boxing pisze:senior - Krzyzaniak, Marcin Rempala, Jelen
Marcin Rempała?
Wybacz złośliwość, ale Rempała był w zeszłym roku trzecim juniorem w Polsce. Naprawdę sądzisz, że Tarnów by go gdzieś puścił?
Torsen pisze:boxing pisze:senior - Krzyzaniak, Marcin Rempala, Jelen
Marcin Rempała?![]()
A Kołodzieja nie będzie?
Wybacz złośliwość, ale Rempała był w zeszłym roku trzecim juniorem w Polsce. Naprawdę sądzisz, że Tarnów by go gdzieś puścił?

boxing pisze:Zawsze pozostaje wypozyczenie![]()
Wardzala za slaby, a Grzegorz R. - slaby no i niech sie kuruje w spokoju. No to zostaje Krzyzaniak, bo nie sadze, zeby ktos u nas zaplacil 180 tys. za Miska plus "stara zaleglosc" wobec Wrocka.
Jaga pisze:boxing no udzielam się hehe ale momentami czuje ze niepotrzebnie hehe ... no i moge Ci zagwarantować że BUkowski nie wypuści jak to na Marcina mówiono "przyszłego mistrza świata" (buahahahha) z Tarnowa
boxing pisze:Jaga , daj spokoj chlopie"Jaga przyjacielem Motoru jest"
A Marcina i te pare browarow wezmiemy

toefting na forum krośnieńskim pisze: Byliśmy w kontakcie z Bo Brhelem, było blisko ale LUBLIN dał jeszcze więcej i przebił krośnieńską ofertę.
(Brhel podpisał w Lublinie)
meesha pisze:Jak dla mnie jedna zagadka rozwiązana...toefting na forum krośnieńskim pisze: Byliśmy w kontakcie z Bo Brhelem, było blisko ale LUBLIN dał jeszcze więcej i przebił krośnieńską ofertę.
(Brhel podpisał w Lublinie)
Ponieważ zacytowany przeze mnie toefting to taki krośnieński odpowiednik Gawrzykato nie widzę podstaw by sądzić, że sobie to wymyślił
Jinxsior pisze:Numerem dwa w sobote bedzie A.Huszcza ewentualnie G.Rempala![]()
W nowym Tygodniku Żużlowym jest wywiad z Grzegorzem Rempałą który przeprowadził niejaki Miłosz Lippki który stwierdza że mecz Unia Tarnów-Stal Rzeszów to będą derby Podkarpacia, i on jest dziennikarzem.
i w związku z tym czy Grzegorz Rempała wyobraża sobie, że w tym meczu wystapi w barwach.... rzeszowskiego klubu.
Dlaczego nie? Żużel to moja praca i naprawdę nie miałbym z tego tytułu jakichś wyrzutów sumienia.

Jaga pisze:No coś się dowiedziałem, a panem Bogusiem K. to nie jestem hehe niektórzy mogą potwierdzić![]()
P.S.
Prosze mi nie wysyłaść PW bo szczerze to mam już dość hehehe![]()
![]()
bkapusta pisze:Teoretycznie Wrocek moglby miec interes w tym zeby Misiek zamiast do bezposredniego konkurenta Leszna trafil do 1 ligi...
Clyde pisze:Jinxsior pisze:Wedlug mnie Jelen nie podpisze,
Jeżeli Jeleń i dyrektor wypowiadaj się na łamach prasy że Jeleń już w tym tygodniu podpisze to.....Pewnie jeteś w błędzie
maloh pisze:
haha
wiem ale nie powiem![]()
jak by wiedział to nie robiłby gość tajemnicy, bo i po co ?
bo ten który mu powiedział śledzi forum i więcej by mu nic nie powiedział ?![]()