Conrad pisze:Smirnek pisze:I tak trafiliście z Shieldsem i Tomickiem
Easy, easy to tylko Krosno było.
A Smoliński jechał na swoim torze klubowym na najsłabszym(moim zdaniem) obok Rybnika zespole
Pebas pisze:uslyszymy ze tak jak zwykle o ekstralige![]()
ja z obecnego skladu zostwilbym tomicka i stawialbym na klimka. do tego ewentualnie messing. z polakow nikogo nie trzymalbym na sile, ani knappa ktory jexdzi tylko w lublinie, ani rempaly, a juz tym bardziej jelenia. z obcych zostawilbym shieldsa, reszta paszoł won. i w jednym nie zgodze z toba. shileds z calego naszego zespolu ma najlepsze starty
Erwin pisze:@Gelo
Widać, że nie miałeś nigdy do czynienia z czynnym uprawianiem sportu. W przeciwnym wypadku byłbyś bardziej wyrozumiały i umiałbyś spojrzeć na to troche inaczej. w sporcie (w żużlu tym bardziej) trzeba mieć zajebiście dużo szczęścia i bardzo wiele od tego szcześcia zależy, ale jak widze Ty wolisz wszystko tłumaczyć swoją wiedzą teoretyczną bądź statystykami, najłatwiej ...
pozdr.
Gelo pisze:Dzieki za wykład - nigdy nie mialem do czynienia z uprawianiem sportu - to widać słychać i czuć. Całe życie spędzam w ksiażkach i na forum żużlowym. Nawet nie mam czasu zeby na stadion się przejść.
Gelo pisze:Ale żeby bylo na temat - skoro determinantem sukcesu st szczescie - to ja Shieldsa równiez w skladzie nie widze. Nie potrzeba nam pechowców.