie?
"Najtazsim Hriehom Je Nepit Dobre Pivo"

Ylipulli

#103 Postautor: Ylipulli » 7 czerwca 2005, o 14:36

do czarek !!! Kto okradł klub, co ty wogóle wypisujesz ???? Bulersuje cie to, że pare osób sie schroniło przed deszczem w tym kobiety i dzieci ???? mam alergię na takich klientów jak ty , chętnie bym ci skopał d...ę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#104 Postautor: Cooper » 7 czerwca 2005, o 14:39

yamahaR1 pisze:
benim pisze:kiedyś pzrzytrafiło się tak że jechałam motocyklem i była straszna zlewa.

Hmmm dziewczyna, która lubi żużel i jeździ na motocyklu, chyba się zakochałem :oops: :mrgreen: :wink:

No to stary, nie zazdroszcze-czeka Cie bliskie spotkanie I-ego stopnia z Andmazem :twisted: :D Nigdy Go nie widziales :?: :!: Heh... :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
istred
Trener