Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#3176 Postautor: Torsen » 14 grudnia 2005, o 11:38

boxing pisze:senior - Krzyzaniak, Marcin Rempala, Jelen

Marcin Rempała? :shock: :shock: A Kołodzieja nie będzie?
Wybacz złośliwość, ale Rempała był w zeszłym roku trzecim juniorem w Polsce. Naprawdę sądzisz, że Tarnów by go gdzieś puścił?

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#3177 Postautor: boxing » 14 grudnia 2005, o 11:54

Czasami decyduja wzgledy pozasportowe. Mamy juz dyrektora z Tarnowa, mamy juz jednego Rempale, Jaga ostatnio bardzo mocno sie udziela na naszym forum, cos chyba wspomnial o najmlodszym Rempalku, ma byc jakas niespodzianka - no to typuje Marcina. Kolodzieja nie bedzie :( , zlosliwosc wybaczam :D

PS Kolodzieja czas juz byl :wink:
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#3178 Postautor: Jaga » 14 grudnia 2005, o 11:55

Torsen pisze:
boxing pisze:senior - Krzyzaniak, Marcin Rempala, Jelen

Marcin Rempała? :shock: :shock: A Kołodzieja nie będzie?
Wybacz złośliwość, ale Rempała był w zeszłym roku trzecim juniorem w Polsce. Naprawdę sądzisz, że Tarnów by go gdzieś puścił?

Hehe no ja chętnie to bym Marcina wam sprzedał i jeszcze dorzucił pare browarków ;) no ale kontrakt już w Unii podpisał i będzie "szalał" u nas ... tak że kombinowac dalej hehe

/edit
boxing no udzielam się hehe ale momentami czuje ze niepotrzebnie hehe ... no i moge Ci zagwarantować że BUkowski nie wypuści jak to na Marcina mówiono "przyszłego mistrza świata" (buahahahha :lol: ) z Tarnowa
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2005, o 11:58 przez Jaga, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#3179 Postautor: bkapusta » 14 grudnia 2005, o 11:56

Ja caly czas licze na porzadnych seniorow [2] pozatym Jelenia, Piszcza i przynajmniej jednego solidnego juniora. Mniejsza o nazwiska, jesli Zielonka nie sciagnie Hamilla wszystko bedzie mozliwe.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#3180 Postautor: boxing » 14 grudnia 2005, o 11:59

Zawsze pozostaje wypozyczenie :wink:
Wardzala za slaby, a Grzegorz R. - slaby no i niech sie kuruje w spokoju. No to zostaje Krzyzaniak, bo nie sadze, zeby ktos u nas zaplacil 180 tys. za Miska plus "stara zaleglosc" wobec Wrocka.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#3181 Postautor: bkapusta » 14 grudnia 2005, o 12:00

boxing pisze:Zawsze pozostaje wypozyczenie :wink:
Wardzala za slaby, a Grzegorz R. - slaby no i niech sie kuruje w spokoju. No to zostaje Krzyzaniak, bo nie sadze, zeby ktos u nas zaplacil 180 tys. za Miska plus "stara zaleglosc" wobec Wrocka.

Teoretycznie Wrocek moglby miec interes w tym zeby Misiek zamiast do bezposredniego konkurenta Leszna trafil do 1 ligi...
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#3182 Postautor: boxing » 14 grudnia 2005, o 12:01

Jaga pisze:boxing no udzielam się hehe ale momentami czuje ze niepotrzebnie hehe ... no i moge Ci zagwarantować że BUkowski nie wypuści jak to na Marcina mówiono "przyszłego mistrza świata" (buahahahha :lol: ) z Tarnowa

Jaga , daj spokoj chlopie :D "Jaga przyjacielem Motoru jest" :D

A Marcina i te pare browarow wezmiemy :D

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#3183 Postautor: Jaga » 14 grudnia 2005, o 12:06

boxing pisze:Jaga , daj spokoj chlopie :D "Jaga przyjacielem Motoru jest" :D

A Marcina i te pare browarow wezmiemy :D

Jak bym był prezesem to uwierz mi już bym kartofla w karton pakował i kurierem z browarkami do Lublina wysyłał ;)
Dorzucił bym ochrone żeby przypadkiem się gdzies po drodze nei zgubił hehe 8)
Obrazek

NSN

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#3184 Postautor: boxing » 14 grudnia 2005, o 12:09

To na razie podeslij kuriera z browarkami, a o "kartoflu" pogadamy jak zostaniesz juz tym prezesem.

