Sklad Marzenie 2004r.

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#76 Postautor: Maxx » 22 lipca 2003, o 15:02

O zawodnikach możecie dowiedzieć się na http://www.tz.lublin.pl czyli na oficjalnej witrynie klubu.
Pozdrawiam

P.S. R-Lublin, czy to są te twoje źródła? :twisted:

RavLit
Szkółkowicz

#77 Postautor: RavLit » 22 lipca 2003, o 15:13

Akurat sprawdzałem w skarbach kibica w "Świecie Żużla" i daty nawet sie pokrywają. Bynajmniej nie zmienia to faktu, że Daniel za rok będzie czołowym juniorem I ligi ( a może extra :D )

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#78 Postautor: Maxx » 22 lipca 2003, o 15:34

Nie popadajmy w hurraoptymizm. Faktycznie zarówno w meczu z Tarnowem jak i Gorzowem Daniel pojechał całkiem nieźle, ale przypominam, że to był nasz tor. W niedzielę zobaczymy, jak spisze się w Rybniku. Jeśli ma być czołowym juniorem to musi powalczyć z Romankiem i Szombierskim. Jeśli zdobędzie w granicach 7-8 punktów to będzie można powiedzieć, ze już jest niezły :twisted:
Ale póki co poczekajmy z tymi pochwałami do niedzieli, bo jak ogólnie wiadomo jedna jaskółka wiosny nie czyni :wink:

konradeczek_fransik

#79 Postautor: konradeczek_fransik » 22 lipca 2003, o 17:14

jedna jaskolka wiosny nie czyni ale zobaczycie za rok jak bedzie wymiatal u siebie kolo 10 i wiecej a na wyjazdach z 8 wtedy bedzie radocha tak samo było z Karolem Baranem!!! w wieku 20 to u siebie szalal a pozniej i na wyjazdach cos jeździl oby bylo tak samo nawet lepiej z Jeleniem bo u was jezdzi super!!! Pozdrowionka!!!!!!!!
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
:P

Awatar użytkownika
Cavel

#80 Postautor: Cavel » 2 września 2003, o 13:40

Jak to ma być "skład marzeń" to moja propozycja jest taka:

1. Adams
2. Walasek
3. Gollob Tomek
4. Cegielski
5. Pedersen Nicki
6. Kołodziej
7. Kasprzak
8. Hampel

Awatar użytkownika
mescalito

#81 Postautor: mescalito » 2 września 2003, o 15:01

Jak to ma być "skład marzeń" to moja propozycja jest taka:

1. Adams
2. Walasek
3. Gollob Tomek
4. Cegielski
5. Pedersen Nicki
6. Kołodziej
7. Kasprzak
8. Hampel

Prosimy o zejście na Ziemie :twisted:
Zresztą wcale mi się ten skład nie podoba niema tu żadnego akcentu lubelskiego. A tak się składa że Abramow woli piłkę nożną i niesądze żeby znalazł się na świecie jakiś fanatyk który chciałby zainwestować taką kasę w żużel.

Awatar użytkownika
Cavel

#82 Postautor: Cavel » 3 września 2003, o 11:03

Miał być "skład marzeń" to ja podałem taką propozycje ale jak chcesz realnie to OK.

1. Śledź
2. Staszek
3. Piszcz
4. Jeleniewski
5. Richardson
6. Dados Łukasz
7. Stachyra Dawid
8. JakiÅ› nasz junior

Teraz masz z akcentem lubelskim :)

grzesiek
Szkółkowicz
Kontakt:

#83 Postautor: grzesiek » 3 września 2003, o 12:35

Cavel pisze:Miał być "skład marzeń" to ja podałem taką propozycje ale jak chcesz realnie to OK.

1. Śledź
2. Staszek
3. Piszcz
4. Jeleniewski
5. Richardson
6. Dados Łukasz
7. Stachyra Dawid
8. JakiÅ› nasz junior

Z jednym obcokrajowcem w kadrze to możemy tylko sobie pomarzyć o e- lidze. Pozatym nielicz na to, że LEE będzie mógł jexdzić w każdym meczu.
NA ZAWSZE WIERNI !!!

CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/

Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel

https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#84 Postautor: Maxx » 3 września 2003, o 13:07

grzesiek pisze:
Cavel pisze:Miał być "skład marzeń" to ja podałem taką propozycje ale jak chcesz realnie to OK.

1. Śledź
2. Staszek
3. Piszcz
4. Jeleniewski
5. Richardson
6. Dados Łukasz
7. Stachyra Dawid
8. JakiÅ› nasz junior

Z jednym obcokrajowcem w kadrze to możemy tylko sobie pomarzyć o e- lidze. Pozatym nielicz na to, że LEE będzie mógł jexdzić w każdym meczu.

