Tomasz Piszcz kontuzjowany!
moze troche wyluzujcie? troche to glupio i wrecz niesmacznie wyglada, gdy zawodnik doznaje kontuzji, awwszyscy w tym momencie zaczynaja na niego "wjezdzac". To nie sa raczej latwe chwile dla Tomka, i moze raczej nalezy mu sie wsparcie? To rowniez nie ejst zawodnik z mojej bajki, ale zycze mu jak najszybszego powrotu do zdrowia i formy! Wiecej szacunku! Bo zaraz zaczniecie pisac, zeby Piszcz skonczyl kariere itd.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ej beskitu teraz trzeba go wspierac bo Tomek punktuje i co prawda jest teraz najwaleczniejszym zawodnikiem drużyny!! Jęzdzi czasami bardzo ostro widać było to w meczu z RKM-em. Tylko co roku Tomek ma cholernego pecha:/ 3sezonu z rzedu kontuzja wykluczyła go na prawie 2miechy:( życze mu szybkiego powrotu do zdrowia!! Dla mnie to on narazie najbardzij widowiskowo jeżdził i to on jest moim leaderem drużyny!! może spał troszke na startach ale zaraz zaczynał gonitwe która konczyła sie zamierzonym celem ataki pod sama bandą a czasem krawiężnik. Jęździ ostro i skutecznie ostatni mecz i Tomka Występ można było porównać do występu G.Knappa!! Mi też Grzecha brakuje w drużynie bo teraz byśmy mieli 2bardzo walecznych zawodników. Grzesiek zawsze miał wieksze szczeście bo jakby sie nie wywrócił to nic nie złamał!! a Tomek jak tylko fiknie to musi sie na bawić kontuzji!! Tomkowi życze powrotu do zdrowia pozdrawiam!!
Cooper pisze:moze troche wyluzujcie? troche to glupio i wrecz niesmacznie wyglada, gdy zawodnik doznaje kontuzji, awwszyscy w tym momencie zaczynaja na niego "wjezdzac". To nie sa raczej latwe chwile dla Tomka, i moze raczej nalezy mu sie wsparcie? To rowniez nie ejst zawodnik z mojej bajki, ale zycze mu jak najszybszego powrotu do zdrowia i formy! Wiecej szacunku! Bo zaraz zaczniecie pisac, zeby Piszcz skonczyl kariere itd.
Teraz to ty się rozpędzasz. O co wam chodzi z tym brakiem szacunku, jak zawodnik jest kontuzjowany to złego słowa nie można powiedzieć tylko mam się za niego modlić bo jak nie to będzie brak szacunku? Chyba troche mylisz pojęcia. Jak najbardziej go szanuję tylko mówie, że budowanie w oparciu o niego składu nie jest najlepszym rozwiązaniem, ale nie wiem gdzie tu jest jakiś brak szacunku. Za miesiąc Tomek wróci i będzie dalej robił swoje punkty co nie zmienia faktu, że nie ciągnie wyniku drużyny jak "prawdziwy lider" i tylko o to chodzi.
A czy 10pkt w meczu to jest mało i za każdym razem miał najszybszy motocykl było widać jak wypuszczał Pietraszke do przodu i wiózł 2pkt i asekurował Adama żeby go nikt nie objechał czy to zachowanie nie nawiązuje do najlepszego w drużynie jaki zawodnik z tż-u w tym sezonie tak robił!! raz Adam jak próbował jechać parą z Kacprem ale odpóścił na ostatnim łuku i nic z tego nie wyszło a Tomek asekurował aż do samej lini mety nie liczył żeby zrobić 3pkt tylko ważne było żeby przyjechać 5:1 miejmy nadzieje ze za miecha wróci i dalej bedzie w doskonałej formie 3mam za niego kciuki pozdro
Maciek pisze:A czy 10pkt w meczu to jest mało i za każdym razem miał najszybszy motocykl było widać jak wypuszczał Pietraszke do przodu i wiózł 2pkt i asekurował Adama żeby go nikt nie objechał czy to zachowanie nie nawiązuje do najlepszego w drużynie jaki zawodnik z tż-u w tym sezonie tak robił!! raz Adam jak próbował jechać parą z Kacprem ale odpóścił na ostatnim łuku i nic z tego nie wyszło a Tomek asekurował aż do samej lini mety nie liczył żeby zrobić 3pkt tylko ważne było żeby przyjechać 5:1 miejmy nadzieje ze za miecha wróci i dalej bedzie w doskonałej formie 3mam za niego kciuki pozdro
Ale po co objaśniasz nam styl jazdy Tomka, kiedy wszyscy to widzą? Nikt też nie kwestionuje jego zasług ani nie życzy mu źle. Wszyscy trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia. Ale rozmowa zeszła na inne tory. Chodzi o to, ze Piszczyk miał być liderem, a jezdzi za słabo jak na lidera. Nie jest również zawodnikiem pewnym, któremu można z góry wpisać w progamie od 10 punktów w górę. tego powinno sięchyba wymagać od lidera. A jak pokazały mecze z Rzeszowem i Ostrowem - Tomkowi jeszcze dużo brakuje do miana lidera.
yamahaR1 pisze:
Teraz to ty się rozpędzasz. O co wam chodzi z tym brakiem szacunku, jak zawodnik jest kontuzjowany to złego słowa nie można powiedzieć tylko mam się za niego modlić bo jak nie to będzie brak szacunku? Chyba troche mylisz pojęcia.
Jest jeszcze cos takiego jak wyczucie chwili....
P.S. Idz i powiedz Dobruckiemu, ze jest ch*jowym zawodnikiem.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Maciek, prawdziwego lidera jak wspomnial Gelo poznaje sie po tym co pokazuje w najtrudniejszych meczach. Powiedz mi co pokazal Piszcz z Rzeszowem ? pozatym ze przyjechal pol prostej za Dawidem Stachyra, dodam takze ze w tym samym meczu Pietraszko zrobil 10 pkt a Jeleniewski 7. Takze jego wystep z Rybnikiem pozostawia wiele do zyczenia, Piszcz w tym meczu mial praktycznie najslabsze starty ze wszystkich naszych seniorow, o Ostrowie nawet nie wspomne ani slowa. Obecnie nie ma zludzien, "liderem" jest Focus, mimo ze to moim zdaniem najnudniejszy zawodnik jakiego mamy odkad awansowalismy do 1 ligi. Nawet Jelen nie prezentuje sie wiele gorzej niz Piszcz.