PS Jak ma byc tak dobrze z naszym skladem, to kurier browarki niech dostarczy na spotkanie forumowiczow - moga byc tlumy, browara nigdy za wiele :D

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#3185 Postautor: Torsen » 14 grudnia 2005, o 12:11

boxing pisze:Czasami decyduja wzgledy pozasportowe.

Względy pozasportowe decydują tylko wtedy, kiedy Lublin przedkłada atrakcyjną ofertę.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#3186 Postautor: bkapusta » 14 grudnia 2005, o 12:16

Torsen pisze:
boxing pisze:Czasami decyduja wzgledy pozasportowe.

Względy pozasportowe decydują tylko wtedy, kiedy Lublin przedkłada atrakcyjną ofertę.

Staszek, Jonas...
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Danio

#3187 Postautor: Danio » 14 grudnia 2005, o 12:23

Tak więc bawimy się w zgadywankę- kto podpisze w sobotę :?: Wiec ja obstawiam
1. Jeleniewski- wkońcu już miał dawno podpisać a w wywiadzie LSE z poniedziałkowego wydania sam mówił że wszystko jest dograne w kontrakcie, więc podpisze w tym tygodniu!
2. K. Bjerre- zerwane zostały z nim negocjacje w Toruniu, gdyż małą ilość meczu gwarantowano jemu tam, a żeby gdzieś rozmawiał oprócz Lublina nic nie słychać!
3. i tutaj zostaje pytanie zasadnicze- czy będzie jakiś 3 zawodnik podpisywał :?: jeżeli tak to obstawiam jakiegoś zagranicznego juniora- ale w nazwiska juz się nie będe bawił :D

Dla mnie zawodnicy spox :!: ale Jeleń czy Bjerre to znowu każdy powie druga linia, w dalszym ciagu nie widać kogoś z lidera zagranicznego co by tłumy przyciągał na trybuny- dlatego będe miał w dalszym ciągu nadzieje do soboty że to Loram podpisze a nie Bjerre- choć w ostatecznosci chciałbym aby Ci obaj podpisali ale to chyba mało prawdopodobne :(

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#3188 Postautor: Jinxsior » 14 grudnia 2005, o 12:55

Jak sei bawimy to sie bawimy.
Wedlug mnie Jelen nie podpisze, w jego miejsce (rez do 23 lat) pojedzie Suchanek,ostatecznie nie byle kto zostaje srebrnym medalista IMSJ(po rzucie moneta).
Numerem dwa w sobote bedzie A.Huszcza ewentualnie G.Rempala :D
Numer trzy Jonas Davidsson, jakos tam mi sie spodobal.
Numer trzy to Loram.

Przy tym zestawieniu nie wiem czy jestesmy lepsi od Zielonej,ale powalczyc mozna.

P.S
Do tego wszystkiego dodal bym jeszcze Piszcza(jesli zejdzie na ziemie) niech bedzie rywalizacja, moze sie przeciez okazac ze sie Tomek przebudzi.

rafir
Junior

#3189 Postautor: rafir » 14 grudnia 2005, o 13:29

Pablomasa pisze:Nie wiecie co to za rider pojawil sie na Gawrzykowym avatarze?moze nasz przyszly jezdziec?numer 6 wskazywalby na juniora:)

Shields sprzed dwóch lat.

