TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno - mecz o wszystko!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#126 Postautor: Cooper » 20 lipca 2005, o 23:00

Geest pisze:byl jeszcze Martin Schmidt, ale jakas kontuzja i potem mu nie szlo. szkoda :?

A przypadkiem to on nie byl Schmitt?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Siwek Patataj

#127 Postautor: Siwek Patataj » 20 lipca 2005, o 23:04

...
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2005, o 03:42 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 2 razy.

Geest
Senior

#128 Postautor: Geest » 20 lipca 2005, o 23:05

Cooper pisze:
Geest pisze:byl jeszcze Martin Schmidt, ale jakas kontuzja i potem mu nie szlo. szkoda :?

A przypadkiem to on nie byl Schmitt?

mozliwe, w kazdym razie nie jezdzil ani w Opolu, ani w Krosnie :)

EDIT 12 pozniej: w zasadzie to raczej bylo i jest tak jak mowi Cooper, ale sprawdzac mi sie nie chcialo.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2005, o 09:23 przez Geest, łącznie zmieniany 2 razy.

Zaratustra
Kadrowicz

#129 Postautor: Zaratustra » 20 lipca 2005, o 23:06

Nie było mnie trochę czasu, ale widzę że na forum znowu wesoło. Super, w końcu mamy wakacje :wink:
Nasze "orły"..sorry, koziołki pewnie solidnie trenują, aby trafić z formą na najważniejszy mecz sezonu :wink: :D Tak naprawdę trudno przewidzieć co się będzie w niedzielę działo. Teoretycznie nie powinno być problemu ze zdobyciem bonusa, bo (biorąc pod uwagę że jedziemy u siebie) w każdej linii wydajemy się ciut mocniejsi (nawet juniorzy mają szansę w końcu wygrać bieg), ale ten sezon nauczył mnie jednego...żeby nie nastawiać się zbyt optymistycznie przed żadnym meczem naszych asów :wink: Trzeba liczyć na to, że Adam (o ile wystartuje)po dobrym starcie będzie "ciągnął" do przodu, Piszczu nie będzie "malował" band, a Franek chociaż ze trzy razy nie będzie patrzył na starcie na buty :!: :!: Ale ja jestem humanistą, więc z "liczeniem" u mnie nie bardzo :wink:
Jedynie Joonas i wg. mnie Jeleń są pewniakami. pozdr.

PS. No dobra, 54:36 :D :D

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#130 Postautor: grzesieck » 20 lipca 2005, o 23:12

papi pisze:PS. nawet jak będzie Prucnal to mam nadzieje, że 3:3 uda się wyciągnąć w pierwszym biegu :wink:

kto by nie jechal, ja licze na 5:1 dla nas w biegu juniorskim

fajnie, ze tyle Was sie wybiera do Lublina, mam nadzieje, ze na trybunach bedzie ciekawie (chodzi mi o oprawe oraz doping) :)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#131 Postautor: halu_uche » 20 lipca 2005, o 23:14

papi pisze:a są jakiekolwiek szanse by na torze w Lublinie pojawił się Krzysztof Bęben :?: :?:
PS. nawet jak będzie Prucnal to mam nadzieje, że 3:3 uda się wyciągnąć w pierwszym biegu :wink:

Widzę, że już nie macie się tam z kogo śmiać, ale cóż. Jest szansa, że nie pojedzie w tym meczu, ale to tylko tyle zmieni, że nie będzie taśmy w biegu juniorskim.

W juniorce możecie wyciągnąć wiecej niż 3:3.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#132 Postautor: papi » 20 lipca 2005, o 23:22

grzesieck pisze:kto by nie jechal, ja licze na 5:1 dla nas w biegu juniorskim

no jakby jechali Prucnal i Bęben to pewnie byłoby 5:1, ale nie wierze żeby nasi zawodnicy wygrali ze Śpiewankiem :x a już na pewno nie obaj :evil: . Ważne żeby nie zacząc tak ważnego meczu od porażki, bo później w każdym biegu presja będzie coraz większa. Trzeba spokojnie od początku kontrolować mecz i będzie ok, bo umiejętności zawodnikow są wyższe po stronie TŻ, a atut własnego toru powinien być kolejnym argumentem, za tym by to lubelska drużyna sięgneła po bonus :wink:

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#133 Postautor: Regdal » 20 lipca 2005, o 23:56

Przed meczem z Krosnem chciałbym postawić proste pytanie:
dlaczego Dominiczak nie przyjechał na mecz do Rzeszowa i czy bedzie jechał w meczu z KSŻ w najbliższą niedzielę ?

Shack
Administrator

#134 Postautor: Shack » 20 lipca 2005, o 23:59

Regdal pisze:Przed meczem z Krosnem chciałbym postawić proste pytanie:
dlaczego Dominiczak nie przyjechał na mecz do Rzeszowa i czy bedzie jechał w meczu z KSŻ w najbliższą niedzielę ?

Skocz do kiosku po lubelski sport express tam wszystko pisze. Musisz szukać pretekstu do afery ? Przecież w Tarnowie maja kasy jak lodu.

go!
Trener

#135 Postautor: go! » 21 lipca 2005, o 00:00

Regdal pisze:Przed meczem z Krosnem chciałbym postawić proste pytanie:

Nie przyjechał bo go nie stać. Pisałem już na forum na ten temat

Fifi

#136 Postautor: Fifi » 21 lipca 2005, o 00:14

No meczyk sie zapowiada rewelacyjnie i oprawa tez niezła :D Nie sądze jednak żeby wasi juniorzy poradzili sobie z Kubą , ale wątpie w to tak samo ze Prucnal objedzie waszych :P W 1 biegu moim zdaniem 3:3. Potem sie juz zacznie prawdziwa nerwówka :shock: Oj bedzie sie działo :] U was na forum optymizm u nas równiez :lol: No w koncu z nas wierni kibice ! Zobaczymy jak to bedzie... Powiedzcie jeszcze ile was było wtedy u nas w Krosnie :>? Bo tez dosc liczna grupka :]

Po 14 biegach ---> 47:37 TÅ» Lublin 15 bieg : Wilu z Ferjanem 5:1 i 48:42 :P Ah te marzenia :]

Pozdrawiam Lublin... Juz za 3,5 dni sie widzimy :D

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#137 Postautor: Kiry » 21 lipca 2005, o 09:45

papi pisze:a są jakiekolwiek szanse by na torze w Lublinie pojawił się Krzysztof Bęben :?: :?:

Bęben Bębnem, ale ja zobaczyłbym w "akcji" Jakuba Trygara :lol:
Wprowadzałby troche folkloru w swojej czarnej skórze, pamiętającej czasy asa znad Wisłoka Macieja Bargiela :twisted:
Nawet miedzy biegami mogłby śmigać, tak dla rozluźnienia nerwowej atmosfery meczu o wszystko :lol:
Dla mnie to taki łącznik z krośnieńskim old skulem, drugi Romek Raś :)

PS Ale wskazanym byłoby puszczać go na chorągiewke a nie na taśme!!!

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#138 Postautor: halu_uche » 21 lipca 2005, o 10:28

Kevlar Kuby Trygara to "trofeum przechodnie" od Irka Kwiecińskiego. Kuba Trygar chyba sobie dał spokój, ale i tak większe jaja zwykle robi Krzysiek Bęben. A z tym Dominiczakiem to ciekawa sprawa. Jak może nie mieć kasy, jak Jego dziadek ma największą w Polsce firmę handlującą częsciami żużlowymi.

P.S. Co mistrzu masz do Rasia.
P.S.2. Nie śmiejcie się z Kuby Trygara, bo Jego kariera nie potoczyła się tak jak powinna i to nie jest w 100% Jego wina.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener