Dudi krytykowanie Gawrzyka nic tu nie da... pracuje w klubie, więc nie ma prawa mówić o niektórych rzeczach które mają miejsce... niektóre informacje nie mogą się ukazać z tych czy innych względów i to się nie zmieni... jako rozsądny człowiek powinieneś to zrozumieć... a co do Tomka to nie można powiedzieć że nie pomaga kolegom bo tak nie jest... a to co widzimy często nie oddaje rzeczywistości... te "obserwacje" to tylko pozory a one jak wiadomo często mylą...
Pozdrawiam
Tomasz Piszcz kontuzjowany!
Ania pisze:Dudi krytykowanie Gawrzyka nic tu nie da... jest pracownikiem klubu, więc nie ma prawa mówić o niektórych rzeczach które dzieją się w klubie... niektóre informacje nie mogą się ukazać z tych czy innych względów i to się nie zmieni... jako rozsądny człowiek powinieneś to zrozumieć... a co do Tomka to nie można powiedzieć że nie pomaga kolegom bo tak nie jest... a to co widzimy często nie oddaje rzeczywistości... te "obserwacje" to tylko pozory a one jak wiadomo często mylą...
Pozdrawiam
Ale chyba można podać kibicom jakie sÄ… wyniki badaÅ„ Kamila Åyko i jaki jest stan zdrowia Tomka po operacji???? Czy to też sÄ… informacje o strategicznym znaczeniu... żeby czasem konkurencja sie nie dowiedziaÅ‚a że jednak Kamil nie ma nic zÅ‚amane i dzisiaj strzeli komplet ... dziÄ™ki niemu wygramy ze stalÄ… bo nas zlekceważą... bo Kamil poÅ‚amany....
to dopiero smieszni jestescie wyjezdzajac z zarzutami o rozproszeniu druzyny i Piszczu ktory ma gdzies kolegow... nie wiem kiedy wy obserwujecie zespol i co chcecie zobaczyc? zawodnikow caly czas rozmawiajacych ze soba? wowczas pojawilyby sie glosy ze zamiast skupic sie na jezdzie i wygrywaniu meczow to caly czas plotkuja...
nie wiem czy siedzicie caly mecz w parkingu ze takie wnioski macie, ale moje sa zupelnie inne. jedynie jensen nie znalazl dobrego slowa u naszych
rozumiem ze punktow nie ma, kibice wkurwieni, ale kurcze nie piszcie byle co aby tylko jeszcze bardziej komus dokopac.
nie wiem czy siedzicie caly mecz w parkingu ze takie wnioski macie, ale moje sa zupelnie inne. jedynie jensen nie znalazl dobrego slowa u naszych
rozumiem ze punktow nie ma, kibice wkurwieni, ale kurcze nie piszcie byle co aby tylko jeszcze bardziej komus dokopac.

- Lublin_Fan
- Zawodowiec
-
meridol
Lublin_Fan pisze:Dudi, namów Gela żeby znów zaczął pojawiać się po meczach w parku maszyn. Piszcz jest człowiekem otwartym na rozmowy i z pewnością odpowie mu wyczerpująco na pytania.
Pozdr.
Nie jestem zainteresowany jego odpowiedziami na pytania, podobnie jak innych zawodników i działaczy. Jak będzie mi to do czegoś potrzebne niechybnie się zjawię tu i ówdzie. Po drugie nie wiem czym sie tak zdziwiles. Mania krytykanctwa? Eeee to chyba za duże stwierdzenie. Widoczny brak monolitu w druzynie - to po prostu jedna z kilku mało istotnych obserwacji. I żeby rozjaśnić nieco - obserwacji wieloletnich a nie tylko tego sezonu. Odnoszę wrażenie, że czego by nie napisać odnośnie Piszcza reagujesz nazbyt emocjonalnie. Proponuję zachować do wszystkiego większy dystans. W koncu to tylko sport, Piszcz to tylko średni zawodnik, TŻ to tylko druzyna z ogona I ligi.