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#3190 Postautor: Nazir » 14 grudnia 2005, o 13:29

Moim zdaniem w sobotę podpisze tylko dwóch zawodników. To nie będzie jednak koniec kontraktów i pewnie w kolejnych tygodniach podpiszą następni.
1. Daniel Jeleniewski. W poniedziałkowym dodatku sportowym do DW było opisane jego spotkanie ze sponsorami. Po co by sie z nimi spotykał gdyby nie chciał u nas startować? Po za tym powiedział, ze ma już wszystko dogadane. Idealnie pasuje w miejsce rezerwowego.
2. Mark Loram. Gawrzyk zapewniał, że Shields nie będzie podstawowym obcokrajowcem a na naszych twarzach ma zagościć radość. Kto wywołałby większą niż Loram? Może tylko Sullivan ale dla niego I liga to jeszcze chyba za wcześnie...

P.S. Co do Tomka Piszcza: PRAWIE jak krajowy lider sezonu 2005 !!!

meesha
Trener
Kontakt:

#3191 Postautor: meesha » 14 grudnia 2005, o 13:35

Jak dla mnie jedna zagadka rozwiÄ…zana...

toefting na forum krośnieńskim pisze: Byliśmy w kontakcie z Bo Brhelem, było blisko ale LUBLIN dał jeszcze więcej i przebił krośnieńską ofertę.
(Brhel podpisał w Lublinie :evil: )

Ponieważ zacytowany przeze mnie toefting to taki krośnieński odpowiednik Gawrzyka :wink: to nie widzę podstaw by sądzić, że sobie to wymyślił :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#3192 Postautor: Łoptymista » 14 grudnia 2005, o 13:52

meesha pisze:Jak dla mnie jedna zagadka rozwiÄ…zana...

toefting na forum krośnieńskim pisze: Byliśmy w kontakcie z Bo Brhelem, było blisko ale LUBLIN dał jeszcze więcej i przebił krośnieńską ofertę.
(Brhel podpisał w Lublinie :evil: )

Ponieważ zacytowany przeze mnie toefting to taki krośnieński odpowiednik Gawrzyka :wink: to nie widzę podstaw by sądzić, że sobie to wymyślił :roll:

Proszę wykasować tego posta, a meeshy wręczyć upomnienie. Jak możesz pisac takie niepotwierdzone info nie czekając na oficjalną sobotnią konferencje prasową :twisted:

Clyde

#3193 Postautor: Clyde » 14 grudnia 2005, o 13:53

Jinxsior pisze:Wedlug mnie Jelen nie podpisze,

Jeżeli Jeleń i dyrektor wypowiadaj się na łamach prasy że Jeleń już w tym tygodniu podpisze to..... :? Pewnie jeteś w błędzie

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#3194 Postautor: Jaga » 14 grudnia 2005, o 13:55

Jinxsior pisze:Numerem dwa w sobote bedzie A.Huszcza ewentualnie G.Rempala :D

PO jego ostatnim wywiadzie wychodzi na to że w Unii nie zostanie ale najbliżej mu do mojrzeszowa ...

W nowym Tygodniku Żużlowym jest wywiad z Grzegorzem Rempałą który przeprowadził niejaki Miłosz Lippki który stwierdza że mecz Unia Tarnów-Stal Rzeszów to będą derby Podkarpacia, i on jest dziennikarzem.

i w związku z tym czy Grzegorz Rempała wyobraża sobie, że w tym meczu wystapi w barwach.... rzeszowskiego klubu.

Dlaczego nie? Żużel to moja praca i naprawdę nie miałbym z tego tytułu jakichś wyrzutów sumienia.

:evil: A jak w Czewie machnął 9 pkt wtedy co Ułomek podciął Tonego to przybijając nam piatki twierdził że jesteśmy nalepsi i liczy się tylko Unia ... a tu taki myk :?

