Stadion przy Al.Zygmuntowskich 5

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Snys
Zawodowiec

#451 Postautor: Snys » 24 lipca 2005, o 12:08

sebastianov pisze:a czy ktos wie czy majÄ…zamiar zrobic wiecej krzeselek??
pozrawiam

Gadałem z człeniem na stadionie i powiedział że JESLI COS ZOSTANIE to zamontują.
Jak byłem to założonych było cos ponad 1500 czyli dwa sektory, i ja osobiscie wczesniej słyszałem ze tylko tyle a byc....

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#452 Postautor: Cz@rek » 24 lipca 2005, o 13:29

Gdyby ktos z głową montował te krzesełka to napewno by ich zostało na inne sektory.
Zobaczcie ze nawet zostały zamontowane za banerami reklamowymi :!: :shock:
Więc ostatnie 2 może nawet 3 rzędy to kasa wyrzucona w błoto :!: Brak zastosowania nawet
na meczach kopanej.

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#453 Postautor: zdzisio » 24 lipca 2005, o 22:40

A moze te ostatnie trzy zedy od dolu so poto zeby je mozna bylo wyrwac i nimi zucac :lol: zreszta niewiadomo poco tak nisko robic przeciez i tak tam nikt nie siedzi
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2005, o 23:20 przez zdzisio, łącznie zmieniany 1 raz.

portek

#454 Postautor: portek » 24 lipca 2005, o 22:47

dj.hwdp pisze:A moze te ostatnie trzy zedy od dolu so poto zeby je mozna bylo wyrwac i nimi zucac:lol: zreszta niewiadomo poco tak nisko robic przeciez i tak tam nikt nie siedzi

Są i niech zostaną :!: Prawda nikt tam siedziec nie będzie ale bez nich to by głupi wyglądało. Krzesełka nie są po to żeby je wyrywać i nimi rzucac :!: Jak są to niech będą i niech nikt nie próbuje ich wyrywać...doceńmy to że coś na tym stadionie sie dzieje i że są wogóle te krzesełka...kiedyś pewnie będzie jeszcze więcej. Po co niszczyć swój stadion :?:

Snys
Zawodowiec

#455 Postautor: Snys » 24 lipca 2005, o 22:59

Ja z kolei słyszałem :wink: że taki jest wymog i nie mogli ominąć dolnych rzedów...no ale nie wiem...

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#456 Postautor: wojtek_78 » 25 lipca 2005, o 19:15

Zamontowanie krzesełek na ruinie zwanej stadionem jest poronionym pomysłem. Dla mnie jest to sytuacja, którą można porównać do pudrowania syfa w miejsce kompleksowego leczenia. Wystarczyć popatrzeć w jak równe rzędy i szeregi układają się krzesełka. Była kiedyś taka reklama chipsów - faluj z ruffles.

Awatar użytkownika
piotrek2004

#457 Postautor: piotrek2004 » 29 lipca 2005, o 17:15

wojtek_78 pisze:Zamontowanie krzesełek na ruinie zwanej stadionem jest poronionym pomysłem. Dla mnie jest to sytuacja, którą można porównać do pudrowania syfa w miejsce kompleksowego leczenia. Wystarczyć popatrzeć w jak równe rzędy i szeregi układają się krzesełka. Była kiedyś taka reklama chipsów - faluj z ruffles.

Wam to nic nieodpowiada!!!! niema krzesełek zle sa jeszcze gorzej... Ciesz sie ze cos drgneło i niemusisz siedziec na gazecie lub betonie.
<MOTOR LUBLIN>

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#458 Postautor: dannie » 29 lipca 2005, o 17:24

Wam to nic nieodpowiada!!!! niema krzesełek zle sa jeszcze gorzej... Ciesz sie ze cos drgneło i niemusisz siedziec na gazecie lub betonie.

nie odpowiada nam ludzka głupota... polska mentalonosc robienia czegos "na odwal" i pozniejszego poprawiania tego po 10 razy. cos co mozna by zrobic raz a porzadnie robi sie bez zadnego pomyslu. co z tego, ze bedziemy mieli krzeselka na dwa mecze tego sezonu jak nam sie w zimie trybuna zapadnie?! ehh...

jak to mowiÄ… niektorzy: "lepsze to niz nic", ale stosowanie tego powiedzenia w Polsce powinnio byc zakazane...
Obrazek

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#459 Postautor: kilar » 29 lipca 2005, o 18:11

Zamiast odrazu wziasc sie za caly stadion, to nie, bedzie tak odnawiany malymi kroczkami. A tu sie kawalek plotu pomaluje, w kiblu sie papier kupi i nastepne inwestycje dopiero za rok, bo juz jest troche odnowiony i to wystarczy narazie :shock: :roll:. Rownie dobrze to zamiast tych krzeselek moznaby kupic 3 glosniki i kilka zaroweczek do tablicy swietlnej, a reszte $$$ zainwestowac w nowy parasol przy barze.
Ale tak to jest jak nie ma pieniedzy na wybudowanie od podstaw nowego stadionu, to sie remontuje stare badziewie. Z kazdym rokiem trzeba bedzie i tak wiecej pieniedzy wkladac w stary i za kilka lat wyjdzie, ze lepiej byloby wybudowac nowy, bo utrzymanie starego sie poprostu nie oplaca.

Pozdro

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#460 Postautor: Lublin_Fan » 29 lipca 2005, o 19:36

Całe szczęscie, że w tym roku kończy się budowa hali na Globusie. Może wreszcie strumień pieniędzy zostanie skierowany na Al. Zygmuntowske...

Pozdr.

go!
Trener

#461 Postautor: go! » 30 lipca 2005, o 02:18

Lublin_Fan pisze:Całe szczęscie, że w tym roku kończy się budowa hali na Globusie. Może wreszcie strumień pieniędzy zostanie skierowany na Al. Zygmuntowske...

Nie licz na to....
Co innego nowa /droga/słomiana inwewstycja, co innego nawet dot. hali Mosir, a co innego ruina na której miejscu nic nie powstanie innego.

PS. A teraz niech się śmieją wszyscy, którym powiedziałem, że hala Mosir przy Zygmuntowskich jest remontowana tylko po to żeby ją drożej wyburzyć!! (czyt. sprzedać)

Koper
Trener
Kontakt:

#462 Postautor: Koper » 30 lipca 2005, o 03:37

Apropos tematu, to super wygladaja zawody przy sztucznym oswietleniu jakie trtansmitowala TV Puls z Rybnika :!:

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#463 Postautor: Smirnek » 30 lipca 2005, o 08:13

Pewnie że super, bo wszystko przy światłach jest dużo lepsze! Może napiszemy stosowny list do prezydenta w którym napiszemy że będziemy na niego głosować w następnych wyborach jak będą światła a jak nie będzie to głosujemy na jego rywala największego :wink: Jak by się zebrało dużo osób to byłoby świetnie :D Ja niestety nie mogę tego wykonać bo jestem nie pełnoletni :cry: ale większość kibiców jest :)

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#