Tomasz Piszcz kontuzjowany!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Ania
Kontakt:

#101 Postautor: Ania » 20 maja 2005, o 09:26

Dudi krytykowanie Gawrzyka nic tu nie da... pracuje w klubie, więc nie ma prawa mówić o niektórych rzeczach które mają miejsce... niektóre informacje nie mogą się ukazać z tych czy innych względów i to się nie zmieni... jako rozsądny człowiek powinieneś to zrozumieć... a co do Tomka to nie można powiedzieć że nie pomaga kolegom bo tak nie jest... a to co widzimy często nie oddaje rzeczywistości... te "obserwacje" to tylko pozory a one jak wiadomo często mylą...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#102 Postautor: Saint » 20 maja 2005, o 09:30

Ania pisze:Dudi krytykowanie Gawrzyka nic tu nie da... jest pracownikiem klubu, więc nie ma prawa mówić o niektórych rzeczach które dzieją się w klubie... niektóre informacje nie mogą się ukazać z tych czy innych względów i to się nie zmieni... jako rozsądny człowiek powinieneś to zrozumieć... a co do Tomka to nie można powiedzieć że nie pomaga kolegom bo tak nie jest... a to co widzimy często nie oddaje rzeczywistości... te "obserwacje" to tylko pozory a one jak wiadomo często mylą...

Pozdrawiam

Ale chyba można podać kibicom jakie są wyniki badań Kamila Łyko i jaki jest stan zdrowia Tomka po operacji???? Czy to też są informacje o strategicznym znaczeniu... żeby czasem konkurencja sie nie dowiedziała że jednak Kamil nie ma nic złamane i dzisiaj strzeli komplet ... dzięki niemu wygramy ze stalą bo nas zlekceważą... bo Kamil połamany.... :twisted:

Ania
Kontakt:

#103 Postautor: Ania » 20 maja 2005, o 10:02

to akurat powinno się ukazać na stornie jako info oficjalne... tu administratorzy popełniają błąd... i jestem za żeby o stanie zdrowia zawodników informowano kibiców, ale jeśli nie wiadomo czegoś na pewno warto poczekać i poinformować o tym jak będzie to pewna informacja...
Pozdrawiam

Dudi
Junior

#104 Postautor: Dudi » 20 maja 2005, o 10:14

Wybasz Aniu ale pozostanę przy swoim zdaniu...które całkowicie , jako rozsądny człowiek popieram!

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#105 Postautor: Saint » 20 maja 2005, o 10:16

Dudi pisze:Wybasz Aniu ale pozostanę przy swoim zdaniu...które całkowicie , jako rozsądny człowiek popieram!

Jakbyś był w koflikcie z samym sobą ... to by pachniało rozdwojeniem jaźni albo schizofrenią.... :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#106 Postautor: Scream » 20 maja 2005, o 10:59

to dopiero smieszni jestescie wyjezdzajac z zarzutami o rozproszeniu druzyny i Piszczu ktory ma gdzies kolegow... nie wiem kiedy wy obserwujecie zespol i co chcecie zobaczyc? zawodnikow caly czas rozmawiajacych ze soba? wowczas pojawilyby sie glosy ze zamiast skupic sie na jezdzie i wygrywaniu meczow to caly czas plotkuja...
nie wiem czy siedzicie caly mecz w parkingu ze takie wnioski macie, ale moje sa zupelnie inne. jedynie jensen nie znalazl dobrego slowa u naszych :)
rozumiem ze punktow nie ma, kibice wkurwieni, ale kurcze nie piszcie byle co aby tylko jeszcze bardziej komus dokopac.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#107 Postautor: Lublin_Fan » 20 maja 2005, o 11:15

Dudi, namów Gela żeby znów zaczął pojawiać się po meczach w parku maszyn. Piszcz jest człowiekem otwartym na rozmowy i z pewnością odpowie mu wyczerpująco na pytania.

Pozdr.

meridol

#108 Postautor: meridol » 20 maja 2005, o 11:33

a tymczasem Tomek jest juz w domu. Ma zalozone druty,ktore pozostana w jego barku prawdopodobnie do jesieni. mozliwe ze po miesiacu bedzie mogl zaczac delikatne treningi.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#109 Postautor: Gelo » 20 maja 2005, o 11:57

Lublin_Fan pisze:Dudi, namów Gela żeby znów zaczął pojawiać się po meczach w parku maszyn. Piszcz jest człowiekem otwartym na rozmowy i z pewnością odpowie mu wyczerpująco na pytania.
Pozdr.

Nie jestem zainteresowany jego odpowiedziami na pytania, podobnie jak innych zawodników i działaczy. Jak będzie mi to do czegoś potrzebne niechybnie się zjawię tu i ówdzie. Po drugie nie wiem czym sie tak zdziwiles. Mania krytykanctwa? Eeee to chyba za duże stwierdzenie. Widoczny brak monolitu w druzynie - to po prostu jedna z kilku mało istotnych obserwacji. I żeby rozjaśnić nieco - obserwacji wieloletnich a nie tylko tego sezonu. Odnoszę wrażenie, że czego by nie napisać odnośnie Piszcza reagujesz nazbyt emocjonalnie. Proponuję zachować do wszystkiego większy dystans. W koncu to tylko sport, Piszcz to tylko średni zawodnik, TŻ to tylko druzyna z ogona I ligi.

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#110 Postautor: Saint » 20 maja 2005, o 12:05

Gelo pisze:Proponuję zachować do wszystkiego większy dystans. W koncu to tylko sport, Piszcz to tylko średni zawodnik, TŻ to tylko druzyna z ogona I ligi.

A Gelo... to tylko Gelo... :twisted: :wink: