Stadion przy Al.Zygmuntowskich 5

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Snys
Zawodowiec

#451 Postautor: Snys » 24 lipca 2005, o 12:08

sebastianov pisze:a czy ktos wie czy majÄ…zamiar zrobic wiecej krzeselek??
pozrawiam

Gadałem z człeniem na stadionie i powiedział że JESLI COS ZOSTANIE to zamontują.
Jak byłem to założonych było cos ponad 1500 czyli dwa sektory, i ja osobiscie wczesniej słyszałem ze tylko tyle a byc....

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#452 Postautor: Cz@rek » 24 lipca 2005, o 13:29

Gdyby ktos z głową montował te krzesełka to napewno by ich zostało na inne sektory.
Zobaczcie ze nawet zostały zamontowane za banerami reklamowymi :!: :shock:
Więc ostatnie 2 może nawet 3 rzędy to kasa wyrzucona w błoto :!: Brak zastosowania nawet
na meczach kopanej.

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#453 Postautor: zdzisio » 24 lipca 2005, o 22:40

A moze te ostatnie trzy zedy od dolu so poto zeby je mozna bylo wyrwac i nimi zucac :lol: zreszta niewiadomo poco tak nisko robic przeciez i tak tam nikt nie siedzi
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2005, o 23:20 przez zdzisio, łącznie zmieniany 1 raz.

portek

#454 Postautor: portek » 24 lipca 2005, o 22:47

dj.hwdp pisze:A moze te ostatnie trzy zedy od dolu so poto zeby je mozna bylo wyrwac i nimi zucac:lol: zreszta niewiadomo poco tak nisko robic przeciez i tak tam nikt nie siedzi

Są i niech zostaną :!: Prawda nikt tam siedziec nie będzie ale bez nich to by głupi wyglądało. Krzesełka nie są po to żeby je wyrywać i nimi rzucac :!: Jak są to niech będą i niech nikt nie próbuje ich wyrywać...doceńmy to że coś na tym stadionie sie dzieje i że są wogóle te krzesełka...kiedyś pewnie będzie jeszcze więcej. Po co niszczyć swój stadion :?: