#2134 Postautor: bkapusta » 2 grudnia 2005, o 12:48
Wlasnie sobie o Pecynie przypomnialem, chyba wszyscy sie zgodzimy, ze bylby toi ciekawy zawodnik, dobrze przygotowany zrobi srednia na bieg okolo 2. Gorzow moze nie dac rady go zatrzymac, watpliwe czy bedzie chcial do Gdanska, Pila w 2 lidze... Wiec moze Lublin?
Pozatym jest jeszcze Stojanowski, o ile pamietam przed 2005 znaimpodpisal w ZG byl zdecydowany na Lublin. Ponoc powiedzial, ze chce sprawdzic sie w elidze ale jak nie wyjdzie to za rok chetnie wroci do rozmow z Lublinem... WW Gdansku podczas walki o elige zrobil srednia cos kolo 1.9 / 2.0 [nie pamietam dokladnie]
Knappa juz mamy, w ostatnim sezonie w Lublinie zrobil srednia cos kolo 1.9 wiec czego mialby teraz byc gorszy:)
Jacek Rempala - tyle sie o nim mowi, ze wypada zalozyc iz jest on juz u nas:) Stac go na 8 - 12 ptk jesli powaznie podejdzie do startow w Lublinie. Wielu zawodnikow lapalo forme w 1 lidze [Sawina, Sledz:P] moze i on?
Piszcz wydaje mi sie, ze jesli wyczerpal limit pecha jest wstanie konkurowac z w/w seniorami o miejsce w skladzie.
Podstawowy junior - moze wlasnie siegnac po obcokrajowca?
Drugi junior - tu nalezy promowac naszych chlopakow.
Rezerwowy do lat 23 to oczywiscie Jelen.
A co do obcokrajowca nie mam pojecia Hamill i Loram jesli mamy kase, bo z wypowiedzi roznych ludzi [nawet z klubow eligowych] wynika ze Peter i Max kosmicznej kasy chca. Jesli nie uda sie z Hamillem lub Loramem to chetnie widzial bym u nas Jonasa.
Sklad bardzo rowny [zakladajac ze podstawowy junior z zagranicy bylby solidny]. Szesciu zawodnikow robiacych bo 8-12 / 10-14 ptk na mecz. Moze bez zdecydowanej gwiazdy ale moze to lepsze rozwiazanie? [Gwiazda moze zlapac konrtuzje / miec gorszy sezon a w takim ukladzie praktcyznie kazdy moze zastapic kazdego z niewielkim uszczerbkiem dla sily razenia druzyny]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.