Mariusz Franków

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#451 Postautor: $korzen$ » 22 czerwca 2005, o 21:25

Geest pisze:skoro Franków taki słaby, to spójrzmy na ostatnie mecze i powiedzmy sobie, jaka jest reszta naszej druzyny...

Tak ? to popatrzmy na poczatek sezonu i powiedzmy sobie kim jest Frankow ? "Reszta" kiedy trzeba potrafi tych punktow troche zrobic, a ze zawalili mecz przegrany z urzedu to juz mniejszy problem.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#452 Postautor: sadychor » 22 czerwca 2005, o 22:16

papi pisze:(...)Obaj jeżdżą bez asekuracji, tyle, że Joonas nie ma problemow ze skladaniem się w wiraż :lol: i na tym polega różnica między nimi :wink:

Z tym składaniem się w wiraż to jest jeszcze, oprócz techniki, kwestia spasowania motoru. Pamiętam jak Piszczyk na próbie toru nie mógł kompletnie złamać motocykla. Potem pokombinował czy to z zębatkami czy zmienił motor,nie pamiętam, i wszystko było git.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#453 Postautor: kilar » 22 czerwca 2005, o 22:25

Jak nie moge czasem czytac takich glupot - wyrzucic Franka po sezonie :shock:
Przypomne ze mamy dopiero polowe sezonu i jeszcze jest do rozegrania kilka meczow, ale dobra mniejsza o to...juz to pisalem w innym temacie - co bedzie gdy powywalamy pol skladu, a na ich miejsce nikt nie przyjdzie, bedziemy potem musieli kontraktowac kogo sie da i wybierac zawodnikow wsrod przecietniakow. Ja jestem za tym, aby tegoroczny sklad (seniorski) zostawic i dokontraktowac jeszcze do tego 2 solidnych seniorow (moze to byc nawet Truminski, Staszek, nie wiem moze Fijalkowski) i w przypadku czyjejs slabszej dyspozycji jest kogo wstawic do skladu. Jezeli Franek jezdzi poprawnie na wyjazdach, to niech zostanie (zawsze bedzie mogl zastapic Jelenia, czy np.Focusa - rozwazania czysto teoretyczne).

Zeby nie bylo czegos takiego jak to bylo ze Sledziem. Dostal motor to teraz kreci po 10 pt dla Rzeszowa. Rownie dobrze moze byc tak z Frankiem, ze dostanie maszyne i zacznie doibrze punktowac , ale juz nie dla nas.

Pozdro

Geest
Senior

#454 Postautor: Geest » 22 czerwca 2005, o 22:28

$korzen$ pisze:
Geest pisze:skoro Franków taki słaby, to spójrzmy na ostatnie mecze i powiedzmy sobie, jaka jest reszta naszej druzyny...

Tak ? to popatrzmy na poczatek sezonu i powiedzmy sobie kim jest Frankow ? "Reszta" kiedy trzeba potrafi tych punktow troche zrobic, a ze zawalili mecz przegrany z urzedu to juz mniejszy problem.

podsumowujac:
"Franków jest chujowy, bo zawalil poczatek sezonu, po nieudanym poprzednim i nie wazne, ze przez kilka ostatnich spotkan punktuje najlepiej z druzyny. Nie ma sie nawet co wdawac w dywagacje odnosnie jego sprzetu: czy przez niego zawalil ten poczatek sezonu czy nie"
dobrze łapię?

w takim razie Adam Małysz tez jest beznadziejny, bo swego czasu nie mogl wejsc do 30?

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#455 Postautor: $korzen$ » 22 czerwca 2005, o 22:39

Geest zrozum, juz ktos wczesniej napisal ze podejscie moje jak i innych bylo by do Franka calkiem inne gdyby bylo widac chec poprawy, jednak ja jako kibic stojacy calkowicie z boku uwazam ze ten czlowiek robi sobie ze mnie jako kibica jaja. Nie pasuje mu nasz tor, ok, wiec do ch... od czego sa treningi !? Ale dobra temat walkowany juz miliony razy, niech Franek zrobi te 12 pkt z ostrowem i pogadamy inaczej, narazie jest dla mnie patalachem i tyle.

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#456 Postautor: auganoff » 22 czerwca 2005, o 23:26

$korzen$ pisze:Jeszcze jedno, jezeli by to odemnie zalezalo, to franka po 2 kolejkach ligowych by nie bylo, wylecial by przez brame na zbity pysk.

To właśnie takiego intelektu jak Twój potrzeba w naszym klubie do pełni szczęscia!!!!Czy Ci się to podoba, czy nie bez Frankowa przegralibyśmy oba mecze z Opolem, mielibyśmy 1 punkt zdobyty z Grudziądzem i o wiele realniejsze perspektywy jazdy w II lidze za rok.Jeszcze raz gratulacje,Ty nie myślałeś, żeby startować na prezydenta???

Geest
Senior

#457 Post