Daniel Jeleniewski
Re: Daniel Jeleniewski
Jak miałby wrócić to znaczy, ze bylibyśmy co najmniej w czubie I ligi albo w eildze.
Daj Boze
Daj Boze
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
speedway20
Fajnie by było ale to nie realne. Ale zawsze optymistycznie można myśleć.
Po meczu ostatnim lub przed ostatnim w sezonie Daniel był na stadionie i powiedział że chciałby tu wrócić ale że klub go nie chce. Ale czy mówił to serio...
Po meczu ostatnim lub przed ostatnim w sezonie Daniel był na stadionie i powiedział że chciałby tu wrócić ale że klub go nie chce. Ale czy mówił to serio...
zalezy dla kogo byłoby fajnie.
speedway20 pisze:Po meczu ostatnim lub przed ostatnim w sezonie Daniel był na stadionie i powiedział że chciałby tu wrócić ale że klub go nie chce. Ale czy mówił to serio...
Przepraszam ale gdzie chcialby wrocic? Do 2 ligi?
Tyle, ze nie zanosi sie na szybki awans do 1 ligi, nie wspominajac o extralidze.
-
speedway20
Przepraszam ale gdzie chcialby wrocic? Do 2 ligi?
Jeleniewski przebiera, a wlasciwie przebieral w ofertach extraligowych wiec nie wiem czemu uwierzyles w jego slowa
[/quote]
..uwierzyłaś! .
nie powiedziałam że uwierzyłam. przecież napisałam że nie wiadomo czy mówił serio i że wątpie.
A jak na razie to i tak już nie myśli o innym klubie bo będzie jeździł we Wrocławiu.
..uwierzyłaś! .
nie powiedziałam że uwierzyłam. przecież napisałam że nie wiadomo czy mówił serio i że wątpie.
A jak na razie to i tak już nie myśli o innym klubie bo będzie jeździł we Wrocławiu.
Byłam przytym ....... i naprawde wątpie zeby chciał wrócić do Lublina . On tylko tak powiedział 
Super? Ja tam sie zdolowalem. ten Daniel to niepoważny jest. Nieuczciwy taki. Raz tak a raz inaczej. Nijak nie idzie trafic za nim.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- tezetomaniak
- Trener
Daniel tak powiedzial, bo pewnie chcial podbic stawke we Wrocławiu 
Daniel w Gdańsku.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
To ładnie Polny polał wodę
.
harry pisze:Daniel w Gdańsku.
A właśnie czytam TŻ jak to Gdańsk nie jest zainteresowany Jeleniem
harry pisze:Daniel w Gdańsku.
Bzdura.
-
Speedway Fan
- Senior
Ale harry nie napisal, ze bedzie jezdzil tylko ze jest w Gdansku moze pojechal na np. tydzien nad morzem 
Pogoda idealna na opalanie
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Chyba w solarium.
Moim zdaniem trochę Daniel ryzykuje (jeśli faktycznie pójdzie do Łodzi), bo niewykluczone, że skończy sezon w barwach Orła już 24 lipca. No chyba, że zrobią niespodziankę i awansują do pierwszej "czwórki", ale o to będzie bardzo ciężko.
Daniel na pewno już podpisał w Łodzi kontrakt.
Myślę, że wszyscy powinnismy mu życzyć powodzenia. Lamenty, że nie trafił do nas będą nie na miejscu.
Każdemu jego Everest...
Uważam, że to jego duży błąd. Ale nie ma tego złego.....Za rok będzie jak znalazł na wyjazd w Łodzi 
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Wygląda to jak sianie fermentu panie harry 
A mógłbyś skrystalizować o co Ci chodzi?
Czy za dużo juz przy piatku sfermentowanych napojów wypiłeś?
Czy za dużo juz przy piatku sfermentowanych napojów wypiłeś?
-
mariusz1987
- Junior
To jeszcze do tego wezmą Barana, i po Jacy byli Lubliniacy w Łodzi będą jeździć