Racja Grzesiu, musi być dwóch silnych stranierich jeśli chcemy mysleć o ewentualnym awansie. Trzeba być przygotowanym na to, że może się przydarzyć jakaś kontuzja ktoremuś z obcokrajowców nie wyłączając naszych seniorów. Poza tym opieranie składu na juniorach wcale nie jest dobre. Nie widzę poza tym w składzie Pawła Staszka, to nie jest zawodnik o aż tak dużych umiejętnościach żeby mógł być podstawowym zawodnikiem.
Pozdrawiam

Krzysztof

#85 Postautor: Krzysztof » 3 września 2003, o 17:33

To nie jest mój skład marzeń, tylko skład jaki wydaje mi się dość realny jak na fundusze TŻ-u i dający spore szanse na bezpośredni awans. Oczywiście awans zależy od wzmocnień innych drużyn i czy w przyszłym sezonie kierownictwo klubu takowy stawia sobie cel.

Skład I (na mecze z łatwiejszym rywalem):

1. D.Śledź
2. A.Smith
3. T.Piszcz
4. G.Knapp
5. L.Richardson
6. D.Stachyra
7. D.Jeleniewski
8. J.Mordel

Skład II* (mecze trudniejsze - wyjazdy):

1. P.Karlsson
2. D.Śledź
3. T.Piszcz
4. A.Smith
5. L.Richardson
6. D.Stachyra
7. D.Jeleniewski
8. G.Knapp

* - jak nie zmieniÄ… regulaminu co do stranieri.
...

Awatar użytkownika
Cavel

#86 Postautor: Cavel » 3 września 2003, o 23:46

OK. to sie wszystko zgadza ale jeżeli drugi stranieri ma robić po 5 pkt to ja wole zeby jeżdził junior i sie objeżdżał a nie wyżucać pieniądze w błoto a mam na myśli starty Andersena.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#87 Postautor: Maxx » 4 września 2003, o 08:15

Cavel pisze:OK. to sie wszystko zgadza ale jeżeli drugi stranieri ma robić po 5 pkt to ja wole zeby jeżdził junior i sie objeżdżał a nie wyżucać pieniądze w błoto a mam na myśli starty Andersena.

Dlatego napisałem wyraźnie, że musi być dwóch silnych stranierich.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mescalito

#88 Postautor: mescalito » 4 września 2003, o 12:17

Ja nie stawiałbym na Smitha, mam wrażenie że on w przyszłym sezonie nie będzie już błyszczał.

Gość

#89 Postautor: Gość » 4 września 2003, o 17:18

1.Śledź
2.Dados R.
3.Stonehover
4.Piszcz
5.Richardson
6.Jeleniewski
7.Åšwiderski
8.Chrzanowski

Awatar użytkownika
mescalito

#90 Postautor: mescalito » 19 września 2003, o 10:26

Podczas najbliższego meczu możemy postawić pierwszy krok przy realizacji składu marzeń, jak wiadomo zawita do nas Lee Richardson ale czy zostanie zawarta przynajmniej wstępna umowa na jego występy w sezonie 2004??? Wszystko będzie zależało od wymagań Anglika i możliwości naszego klubu i myślę że w nie mniejszym stopniu umiejętności negocjacyjnych naszych działaczy :twisted: Zadanie może okazać się trochę trudniejsze bo Lee prawdopodobnie dostał już jakieś oferty z innych klubów.

hocek

#91 Postautor: hocek » 23 września 2003, o 16:26

a ja bym proponowal kupic michaela maxa :D z przeciez juz bankrutujacej gwardii warszawa......i do tego jeszcze jakiegos poslkiego seniora np flisa albo palucha......hmm a apropo juniora to mysle ze jeszcze znajdzie sie w naszej szkolce jakis chlopaczek ktory zawojuje swiat(a jak nie to przynjamniej moze polske:))

Piotrbaz

#92 Postautor: Piotrbaz » 23 września 2003, o 16:34

no to chyba mówisz o mnie :D :twisted: 8) ale nie tak sztbko...za rok ide do szkólki...co do maxa to on chyba pojdzie do rybnika :cry:

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

Eloo ;)

#93 Postautor: GIGI » 23 września 2003, o 16:47

Hmm, tak czytam i czytam te składy i mam jedno pytanie : Skąd macie pewność że w przyszłym sezonie będzie jeździło 2 zagranicznych żużlowców w jednej drużynie???? :)

Mój skład marzeń ( tzn ten który będzie walczył o ekstraligę) :)

1. Dariusz Śledź
2. Tomek Chrzanowski (w wywiadzie dla TZ powiedzial ze przyjmie oferte klubu 1 ligi jak bedzie mial regularna kase, takze jest mozliwy do sciagniecia :))
3. Grzesio Knapp
4. Tomek Piszcz
5. Lee Richardson
6. Daniel Jeleniewski ( aby tylko nie przebimbal zimy i dobrze sie pryzgotowal kondycyjnie , to bedzie dobrze:))
7. Dawid Stachyra
8. Krzysztof Slabon ( beda z niego ludzie)

Sklad ten gwarantuje walke :) Chyba nie jest az taki nierealny :)

Pozdrawiam !!![/list]

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#94 Postautor: Apocalips » 23 września 2003, o 17:46

Mój sqad marzeń na sezon 2004:
I (Jak bedzie 1 obco mogł):
1.D.Śledź
2.T.Piszcz
3.T.Chrzanowski
4.G.Knapp
5.L.Richardsson
6.D.Stachyra
7.D.Jeleniewski
8.J.Mordel lub junior
II(MAXYMALNY SQAD)
1.D.Śledź albo Piszcz
2.Bjarne Pedersen lub Chris Harris lub jak bedzie duuuzo $$$ to M.Max
3.R.Sawina
4.T.Chrzanowski
5.L.Richardsson
6.D.Stachyra
7.D.Jeleniewski
8.T.Piszcz albo Śledź

I PANOWIE E-LIGA JEST NA 99% NASZA!! 1% zostawiam bo to tylko sport :P Apocalips
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#95 Postautor: Radzio » 24 września 2003, o 07:18

W tym sezonie będziemy kandydatem numer 1 do awansu. przynajmniej tak mi się wydaje:) mój skład to
1.R.Dados
2.D. Śledź
3.T. Piszcz
4.G. Knapp (mógł by być Chrzanowski)
5.L. Richardson
6.D. Jeleniewski
7.D. Stachyra
8.przy załozeniu że będzie Chrzanowski to Knapp, a jak nie to jakiś inny żużlowiec.

max3
Zawodowiec

#96 Postautor: max3 » 26 września 2003, o 17:41

Skald na sezon powinien wygladac nastepujaca:
1.Kuciapa
2.D.Sledz
3.T.Piszcz
4.Smith
5.Lee Richardsson
6.D.Jeleniewski
7.D.Stachyra
8.G.Knapp
Ten sklad ktory podalem opiera sie na jednym obcokrajowcu a przy zalozeniu dwoch to Smitha zamienil bym na obcokrajowca solidnego typu Max.Sam gosowalem w ankiecie na Chrzanowskiego ,ale ten transfer na 90% jest nie realny a Kuciapa bardzo solidny zawodnik gwaratujacy 10-12 punktow w meczu i nadodatek z calej listy zawodnikow ma najblizesz do Lublina ,tylko jedna rzecz mnie niepokoii ,ze wlascicielem karty jest szef firmy faraon i moze zazadac duzej sumy pieniedzy za niego.

Gość

#97 Postautor: Gość » 27 września 2003, o 17:57

Ja w przyszłym sezonie chciałbym widzieć w naszej drużynie moją wspaniałą dziewczyne , Ona objeżdżałaby wszystich , poza tym ma taki tyłeczek że jak usiadłaby na motorze to by świecy nigdy na starcie nie zrobiła.....

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#98 Postautor: Maxx » 27 września 2003, o 22:50

Hollywood pisze:Ja w przyszłym sezonie chciałbym widzieć w naszej drużynie moją wspaniałą dziewczyne , Ona objeżdżałaby wszystich , poza tym ma taki tyłeczek że jak usiadłaby na motorze to by świecy nigdy na starcie nie zrobiła.....

Nie podniecaj się przyjacielu, nie ona jedna, nie ona jedna... :D :D :D Poza tym jeśli jest aż tak niezła, to niech lepiej konia dosiada zamiast motocykla... :D :D :D :D
Żartowałem :twisted:
Pozdrawiam :twisted:

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#99 Postautor: Erwin » 27 września 2003, o 22:56

Maxx pisze:
Hollywood pisze:Ja w przyszłym sezonie chciałbym widzieć w naszej drużynie moją wspaniałą dziewczyne , Ona objeżdżałaby wszystich , poza tym ma taki tyłeczek że jak usiadłaby na motorze to by świecy nigdy na starcie nie zrobiła.....

Nie podniecaj się przyjacielu, nie ona jedna, nie ona jedna... :D :D :D Poza tym jeśli jest aż tak niezła, to niech lepiej konia dosiada zamiast motocykla... :D :D :D :D

:lol: :lol: Co za Maxx :arrow: :lol: :lol:

Piotrbaz

#100 Postautor: Piotrbaz » 27 września 2003, o 23:02

Maxx pisze:

hmm...no to daj jej zdjecie :D ....maxx?? spoko gosc...

skojarzenia