Tak że tego pana to możecie skkreślić z listy ... w sumie najlepiej by zrobił idąc do Lublina i żeby zmądrzał przy Jacku ale narazie to on niech się leczy ... kontuzje niech też wyleczy :P
Lubiałem go ale tymi słowami to dał ostro po dupsku :|

P.S.
Nigdzie niejest napisane że tam podpisze ale naprawde nie ma sensu co go brać pod uwage bo niby ma Marcinowi pomagać w parkingu
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2005, o 13:56 przez Jaga, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

NSN

meesha
Trener
Kontakt:

#3195 Postautor: meesha » 14 grudnia 2005, o 13:55

Przecież ja tylko cytuję :P Ja nigdzie nie napisałem jakoby Brhel podpisał jakiś kontrakt w Lublinie :shock:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

maloh
Szkółkowicz

#3196 Postautor: maloh » 14 grudnia 2005, o 14:02

Jaga pisze:No coś się dowiedziałem, a panem Bogusiem K. to nie jestem hehe niektórzy mogą potwierdzić ;)

P.S.
Prosze mi nie wysyłaść PW bo szczerze to mam już dość hehehe :lol: :lol: :wink:

haha
wiem ale nie powiem :roll:
jak by wiedział to nie robiłby gość tajemnicy, bo i po co ?
bo ten który mu powiedział śledzi forum i więcej by mu nic nie powiedział ? :lol:

bkapusta pisze:Teoretycznie Wrocek moglby miec interes w tym zeby Misiek zamiast do bezposredniego konkurenta Leszna trafil do 1 ligi...

ale kasa jest najważniejsza jednak dla teamu Andrzejka ( to nic że oficjalnie nie dyryguje już tą orkiestrą ). A czynniki pozasportowe (poziom i możliwość rywalizacji z najlepszymi ) to kasa, więc czy ktoś da tyle kasy u was ? może...

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#3197 Postautor: Jinxsior » 14 grudnia 2005, o 14:08

Clyde pisze:
Jinxsior pisze:Wedlug mnie Jelen nie podpisze,

Jeżeli Jeleń i dyrektor wypowiadaj się na łamach prasy że Jeleń już w tym tygodniu podpisze to..... :? Pewnie jeteś w błędzie

O tym kto jest w bledzie dowiemy sie pewnie w sobote. A to ze on sobie mowi na lamach gazety ze podpisze nic nie znaczy.Podpisac to on moze w wielu innych klubach.
Suchanek bylby lepszym kandydatem na miejsce rezerwoego w naszym klubie, a jak bedzie,przekonamy sie w sobote.

Jesli potwierdza sie doniesienia Meeshy to bylbym lekko zdziwiony optymizmem Jagi odnosnie naszego skladu.

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#3198 Postautor: Jaga » 14 grudnia 2005, o 14:09

maloh pisze:
haha
wiem ale nie powiem :roll:
jak by wiedział to nie robiłby gość tajemnicy, bo i po co ?
bo ten który mu powiedział śledzi forum i więcej by mu nic nie powiedział ? :lol:

No fakt wiem i nie powiem - dlaczego? Bo dałem słowo!
A osoba od której się dowiedziałem była raz tylko na waszym forum i pewnie szybko nie zaglądnie a że mnei ten człowiek poprosił bym to info zachował dla siebie to tak zostanie.

Jak dla Ciebie danie słowa jest równoważne z olaniem tego i rozpaplaniem na około to Twój problem ale ja nie powiem :P

Słowo to słowo i koniec w tym temacie ...

Zresztą po co ja sie tłumacze kto przyjał do wiadomości że nie moge to przyjął :P

P.S.
Co do mojego optymizmu to może sie pośpieszyłem :P ale naprawde wg mnie bedzie bardzo dobrze ;) i tego TŻetowi życze
Obrazek

NSN

Danio

#3199 Postautor: Danio » 14 grudnia 2005, o 14:31

No ludzie jeżeli Brhel podpisze u nas i będzie to on właśnie tym stranieri głównym naszym no to życzę dobrego samopoczucia wszystkim, bo mnie zbierze się na wymioty.. ble :twisted: walnę śmiechem i opuszczą mnie całkowicie nadzieje co do walki o awans- bo wtedy nie będe miał żadnych złudzeń!

Wtedy to dopiero będziemy mieli CZESKI FILM z żużlem w LUBLINIE

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#3200 Postautor: Cooper » 14 grudnia 2005, o 14:38

Danio, nawet jakby podpisal Brhel i Loram?
A tak BTW, nie wie ktos co slychac u Rafala Dobruckiego :?: :twisted:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]